![]() |
ale ja juz na przyszly rok ubralem choinke :D
ta na biezacy juz dawno stoi :rotfl: |
w takim razie zające ci ją objedzą :haha:
|
raczej szczury
zajacow nie mam :szczerb: |
Byłem w EMPIK-u i w sklepie "nie dla idiotów" i zaopatrzyłem się w kilka płyt CD z kolędami. Kolędy i pastorałki wykonują: "Golec uOrkiestra", "Mazowsze", "Arka Noego", Krzysztof Krawczyk. Z poprzednich lat mam jeszcze Eleni, Wojtka Gąsowskiego i jakąś składankę zagranicznych piosenek świątecznych.
|
robie pozadki
kolo tysiaca plyt idzie precz na razie kilkadziesiat z mp3 i kilknascie z ebokami uszykowanych na smietnik jezeli ktos chce przygarnac - PW inaczej w dniu jutrzejszym przekazuje do utylizacji zakladowi oczyszczania miasta ;) pozniej bedzie kolej filmow ;) |
pozadki? to coś giejowskiego jest?
|
wyprowadzasz się na florydę:sciana:
|
Laptopy przestały mu czytać, to po co mu płyty?
|
tak fakt faktem, to jakby mi naped padl, po najpredzej po misesiacu bym sie kapnol :D mniej wiecej raz na miesiac cos nagrywam - bo czytam to zwykle juz na stacjonarce ;)
|
miniaki jeżdżą - masa na silniku była słaba :sciana:
dobrze, że to odkryłem :> |
masa powiadasz :hmm: trzeba pocwiczyc nad forma:paker:
|
Silniki najlepiej okleić masą bitumiczną!
|
Masa jak nie trzyma, to trzeba przyspawać.
Ostatecznie przykleić klejem do miniaków. |
Specjalny "miniglue"
|
skoro chetnych na przygarniecie kolekcji brak, to plytki (mp3, ebooki) wyzucam jak tylko wroce do domciu (za jakies poltora godziny)
od razu bedzie luzniej :D filmy potrzymam pare dni - jakby ktos chcial (spisu nie mam - oddaje w dobre rece i tyle, zapraszam do przejzenia) zdecydowana wiekszosc ma okladki i podelka, reszta w cake'ach zgodnie z ustawa o prawach autorskich i opdodatkowaniu przychodow plyt nie sprzedaje, posiadam do nich prawa zgodnie z PL kodeksem itd ewentualnie rozwarzam przechowanie ich w celu brutalnego unicestwienia na zlocie, o ile znajda sie wystarczajaco ZBOCZONE pomysly, jak to zrobic || ognisko podniecane ropa, strzelanie z wiatrowki, zut plyta do celu itd || oczekuje dalszych pomyslow |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:00. |