![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#14911 |
|
Kiełbasożerca
Data rejestracji: 15.04.2014
![]() ![]() ![]() |
Najgorsze jest to, jak trafisz na gościa, który zna się na farmacji, dietetyce, profilowaniu behawioralnym, produkcji akumulatorów litowych, oraz o tym, że ludzie nie wylądowali na Księżycu, bo to Stanley Kubrick to nakręcił, a skąd to wiadomo, bo mógł.
Spróbuj z takim gościem merytorycznie pogadać. Skarpetka na lewą stronę. |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#14912 |
|
Kiełbasożerca
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#14913 | |
|
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
No a jeśli od pierwszej sekundy spotkania szuka się pretekstu, żeby zacząć o swoim, to się taki pretekst znajdzie, choćby i na siłę, średnio po jakichś 14,2 sekundach od początku konwersacji ![]() Osobiście nie lubię nawet typowego w Polsce przynajmniej w moich okolicach namawiania do jedzenia przez gospodarzy podczas spotkań towarzyskich (nie mam na myśli zwykłej zachęty, a siedzenia nad gościem: "ale zjedz, śmiało, nie krępuj się" itd.) Kiedyś za granicą podczas spotkania byłem aż zdziwiony że tego nie ma i myślałem, czy jeść, czy nie jeść, bo stoi, ale nikt nie namawia I teraz tłumacz się, że może jesteś na diecie, albo nie możesz czegoś jeść ze względu na uczulenie, wegetarianizm, weganizm albo dlatego, że nie znosimy jakiegoś dania.Z rozmowami jest podobnie, możemy jakiegoś tematu mieć dość, możemy się nie znać, albo mieć swoje poglądy ale nie chcieć wikłać się w dwugodzinną bezsensowną batalię na argumenty i odczucia, po której nikt nie będzie o włos przekonany do racji drugiej osoby. Ta druga osoba ma prawo w myśli nazwać nas durniami (Bogiem a prawdą może być w tym werdykcie druga po nas), ale miło by było gdyby tę opinię zostawiła dla siebie, skoro myśmy swojej również nie wygłosili
|
|
|
|
#14914 |
|
Kiełbasożerca
![]() ![]() ![]() |
Dobra, to ja napiszę coś na temat, mam w komputerze napęd DVD, jaki, nie wiem, ale mam. Ciekawe, co?
|
|
|
|
|
|
#14915 |
|
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
Ba! Teraz nie będę myślał o niczym innym tylko o tym, co to za model może być!
|
|
|
#14916 |
|
XV1100
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
Ale jakie to ma znaczenie? Bo - jeśli nie działa, to nieważne jaki on, jeśli zaś działa to podobnie.
![]() Też mam taki i też nie wiem. Uznałem, że ta wiedza nie jest warta poświęcenia pewnego wysiłku manualno-intelektualnego. |
|
|
|
|
|
#14917 |
|
Kiełbasożerca
![]() ![]() ![]() |
Nie wiem, czy mój działa, bo nie sprawdzałem, więc jest to najwięcej warta wiedza bezużyteczna.
A z pozytywów, to właśnie najadłem się chyba ostatniej żółtej fasolki szparagowej w tym roku, trochę włókien było, ale jaki smak!
|
|
|
|
|
|
#14918 |
|
Guru
Data rejestracji: 23.07.2018
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
taktu zaglądam i widzę Wasze wypociny z ostatniego tygodnia... i Was jeszcze bardziej lubię, aż mi w gardle zaschło.
|
|
|
|
|
|
#14919 |
|
Kiełbasożerca
![]() ![]() ![]() |
Ogólnie jest dobrze jak zwykle, dzisiaj nawet kierownik o 19:05 powiedział, chłopaki piszcie dwudziestą. Na pierwszą lokację przyjechaliśmy zjeść śniadanie, jak się ułożyło, to pojechaliśmy od razu na drugą, Ciasteczko Wilanów, złapałem swoim długim cygarem miejsce dla światełka, a później trzeba było tylko pilnować, że jak nas służby napadną, za stanie na B-36 + T-24, czyli zakaz zatrzymywania z holowaniem, to trzeba alarm podnieść i robimy odwrót. Oczywiście pozytyw był taki, że nie doszło do tego.
|
|
|
|
|
|
#14920 |
|
Registered
Data rejestracji: 05.11.2023
![]() |
za dwa dni będzie piątek
|
|
|
|
|
|
#14921 |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Dziewczyny i chłopaki, oczy do góry dziś wieczorem. Zapowiadane jest kp6+, istnieje więc spora szansa na zorzę polarną, przynajmniej na północy kraju.
|
|
|
|
#14922 |
|
Kiełbasożerca
![]() ![]() ![]() |
O, do czego idzie! Krowy bedo sie źrebili, kobyły cielili, owieczki prosili! Chłop z chłopem spać będzie, baba z babo, wilki latać, bociany pływać, słońce wzejdzie na zachodzie, zajdzie na wschodzie!
|
|
|
|
|
|
#14923 |
|
Moderator
![]() Data rejestracji: 26.10.2008
.