![]() |
pozdrawiam wszystkich giejów z Białegostoku :P
|
... a ty jesteś pijak :>
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja nie znoszę jajek! |
a co znosisz :ysz:
|
Cytat:
|
chyba muszę odpocząć od pracy... dziś UPS do mnie coś gadał...
dowód: http://www.youtube.com/watch?v=0u3nEhv3-ME |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Więc weź się najpierw stuknij sierpem i ogól młotem, a potem wypisuj takie przemyślenia. :] |
Święta racja panie Edu, zgadzam się z każdem słowem, niemniej prawdą jest również, że gdyby nie czerwoni, to co poniektórzy wielce prawdopodobnie paśliby krowy za Bugiem, czapkę nisko trzymali przed dziedzicem i na gołą dupę bykowce zarabiali; co nie jest żadną pochwałą commies a prostym stwierdzeniem faktu!
Ja tam chciałbym być takim dziedzicem... |
Tak jest, tak jak w całej Europie by paśli. A Twardowski na kogucie, w jednym kapciu, w drugim bucie...
|
Widzę Edu, że nie czytałeś Placówki Bolesława Prusa :)
A tak bardziej na poważnie: daj mi spokój ze swoimi hasłami; już Tobie mówiłem, że twoja formacja ideowa od dawna strzela sobie w stopę głupim, nieprzemyślanym antykomunizmem, bo sprowadza historię PRL do karykatury, groteski i wskutek tego powoduje wśród młodych kompletne niezrozumienie co do obecnie panujących stosunków majątkowych, przekształceń społecznych itd W 1989 roku nie zaczęto budować tego kraju na pustyni, a z gruzów i całkiem solidnych budynków PRL. Mi te hasła są kompletnie niepotrzebne, to są protezy myślowe dla ludzi głupich i strachliwych, którzy nie potrafią zrozumieć złożoności rzeczywistości, nie potrafią uznać że cokolwiek jest nieznane, niezrozumiałe. |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:13. |