![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1021 |
Zdezorientowany
Zlotowicz
Data rejestracji: 08.05.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
z dnia na dzień jest coraz zabawniej, przed chwilą w panoramie usłyszałem, że pis chce stworzyć koalicję z samoobroną !!!
baHAHAHAHHBAUUAUAHHAHAAHAH no nie moge !!!! i leppera chcą na wicepremiera !!!! no ja z wersalki spadłem ze śmiechu. PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ chce do rządu człowieka z WYROKIEM !!! przypomnę, że jak rządziło sld i mianowali wicemarszałkiem naszego ulubionego wieśniaka to pis najgłośniej krzyczał, że on jest przestępcą !!! no i co ?? teraz tego nie widzą ![]() teraz każdy dobry byle zostać przy władzy ? no ***** bez jaj !!!! a wyborcy pisu to co ?? ślepi i głusi ?? a jak widzę w tv tych kurdupli K. to przełączam na inny kanał bo ![]() już myślałem, że mi to wisi i nic mnie nie wyprowadzi z równowagi, a już na pewno nie polityka, ALE JUŻ ***** TERAZ TO NIE WYTRZYMAŁEM !!! NA MADAGASKAR Z NIMI !!! |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#1022 |
![]() ![]() |
Ich wyborcy to "moherowe berety" i jakoś to im nie przeszkadza
Aby tylko "ich" radio i ich ksiądz mieli z górki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1023 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 27.07.2004
![]() |
dobra dobra smiejcie sie z pisu a co robi PO..oni to dopiero jaja "gabinet cieni" do dzisaj nie moga pogodzic sie z tym ze nie wygrali wyborow i tworza drugo rzad..taki na niby to jest dopiero smiechu warte
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1024 |
![]() ![]() |
Dopiero będziesz się śmiał jak Leper dorwie się do rządzenia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1025 |
Zdezorientowany
Zlotowicz
tusk i jego po też są żałośni, pis tyle razy ich wydymał, błotem w nich rzucał, obrażał, wyzywał od wehrmahtu, a oni dalej do nich na kolanach chodzą, ewidentnie postępują jak każe biblia, nadstawiają drugi policzek, tak średnio raz na tydzień, hahaha, w tym roku to sejm nam się wyjątkowo udał.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1026 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 27.07.2004
![]() |
teraz w Tv PO krytykuje i smieje sie ze PiS chce koalicji z Samoobrona..ja sie zastanawiam co by PO zrobilo jak byly by wybory wygrali by je ale tez nieznacznie i PiS nie chcial by z nimi koalciji...chyba poszli by do SLD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1027 |
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Witam !
Cóż można powiedzieć - znam takich, co tym się pasjonują i czekają aż będziemy mieli rewolucję na ulicach (to nie żart !!), a inni znowu w ogóle się tym nie interesują ... A według mnie, wyrażnie z jednej strony widać, że wszyscy mają Polaków gdzieś i zależy im na utrzymaniu władzy, miejsc w sejmie itd. A kto tu jest uczciwy, prawdomówwny - sam już nie wiem. Mimo iż głosowałem na PiS, to wybór Jurka na marszałka mi się nie podobał - i jak widać, szybko się okazało, że to człowiek konfliktowy. Ale z drugiej strony PO też zachowuje się dziwnie ... Więc kto tu miał rację i tak naprawdę o co chodziło - to sam nie wiem ... ro29 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1028 | |
Zdezorientowany
Zlotowicz
ja dziś w tv słyszałem, jak jeden z panów K., nie wiem który, niestety miałem daleko do pilota, wzieli mnie z zaskoczenia i nie zdążyłem przełączyć, no ale na temat, jeden z panów K. mówił, że jak się nie uda dogadać to żeby społeczeństwo wyraziło swoją opinię, A WIĘC TAK !! ja chcę wyrazić swoją opinię !! w referendum !! które by brzmiało tak:
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1029 |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Brakuje mi tu kilku opcji, np.:
![]()
![]() |
![]() |
#1030 | |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 16.01.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Niestety. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1031 |
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
A slyszeliscie ze Kaczynski ma jakies papiery na pana Tuska o wspolprace prawdopodobnie
z komuchami no ciekawe czy to prawda heheheh ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1032 |
Banned
Data rejestracji: 27.08.2003
![]() ![]() |
A jezeli ja Ci napisze, ze ojciec Kaczynskich byl komunista i szerzyl ta ideologie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1033 | |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |