![]() |
Pracowitą zimę miałem wczoraj. Po nocnej zmianie powrót do domu, szybka :kawa: a później wymiana oleju w samochodzie, doszczelnienie oprawy przeciwmgielnego z przodu (bo się woda dostawała), pomalowanie szopy z zewnątrz (dwa razy) i skoszenie pół hektara moich landów.
Jak wstałem o 22, tak się i o 22 położyłem. :szczerb: |
Rano około 7.00 , -5 ale że wiatr to wiecie co - ZIMNO :)
|
Bidok sie zakochal jak nic lol2
|
Uważaj, ona już ma na ciebie wpływ . A Musk ostrzegał :rotfl:
|
Spytam się sztucznej poch... inteligencji, kiedy naprawdę skończy się zima.
/No i znamy odpowiedź: Kiedy tak naprawdę skończy się zima na ziemiach Królestwa Kongresowego i Galicji? Zima w Królestwie Kongresowym i Galicji kończy się zwykle w marcu lub kwietniu. Termin ten jest jednak różny w różnych regionach. Zima może trwać nawet do maja w górach i górskich dolinach, a w niektórych częściach kraju pozostaje aż do czerwca. |
Cytat:
|
U mnie -3,4 obecnie. Najbliższe dni oczywiście chłodne, przecież jeśli we wszystkich możliwych mediach powiedzieli, że zaraz będzie 20 stopni, to wiadomo, że nie będzie :haha:
|
Aktualnie jest -6, te temperatury szczerze powiedziawszy mnie nie zaskakują
|
No już nie przesadzaj, szybki ładnie szronieją już przy 0. Rano trochę słonka i szron znika sam.
Może tam u ciebie być chłodniej, no ale i tak idzie ku lepszemu. |
no nie wiem.... u mnie co rano ostatnio przymrozki. Trzeba skrobać szybkę
|
+1 widzę, wczoraj już było ponad -3
chyba powoli te większe minusy odchodzą |
Pięknie wczoraj i dzisiaj, ponoć od poniedziałku znów ma sypać.
|
No i jak tam u Was , bo u mnie dalej zimno :)
|
Z paroma drzewkami to może poczekać, ale w sadach na konkretnych areałach to atakuje się w lutym żeby zdążyć. Takie parostopniowe przymrozki to nie problem, a chyba już tylko takie mogą być.
A ja się zastanawiam, czy na sok z brzozy to już czas czy jeszcze nie? :hmm: |
Nic z tego dalej zimno , Jarson zostaw te jabłonki jeszcze w spokoju.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:37. |