Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Największy kit, jaki słyszeli¶cie w sklepie ??? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/najwiekszy-kit-jaki-slyszeliscie-sklepie-20062/)

woitas 18.04.2003 20:30

najwiekszy kit, jaki slyszalem i ciagle slysze to ten:

"Towar oddawany na serwis gwarancyjny musi byc dostarczony w oryginalnym pudelku..."

szkoda slow... :blee:

Laser 18.04.2003 20:44

Witam !

Ehh szkoda gadac.

U mnie w miescie sa w sumie moze ze 3 sklepy w których mozna kupic "komputer" - po zrobieniu paru wywiadów ze sprzedawcami doszedłem do wniosku ze nie ma sendu sie tam odzywac bo LG robi lepsze CDROMy od ASUSA .... oraz monitory LG nie maja sobie równych.

wole juz jechac do Lodzi i słuchac "miastowych" fachowców / bas napisał przykład wyzej / niz uzerac sie z tymi u mnie.

Dlatego wole dac zarobic Servisco i korzystam ze sklepów internetowych - po ostatniej partii CD z MEDIA MARKT chyba i CD bede kupował online.

Ziele 19.04.2003 00:31

A czy kto¶ z Krakowa ma jaki¶ sklep któremu ufa? Ja jak narazie mam taki jeden i jeszcze się na nim nie zawiodłem.

Ormianin 19.04.2003 00:59

Cytat:

Ziele napisa***322;(a)
A czy kto¶ z Krakowa ma jaki¶ sklep któremu ufa? Ja jak narazie mam taki jeden i jeszcze się na nim nie zawiodłem.
W Krakowie... nie ma sklepow godnych zaufania... (tak mi kiedys ktos napisal na maila)

Ziele 19.04.2003 02:03

Dla mnie PCProjekt jest sklepem któremu ufam. Kolesie znaj± się na rzeczy co jest mało spotykane w sklepach komputerowych.

jasut 19.04.2003 07:46

Nigdy nie zapomnę, jak go¶ć w hipermarkecie sprzedawał kobitce "rewelacyjny" komputer za 5 tysięcy. Specjalnie podszedłem do gostka, żeby mi powiedział co ma ta szalona maszyna (koszt składaka to 1700zł). Muszę przyznać, że miał facet gadkę. Przez 3 dni nie mogłem się powstrzymać od ¶miechu.

ZbigNieff 19.04.2003 10:52

Cytat:

Ormianin napisa***322;(a)
W Krakowie... nie ma sklepow godnych zaufania... (tak mi kiedys ktos napisal na maila)
Ja od goscia z Krakowa mam prawie pol komputera bo az
DVD, drukarke, HDD, GRAFIKE, i mojego starego TEAC 24x10x40 i cos tam jeszcze...

I nigdy po 1 mi sie nic nie zwalilo a po 2 w razie czego on zawsze
jest pod reka na GG albo pod telefonem!!
Firma ta to NKK

P.S. To dzieki niemu mam DVD prosto z Japonii ;p

Koolo 19.04.2003 12:38

Albo takie co¶ :
Idziesz do sklepu z przygotowanym zestawem ceny i opisy
np. z komputronik.pl
facet bierze kartkę robi wielkie oczy i mówi wła¶nie dwie godziny temu wszystkie ceny poszły w górę z powodu trzęsienia ziemi na Tajwanie ... ^_^ ^_^ ^_^

Laser 19.04.2003 12:50

Witam !

hehe przypomnaiło mi sie jedna osoba mi to powiedziała przez telefon - i uwazam ze text niezły;)

" Nie doszło bo jest sztorm na Pacyfiku ";p

-=Shade=- 19.04.2003 13:40

Co do Krakowskich sklepow to ja tez jak cos kupuje to kupuje to w PCProjekt. Zostawilem juz tam sporo gotowki i nigdy sie na nich nie zawiodlem. Kiedys kupowalem jeszcze w BIT ( nie odmieniam zeby bylo wiadomo o co chodzi )ale PCProjekt ma wszystkie nowosci na biezaco i ceny rowniz sa w porzadku.

A co do kitu to jak sie wejdzie do niektorych sklepow to mozna pasc ze smiechu. W wiekszosci przypadkow sprzedawcy nie maja pojecia co sprzedaja i wciskaja ludziom ciemnote.

Y@nkee_PL 19.04.2003 15:36

stoje w sklepie, przychodzi klient i chce kupic tani komp, a sprzedawca wymienia: Celeron XX Ghz (bo po co tanczy Duron), DVD (bo po co zwykly cedek), myszka XXX full wypas (bo po co zwykla), Gf2 jakis tam FULL (bo po co MX), Ramy DDR (bo po co SDRAM) itd. itp. ubaw jak cholera :D :D ladny mi TANI komp (( - sklep to LOGOS

PS. dobrze ze mamy w Zielonej GAMPa :)

Pawel_k 19.04.2003 15:39

he he - LOGOS i wszystko jasne.... ^_^

Laser 19.04.2003 15:45

LOGOS - diableskie* MASZYNY

- *ceny jak z piekła || ||

Pawel_k 19.04.2003 15:47

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
LOGOS - diableskie* MASZYNY

- *ceny jak z piekła || ||

ew. "oferta to bylo demo baranie" - nawiazujac do pewnego starego dowcipu o Amigowcu ;p

bas 19.04.2003 16:56

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
Witam !

hehe przypomnaiło mi sie jedna osoba mi to powiedziała przez telefon - i uwazam ze text niezły;)

" Nie doszło bo jest sztorm na Pacyfiku ";p

Ja zwykle jak zamawiam jaki¶ sprzęt specjalistyczny to słyszę, że utknęło na składzie celnym albo przesyłka poszła nie do tej firmy, albo jeszcze większe głupoty, ale po tym jak kiedy¶ sprzęt szedł ponad pół roku to już mnie nic nie dziwi. Generalnie rekordy pobił dystrybutor na polskę linksys'a, na drugiej pozycji jest d-link i APC Cyberfort(pozostałe modele zreguły da się kupić od ręki).

ps. Wczoraj miałem dostać 10 WAP'ów a przyszły tylko 2 sztuki, reszta ma być ponoć we wtorek/¶rodę, oczywi¶cie klienci wieszaj± na nas psy a nie na osobach odpowiedzialnych. Pamiętajmy, że mieszkamy w polsce i coraz mniej rzeczy powwinno nas dziwić.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:31.