![]() |
najwiekszy kit, jaki slyszalem i ciagle slysze to ten:
"Towar oddawany na serwis gwarancyjny musi byc dostarczony w oryginalnym pudelku..." szkoda slow... :blee: |
Witam !
Ehh szkoda gadac. U mnie w miescie sa w sumie moze ze 3 sklepy w których mozna kupic "komputer" - po zrobieniu paru wywiadów ze sprzedawcami doszedłem do wniosku ze nie ma sendu sie tam odzywac bo LG robi lepsze CDROMy od ASUSA .... oraz monitory LG nie maja sobie równych. wole juz jechac do Lodzi i słuchac "miastowych" fachowców / bas napisał przykład wyzej / niz uzerac sie z tymi u mnie. Dlatego wole dac zarobic Servisco i korzystam ze sklepów internetowych - po ostatniej partii CD z MEDIA MARKT chyba i CD bede kupował online. |
A czy kto¶ z Krakowa ma jaki¶ sklep któremu ufa? Ja jak narazie mam taki jeden i jeszcze się na nim nie zawiodłem.
|
Cytat:
|
Dla mnie PCProjekt jest sklepem któremu ufam. Kolesie znaj± się na rzeczy co jest mało spotykane w sklepach komputerowych.
|
Nigdy nie zapomnę, jak go¶ć w hipermarkecie sprzedawał kobitce "rewelacyjny" komputer za 5 tysięcy. Specjalnie podszedłem do gostka, żeby mi powiedział co ma ta szalona maszyna (koszt składaka to 1700zł). Muszę przyznać, że miał facet gadkę. Przez 3 dni nie mogłem się powstrzymać od ¶miechu.
|
Cytat:
DVD, drukarke, HDD, GRAFIKE, i mojego starego TEAC 24x10x40 i cos tam jeszcze... I nigdy po 1 mi sie nic nie zwalilo a po 2 w razie czego on zawsze jest pod reka na GG albo pod telefonem!! Firma ta to NKK P.S. To dzieki niemu mam DVD prosto z Japonii ;p |
Albo takie co¶ :
Idziesz do sklepu z przygotowanym zestawem ceny i opisy np. z komputronik.pl facet bierze kartkę robi wielkie oczy i mówi wła¶nie dwie godziny temu wszystkie ceny poszły w górę z powodu trzęsienia ziemi na Tajwanie ... ^_^ ^_^ ^_^ |
Witam !
hehe przypomnaiło mi sie jedna osoba mi to powiedziała przez telefon - i uwazam ze text niezły;) " Nie doszło bo jest sztorm na Pacyfiku ";p |
Co do Krakowskich sklepow to ja tez jak cos kupuje to kupuje to w PCProjekt. Zostawilem juz tam sporo gotowki i nigdy sie na nich nie zawiodlem. Kiedys kupowalem jeszcze w BIT ( nie odmieniam zeby bylo wiadomo o co chodzi )ale PCProjekt ma wszystkie nowosci na biezaco i ceny rowniz sa w porzadku.
A co do kitu to jak sie wejdzie do niektorych sklepow to mozna pasc ze smiechu. W wiekszosci przypadkow sprzedawcy nie maja pojecia co sprzedaja i wciskaja ludziom ciemnote. |
stoje w sklepie, przychodzi klient i chce kupic tani komp, a sprzedawca wymienia: Celeron XX Ghz (bo po co tanczy Duron), DVD (bo po co zwykly cedek), myszka XXX full wypas (bo po co zwykla), Gf2 jakis tam FULL (bo po co MX), Ramy DDR (bo po co SDRAM) itd. itp. ubaw jak cholera :D :D ladny mi TANI komp (( - sklep to LOGOS
PS. dobrze ze mamy w Zielonej GAMPa :) |
he he - LOGOS i wszystko jasne.... ^_^
|
LOGOS - diableskie* MASZYNY
- *ceny jak z piekła || || |
Cytat:
|
Cytat:
ps. Wczoraj miałem dostać 10 WAP'ów a przyszły tylko 2 sztuki, reszta ma być ponoć we wtorek/¶rodę, oczywi¶cie klienci wieszaj± na nas psy a nie na osobach odpowiedzialnych. Pamiętajmy, że mieszkamy w polsce i coraz mniej rzeczy powwinno nas dziwić. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:31. |