![]() |
Badanie cdrinfo.pl [217.144.201.35] z użyciem 32 bajtów danych:
Odpowiedź z 217.144.201.35: bajtów=32 czas=19ms TTL=56 Odpowiedź z 217.144.201.35: bajtów=32 czas=18ms TTL=56 Odpowiedź z 217.144.201.35: bajtów=32 czas=18ms TTL=56 Odpowiedź z 217.144.201.35: bajtów=32 czas=18ms TTL=56 Statystyka badania ping dla 217.144.201.35: Pakiety: Wysłane = 4, Odebrane = 4, Utracone = 0 (0% straty), Szacunkowy czas błądzenia pakietów w millisekundach: Minimum = 18 ms, Maksimum = 19 ms, Czas średni = 18 ms w domu :) |
To mi przypomina walkę o najlepszy czas w małego sapera kilka lat temu :) Toczyła się między mną, moją Mamą, i kolegą. Ja dałem sobie spokój przy mniej więcej 15 sekundach, natomiast oni rywalizowali zawzięcie kilka tygodni :P Końcowe wyniki oscylowały w okolicach 6-5 sekund :sciana:
|
Ilość załączników: 1
przeżyłem atak wzmacniacza na moją twarz... nie spodziewałem się że aż tak głośno wybucha taki mały kondziorek :)
|
A co mu zrobiłeś, że wybuchł? :>
:D |
Próbował wzmocnić? :hmm:
Zrobiliśmy dziś z żoną i kolegą dobre parę kilometrów trzydziestotrzyletnim maluchem Dziadka (używany jako samochód do lasu od wielu wielu lat, przeżył kilka "podstawowych samochodów" i co prawda ostatnio trochę niedomaga w drobiazgach typu jasność świateł, równoległość reakcji hamulców, czy stopień zużycia sprzęgła, ale wciąż odpala za pierwszym razem). Dzisiejsza wycieczka była odpoczynkiem po wyjeździe bardziej "na serio". Były tylko drogi polne i leśne, widzieliśmy stadko dziewięciu saren, dwa łosie za którymi odbyła się szalona gonitwa i jeździliśmy po wszelakich podłożach, niejednokrotnie widząc przez szybę sceny rodem z WRC, ino przy 3x mniejszej prędkości (40-50 km/h) ;) Świetny sposób na spędzenie sobotniego popołudnia :spoko: Na następny raz trzeba będzie nieco wyregulować hamulce, poprawić nieco poluzowany reflektor no i przede wszystkim zacząć wcześniej, bo dużo za wcześnie zrobiło się ciemno :D |
Camel nie może teraz odzywać się, bo jest cisza wyborcza.
Odpowie Wam już jako prezydent Białegostoku. |
Pół dnia dziś gadałem z jednym łosiem na gadu :sciana:
|
Jeśli to ten sam, to Rychu rogi urosły.
|
Cytat:
Pozytywnie na dziś to to że w końcu się wyspałem :)... jutro znów do pracy... ale co mi tam, dam rade :) Cytat:
do wzmacniacza mam +25V GND -25V a mi udało się podłączyć +25 -25 GND (50V na kondziorku do 25V) |
Panie Prezydencie...
|
Cytat:
łosie są pod ochroną :ysz: |
Mnie na gadu jakiś gej opowiadał dziwne rzeczy, ale okazało się, że chciał rozmawiać z kimś innym :)
I tak Go lubię :) |
Podłączyłem nowe ampli. :jupi:
Ilość kabli się nieco zmniejszyła, dźwięk się znacząco poprawił. :spoko: Teraz czas powolutku inwestować w lepsze kolumny. :> |
jujek Ty lepiej inwestuj w bilet i do kraju wracaj bo ciezkie czasy dla Was idą :)
|
I tam ciężkie.
Zrzucą się po 15 euro i wszystko wróci do normy. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:11. |