![]() |
Cytat:
|
Witam !
oooooooo kurde mam dosc instalowania systemów na miesiac !! 8 razy dzisiaj stawiałem 2k od zera !! wszystko przez to ze w MBR zapisał mi sie drugi system i wkółko wyskakiwało mi ze mam do wyboru dwa systemy Windows 2000 PRO i jak sie domyslacie Win 2000 PRO !! Szlag mnie trafiał !! Format nic nie dał - wkurzyłem sie PM poszedł w ruch - daje opcje zeby zamazał MBR a ten na to ze nie moze !!! No to PM znowy przekonwertowałem C na Fata32 formacik odlalam Fdiska z przełącznikiem /mbr na wszelki wypadek dwa razy i jeszcze formacik i wtedy dopiero MBR sie poprawnie zamazał i jest ok ! ---------------------------------------------------------- Teraz jestem na NTFS i jest gut - wsio narazie ok teraz tylko trzeba to wszystko poustawiac .... |
Ah! Niepotrzebnie robiles format. To ze pokazuje 2x system to tylko kwestia wpisu w pliku "boot.ini" na napedzie startowym.
[boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINNT [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINNT="Microso ft Windows 2000 Professional" /fastdetect No i poprostu miales podwojnie.. wystarczylo notatnikiem to wyedytowac by byl jeden i po sprawie :) |
Witam !
8 godzin siedzenia formatowania - pytałem sie na gg co robic ! A tu @#$%#@$()@()$(@)()@ jeden @)$@*#@$&@*)(&$@& plik trzeba było @*)@*(*($*@)!(*$(@* edytowac !!!!! Ja $#$%@#()_@_@*$*$_@!!_)(*!&!^@ !!!!!!!!!!!!! -------------------------------------------------------------------- |
Widzisz... robaczku.. entliczek petliczek.. :czytaj:
Trzeba bylo sie mnie spytac ;) |
Cytat:
Wrrrrrrr(( / ;) \ |
Ilość załączników: 1
Tak czy innaczej...
|
Cytat:
:spoko: :spoko: :spoko: :peace: :piwo: |
Pewnie wkrótce też dołączę do osób zadowolonych z w2k.
A tak przy okazji, Laser, emeryturka się szykuje?! jak na moje to długo będzie Ci jeszcze się szykowała, jakieś 48 lat jeszcze :D :D :D Miłego dnia. |
Cytat:
Jak bedziesz zmieniał to przechodx od razu na NTFS i nie baw sie z 98 - formatuj w cholere dysk z 98 - bo bedziesz miał potem zabawe jak ja ! PS: Co do emeryturki - moze jeszcze nie teraz ale kiedys napewno ... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:57. |