![]() |
ja mam pytanie dot. win2k bo zmienilem wlasnie sys. Otoz wiem ze to juz bylo gdzies ale nie ma opcji msconfig w win2k a chce cos usunac z autostartu a regcleaner mi wywala blad. Jakie sa jeszcze progsy/cleanery???
Win2k jest swietny! Chodzi mi bardzo szybciutko! |
Jest MS Config dla 2K.. poszukaj to znajdziesz :)
|
Ilość załączników: 1
Witam !
Miałem dokłądnie ten sam problem - Martin TP mi podesłał to czego obydwoje szukaliśmy jush wczoraj ;) |
Cytat:
|
mam problem z multimediami napisalem topic zoabczcie prosze
>>>ENTER<<< |
Cytat:
Żaden z Nas - nie łap za słówka;) |
Cytat:
PS. w2k naprawdę polecam, nigdy nie byłem tak zadowolony jeżeli chodzi o produkty MS. Chociaż nie wiem jak u graczy, ponieważ ja dawno żadnej gry nie odpaliłem. |
Ciekawe, czy ktoś sprawdzał: dowolny 3dmark (niekoniecznie najnowszy) - co będzie szybsze: win98se, 2k czy XP? 8)
|
Cytat:
Czekaj ja robiłem i mam 3014 na 2k i sterach 40.71 WHQL musze wykopac posta o 3dm i zobacze ------ hehe na 2k bez SP2 mam tyle samo co na 98se !! czyli 3014 !! http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...ghlight=3DMARK Musze zrobic jeszcze testa teraz na SP2 - bo troche szybciej chodzi:chytry: ;) |
Przejrzałem ten link. Wniosek jaki mi się nasuwa to to, że XP jest szybsze (wydajniejsze?) od 2k. 8)
|
Cytat:
Mozliwe - Xp chyba jest bardziej platformą do giercowania nish 2000... |
Ilość załączników: 1
Witam !
Widze ze SP2 troche go przyspieszył - komp chodzi od rana bez restartu mecze go troche i z 3014 przed SP2 robi sie 3062 po SP2 - teraz komp sie szybciej zamyka i pliki multimedialne szybciej ładuja. Teraz jest dopiero full comfort;) |
Cytat:
|
To może jednak ktoś (na podstawie własnych doświadczeń) wypowie się obiektywnie: 2k czy XP? 8)
|
Re: Nareszcie na 2000 - potrzebna lektura dot. tego systemu.
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:51. |