![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Nie mam ustawionego bootowania z FDD / mam od razu z HDD / ... Ok to jeszcze pare pytan: Dlaczego po restarcie systemu i jak chce wlesc do netu odpalam IE to mówi ze jesrm offline i mam do wyboru pracuj w trybie offline lub spróbuj ponownie ?? Czy da sie zmienic jakos nazwy napedów tzn zeby nie było DYSK Lokalny C: ... tylko poprostu C: ? Czy mozna wywalic opcje - ułątwienia dostepu ?? nie instalowałem tego a w dodaj usun programy tego nie ma chyba ze cos przeoczyłem. I jeszcze prosba czy ma ktos moze okładke z CD w2k ?? wydrukowałbym sobie tak jak to było w tfu Win98se;) Dzieki |
Re: Nareszcie na 2000 - potrzebna lektura dot. tego systemu.
Cytat:
Pozdrawiam |
Cytat:
Albo innym programem dyskowym: label c: Albo przy formatowaniu dysku (nie życzę Ci tego szybko) - na kilka sposobów. 8) |
Cytat:
|
Cytat:
No nie tak jest dokładnie - wtedy zmieniam etykiete ale wiem jak to sie robi. Klikam PPM na dysk i tam mam zmien nazwe - wciskam lewy ALT i wpisuje 0160 i mam tylko C: D: E: itd. |
Cytat:
Panel sterowania: dodaj/usuń programy, dodaj/usuń składniki Windows. 8) P.S. Nigdy nie pracowałem w 2k. |
Cytat:
Człowiek całe życie się uczy i głupi umiera. 8) |
Cytat:
Łącze sie przez lan czyli odpada dial UP;) |
Cytat:
Szukamy dalej. PS2: Czy ktos mi powie co jest z ta stacja dyskietek ?;) |
Cytat:
|
Cytat:
z pliku sysoc.inf znajdujacego sie w katalogu winnt wywalasz slowo "hide" z linijek zaczynajacych sie: Games AccessUtil CommApps media_clips MultiM AccessOpt Pinball MSWordPad zapisujesz zmiany i koniec. W dodaj usun programy jest juz to co potrzebujesz :) Pozdrawiam |
Cytat:
Zajrzyj na stronę www.winxp.com.pl - tam jest dużo praktycznych porad. Dla xp i 2k są one w większości wspólne. 8) |
Cytat:
|
Witam !
THX działa - ale PinBalla 3D nie wywale ! PS: Czy u Was tesh szuka czegos w stacji FDD podczas startu bo o jest bardzo dziwne ?? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:29. |