![]() |
Cytat:
Mimo, że to psy 'zimolubne' to raczej wszystkie od wielu pokoleń urodzone i chowane w naszych warunkach i dupy im mogą marznąć przy -19. :mruga: A jak sam chce, jest grzeczny (nie rusza ani ciasteczek psich ani innego żarcia w ganku), to czemu nie. |
mikrowentylacja jest teraz, ale jest to raczej defekt niz swiadomy efekt ;)
|
No niby bez problemu do - 60 powinny wytrzymać ...
|
jutro ekipa przychodzi i maja regulowac.
zreszta to nie jedyne okna w domu, ktorymi musza sie zajac, bo polowa z nowych okien jest nieszczelna. |
Dziś o ponad 10 stopni cieplej niż wczoraj więc święta będą mokre! - mam nadzieję że przy -3 mój 23 letni kaszlak odpali ! :fiu:
|
Nadejszła chlapa, aż mi płynu do spryskiwaczy zabrakło i chciałem kupić w Biedronce, ale już nie było, to kupiłem 5 litrów wody za niecałe 1,50 :szczerb:
Z Okęcia podaje plus 1, w lesie ciągle mróz -0,6. Śnieg pod nogami nadal skrzypi, utrwaliła się zaraza w lesie ;) |
W moim lesie chlapy niet :nie: trzyma mróz -7 i pada śnieg :taktak: będzie co łopatować w święta :paker:
|
Uważaj, żeby ci ręce nie przymarzły do łopaty
bo już całą zimę będziesz miał przerąbane |
Znowu się zakopałem na podjeździe. :szczerb:
Tym razem jednak byłem przygotowany - po drodze do domu kupiłem 75kg mieszanki solno-piaskowej - pół godziny po rozsypaniu dało się wjechać. :] |
Jak się próbuje wjechać na podjazd z dodatkowymi 75 kg w samochodzie, to tak to jest :taktak:
|
Nie taniej by było kilo soli wysypać?
Szybciej na pewno. Teraz zajarzyłem. To oni tam w tej Irlandii znają takie coś, jak mieszanka solno-piaskowa? :wow: |
Cytat:
Ale bardziej winiłbym letnie opony. :P Nie, nie zmienię na zimówki, bo nie warto - śnieg stopnieje pojutrze, a następne opady przewiduje się za kilka lat. :D Cytat:
Cytat:
|
A to wszystko jednoznacznie wskazuje na ocieplenie klimatu... :rotfl:
|
U mnie teraz +4 i leje deszcz... na ulicach mokro i ślisko, bo wszędzie resztki śniegu, błota i mnóstwo wody... okropna pogoda...
|
U mnie identycznie i na trzecim piętrze też pokazuje +4. Jest mokro i bardzo nieprzyjemnie.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:25. |