![]() |
a my cię Rychu mimo to....:sciana:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Też mnie dziś wszystko wkurvia... |
Się z księżyca urwał! W taki upał trzepniętą sarnę trzeba natychmiast wypatroszyć, zdjąć skórę (tępi się koniec nożyka, coby nie pozacinać, jak się tę skórę chce mieć, soli się obficie, dalej można fachowcowi oddać) całość podzielić tak, aby do lodówek weszła, łeb idzie w piz..., Odcinamy cały zad nie tnąc po schabach, tniemy przód pod łopatkami, do przodu, mamy już kawałki wchodzące do lodówy. :taktak:
|
A u mnie ostatnio mieszanina pozytywów i negatywów:
- przejechałem wczoraj sarnę - to źle, - tak upadła, że od razu skręciła kark i się nie męczyła - dobrze, - nie mam ło ce więc będę sobie sam musiał auto naprawić - źle, - samochód na szczęście jest prawie cały (pobliskie chłodnica i zbiornik płynu hamulcowego nietknięte, lewa przednia lampa ma tylko urwany jeden zaczep, a oberwało się tylko atrapie chłodnicy lekko i zderzakowi trochę mocniej) - dobrze, - zanim dałem znać znajomemu leśnikowi, że mu zwierzątko popsułem minęła cała noc i okazało się, że już za późno, żeby robić pasztet - źle, - ale jest coraz chłodniej - bardzo dobrze :D |
Znaczy lewy półdupek, czy prawy? :hmm:
|
Cytat:
trochu tak, trochu nie :> |
Cytat:
Odbiegasz od tematu! :> To nie jest pozytywne zjawisko.:nie: Należało napisać: Dzięki temu, że częściowo podopinałeś, nie zmokłeś cały. No i poranną toaletę masz z głowy. :taktak: :) |
Cytat:
|
Tak, lepiej nie dopinac:sciana: moze jeszcze ktos w nocy zawita.
|
a ja za burze już podziękuję :sciana:
namiot mi przemókł, bo nie chciało nam się całego podopinać ... |
A mnie się marzy kolejna burza. :taktak:
To znaczy: poprzedniej nie było, też tylko mi się marzyła. :( |
u mnie kupa i tyle, po całym dniu upału duchoty i parówy 30stopni w mieszkanku :/ popadało wczoraj może z 1,5 minuty w ciągu których spadło 6 kropli .... pomijając ze w ciągu 2 dni widziałem w Chorzowie jak 2 starsze osoby do plastikowych worków pakują....:ysz:
|
Chyba cię przymusowo wylogowało...
Jeśli to ta burza tu, od mojej strony, to współczuję. U mnie teraz po 2 godzinach nawałnic (bo tak to można nazwać) jest na dworze 19,2 st. |
Ojciec nie wytrzymał i klimatyzator przenośny kupił.
Jest pozytyw :D |
też go zwyzywałem od świń :sciana:
|
Cytat:
|
To czego jeszcze nie lecisz do Łysego? :rozga:
|
Jest 25 stopni. Leje deszcz. Wieje wiatr. Grzmi i błyska.
Jest pięknie. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
idę spać :P
|
Żyję.
|
W imieniu Rycha nie dziękuj
On ostatnio dostał zajoba :sciana: |
:taktak::taktak:
|
Dziękuję w imieniu tych fajnych.
I Rycha też... |
lubię Tu zaglądać:) na to nasze wspaniałe forum:), pełne fajnych ludzi:)
|
:hmm:
|
Starogardzie Gdański - przybywam - sobota :>
oj będzie się działo :sciana: |
To smacznego.
A było do czego? :) |
nabiłem klimę w przekładańcu wszystko ładnie pięknie łapy idzie sobie odmrozić ...
7 h później klima już nie działa . 200 zł w plecy pękł wąż ... w ASO tylko 900 zł :O Zakucie węża 70 zł tylko co ****a z tego jak za długi jest i się zagiął o kant dupy go sobie można teraz 5 h stracone pod samochodem ... Jutro wpadnę na firmę to im się odechce od samego rana :| Oo :szczerb: idę śniadanie zjeść i to pozytywne jest tak dla kontrastu . |
Może to Niemka była? :rotfl:
|
A czy wiesz co znaczy "ładna dżogingówa," widziane oczyma Zetoxy:D wdodatku po noteckim niepasteryzowanym. Ilosci pewnie celowo nie podal
|
Cytat:
|
@Zetoxiu
dałbym Ci reputę za ... jagodziankę, ale nie mogę ;) :piwo: |
siedzę sobie pod parasolem,
jem jagodziankę, popijam noteckim niepasteryzowanym, i patrzę jak przelatuje obok mnie jeden spocony dżogingowiec, zaraz drugi, jeszcze bardziej spocony:rotfl: i tak sobie myślę, komu bardziej wali na dekiel, im czy mi:sciana: -edit- przeleciała sobie właśnie ładna dżogingówa, straszliwie spocona:sciana: |
Ty masz łeb!
Masz pociąg, to trzeba załatwić maszynistkę :D |
po piwkach należy wynająć albo pożyczyć maszynisktę... nie wiem czy dziś istnieje jeszcze ten zawód, al podobno w Korei Pn tam są takie nadal
|
Się trzeba nauczyć spacje widzieć, ale to po piwach może pływać, wiem... :P
|
tam u nich, na syberii to pełnia lata:spoko:
|
-21,2 ??? :wow:
piwo zamarza a ty przeziębisz się :sciana: |
Jechałem autobusem. Szkoda, że nie kupiłem jajek - miałbym na twardo. :|
26,8 przy wietrze od lasu, jak się wraca z miasta, to się ulgę czuje. Pozytywnie, to jest w domu - 21,2 :) |
:piwo: dla wszystkich dziś,
a dla mnie :soczek: pozytyw, ja żyje ! "jeszcze tylko odwyk i do pracy" :) |
24,2 w cieniu na północnej ścianie
ale na słońcu odczuwalna co najmniej dychę wyżej zaczyna być, jak u Rycha :sciana: |
Cytat:
Z pozytywnych rzeczy, to jak na razie jest przyjemna temperatura, trochę ponad 16 stopni, ale rośnie w zastraszającym tempie :help: |
Też.
Przecież nie możesz być gorszy :sciana: |
Kurde, czyli ja też jestem świniazbokiswołocz :hmm:
A może by tak też sobie podążyć du côté de chez maman et polakT i popracować nad jakimś inż? :hmm: |
...swiniazbokiswołocz :taktak:
w takim dniu nic nie postawił :sciana: |
i magister, a każdy magister, to...
|
Pijak!
|
mgr inż. Polak Tomasz
jestem szczęśliwy Więcej nie napiszę, bo "literky mi uciekajom" |
Nawet jak mogę, to 6 nie jestem w stanie przespać, jak się obudzę i wpadam w panikę, że późno, to następuje niesamowita ulga - dzisiaj mogę!!! Ale i tak już nie pośpię...
|
O 9 to ja jeszcze nie śpię. :P
|
jak sie wstaje codziennie o 5:30 to 9 jest czysta rozpusta ;)
|
Cytat:
|
pierwszy dzin urlopu - uczczony wylegiwaniem do 9 i przebiezka 12km na pusty zaladek :D
|
chyba na gandzi :D
jeszcze 40min do urlopu |
Cytat:
Jakby mu się za kierownicę zahaczyła guma od gaci, to wtedy by to się nazywało skok na bandżi (banji?)? :hahaha: |
Cytat:
|
Tak...ale spadać na coś miękkiego :>
Teraz jest mecz pozytywny, trzeba zacząć oglądać. |
Jak optymistycznie zabrzmiało!
Wygląda na to, że niewielkim kosztem narodziła się nowa dyscyplina sportowa: skok z roweru przez kierownicę. Ci co ją uprawiają to najczęściej sportowcy mimo woli, ale to nie przeszkadza za rodzaj sportu ja uznać. :taktak: :D |
Cytat:
Kąpiel słoneczna robi mi dobrze, i na cielsko, i na samopoczucie, chociaż nie lubię się opalać, ale po takiej zimie i wiośnie jest to przyjemne i wskazane. :) |
ja mam jeszcze trzy i pol godziny do urlopu ;)
|
Lekki wietrzyk przy opalaniu jest zdradziecki, więc uważaj żebyś nie doznał kolejnej kontuzji, tym razem innego rodzaju.
Poza tym choremu nie wolno się opalać. :P |
Tak, prosty i ideowy... :>
Pogoda jest dzisiaj dla mnie obłędna - lato w pełni, jest już bardzo ciepło, ale daleko do upału, jest sucho i lekki wiatr, więc się wcale nie odczuwa gorąca, można się trochę poopalać w sesjach po 5 minut na raz. :) |
Ja mam urlop już od tygodnia. :)
Cytat:
|
Też mam dzisiaj urlop, i jutro, pojutrze mam obowiązek... :>
|
zaczęłam urlop :) :spoko:
|
no przeciez tegom wlasniem grtulowal!
|
Dziękuję w imieniu dziecka :)
Skończyła filologię angielską. |
Tej zakale nie ma czego gratulować :sciana:
Insza inszość, to Suprrrpijakowi pogratulować dyplomu dziecka :spoko: |
gratulacje!
|
Zgadza sie.
|
TAK .
|
Ty jesteś ZAKAŁA.
|
to mi sie upiekło :uff:
:P |
pozwolę sobie uogólnić,
tu każdy ojciec to pijak i awanturnik :spoko: |
Niemożliwe. :O Ten ojciec ?
|
Ojciec to powszechnie znany pijak i awanturnik...
|
A co ma w głowie ojciec?
|
dziecko jak dziecko,
i tak ma tylko w głowie - daj - :sciana: nawet po magisterce :sciana: |
Cytat:
|
Gratulacje dla dziecka i rodziców, którzy na pewno bardzo dumni są z tego dziecka.:)
|
Cytat:
no normalnie gratulacje :D |
Dziecko obroniło dzisiaj magisterkę :)
|
Cytat:
tak sie "załapał" do łażenia po masce :P |
Puzzle przestrzenne :)
Też mi się zdarzają tacy artyści. Inne mechanizmy, ale też fura zębatek, dźwigienek i innych popychaczy :) |
Mam złożyć po kimś skrzynie biegów :D
w sensie z kupy śmieci w kartonie złożyć coś co będzie działać. |
Jest ciepło :d :D
W końcu :D |
W każdym pozytywie jest jakiś hak.
Choćby i zardzewiały nawet :sciana: |
Pozytywne jest to, że nic nie jest pozytywne, więc człowiek nie ma się czym martwić.
|
Najpierw tak sie zabawia, a potem na Wieche wszystko zwala:D
|
icemac@ to nie twojego miniaka tutaj "glancują": http://film.onet.pl/zwiastuny/0,6932...,fotonews.html ? :spoko: Ty to masz szczęście :P
|
To Wam się zebrało na podróż :D
|
kolejny "spokojny" dzień w Belgradzie za nami, zwiedziliśmy przypadkowo lotnisko (źle skręciłem) ale koniec końców dotarliśmy tam gdzi etrzeba.
pozdrowienia jeszcze z Serbii icemaki |
Żeby była skoszona. :P
|
Cytat:
|
Skosiłem trawę.
|
Patrzyłem tępo w telewizor wypatrując czegoś pozytywnego...
|
Cytat:
Widać na niezaleczoną france to nie był dobry pomysł. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:06. |