Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 14.03.2006, 20:33   #1111
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez legion
myslalem ze mu zylka peknie z nerwow
a teraz Kurski mowi a PO sie zmylo
Dalszą częścią już nie byłem zainteresowany więc nie oglądałem. Ale przemówienie Tuska naprawdę mi się podobało. Tak, jak nie jestem specjalnym zwolennikiem PO (nie, że coś przeciwko nim mam, ale nie ma po prostu w tym momencie partii, która w jakikolwiek sposób byłaby mi bliska), to tu przedstawione zostały w dużej części właśnie moje poglądy na obecną politykę. I podobało mi się, że w końcu ktoś nie tyle odważył się je przedstawić, co zrobił to w cywilizowany, uporządkowany sposób, co w polskiej polityce nie zdarza się niestety często..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 14.03.2006, 20:57   #1112
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Dalszą częścią już nie byłem zainteresowany więc nie oglądałem. Ale przemówienie Tuska naprawdę mi się podobało. Tak, jak nie jestem specjalnym zwolennikiem PO (nie, że coś przeciwko nim mam, ale nie ma po prostu w tym momencie partii, która w jakikolwiek sposób byłaby mi bliska), to tu przedstawione zostały w dużej części właśnie moje poglądy na obecną politykę. I podobało mi się, że w końcu ktoś nie tyle odważył się je przedstawić, co zrobił to w cywilizowany, uporządkowany sposób, co w polskiej polityce nie zdarza się niestety często..
heheheh Donald odwazy po prostu tonacy brzytwy sie chwyta
legion jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.03.2006, 22:05   #1113
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
przemówienie Kurskiego było dobre kilka razy przegiął, ale jakoś mi nie szkoda tych co im się dostało. druga strona poczuła jak to jest być oskarżanym o wszystko.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.03.2006, 23:06   #1114
pops
Zdezorientowany
Zlotowicz

Data rejestracji: 08.05.2005
pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez ed hunter
przemówienie Kurskiego było dobre kilka razy przegiął, ale jakoś mi nie szkoda tych co im się dostało. druga strona poczuła jak to jest być oskarżanym o wszystko.
tak, tylko ta druga strona już to czuje od początku kampanii przed wyborami, bo pisy cały czas gadają bzdury, wypluwają z siebie puste obietnice jak z kałasza, oskarżają wszystkich, a nie mają żadnych dowodów i jeszcze do tego nic nie robią, bo do tej pory tylko i wyłącznie pierdzielą głupoty. jedyne co do tej pory uchwalili to becikowe, atakują niezależność nbp i pozwolili prowadzić obrady sejmu przestępcy z barykad drogowych... myślcie co chcecie, ale moim zdaniem to jest żałosne.

widzi to nawet mój 80-letni dziadek który był wielkim zwolennikiem kaczek przed wyborami, teraz sobie pluje w brode i przeklina, że głosował na tych populistów.
pops jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 15.03.2006, 09:02   #1115
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
dawno nie widziałem Donalda w takiej formie, właściwie to zmasakrował Kaczkę. Kurski jest juz skończony jako polityk po tym zdejmowaniu spodni na życzenie
Stary 15.03.2006, 09:10   #1116
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Zetoxa
dawno nie widziałem Donalda w takiej formie, właściwie to zmasakrował Kaczkę. Kurski jest juz skończony jako polityk po tym zdejmowaniu spodni na życzenie
hmm... coś ciekawego jednak później przegapiłem

>zmasakrował kaczkę<.. to mi się podoba

Stary 15.03.2006, 09:20   #1117
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Andrzej, 2 lata temu Kurski - gdy należał jeszcze do LPR - zdjął spodnie przed kolegami z LPR by udowodnić, że ma napletek i nie jest Żydem, wiadomość za Neewsweek'iem.
Stary 15.03.2006, 10:03   #1118
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Cytat:
Napisany przez Zetoxa
Andrzej, 2 lata temu Kurski - gdy należał jeszcze do LPR - zdjął spodnie przed kolegami z LPR by udowodnić, że ma napletek i nie jest Żydem, wiadomość za Neewsweek'iem.
A no chyba, że tak. To nie widziałem i.. jakoś nie żałuję..

Stary 15.03.2006, 10:36   #1119
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
zmasaktował kaczkę? - raczej się ośmieszył po raz kolejny. ale liberał wstydu nie ma.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 15.03.2006, 11:13   #1120
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Witam !
Oglądałem tylko w części wczorajsze wystąpienia w sejmie i ...mam mieszane uczucia - a prawdę mówiąc to nie wiem już co mam o tym myśleć. Z jednej strony trochę PiS przegina tak atakując Bank Centralny - bo przecież za sprzedaż banków odpowiadały RZĄDY - najpierw SLD, później AWS z UW, a następnie znów SLD (na marginesie - zawsze byłem temu przeciwny - żeby tak wysprzedawać - szczególnie, że banki - w przeciwieństwie do np. niektórych firm - były w bardzo dobrej kondycji z olbrzymimi dochodami - a mówienie o potrzebach nowych technologii - to przecież śmieszne - to nie fabryka, gdzie trzeba zbudować nowoczesny silnik, na co potrzeba wielkich pieniędzy - może się nie znam, ale kilku ekonomistów do tego paru informatyków i można stworzyć dość nowoczesny bank - pokazuje to np. przykład Eurobanku, który został - jeśli się nie mylę - stworzony tylko przez Polaków).
A wracając do tematu głównego - z drugiej zaś strony PiS chce ukrucić te machinę korupcji itd. Tylko, że coraz bardziej widać, że ekonomia i gospodarka to dla nich drugi plan - sam wiem, jak np. zwolennicy wielcy PiS'u - jak widzą wiadomości gospodarcze w TV, to zmieniają kanał, a potrafi i stwierdzić, - co to ich obchodzi. A niestety gospodarka to podstawa ...
W kwestii przemówień - każdy wczoraj przeginał i tyle - i Kaczyński trochę i Tusk dość mocno i cała reszta ... Ale z drugiej strony w każdym przemówieniu było mniej lub więcej prawdy - także w tym Tuska czy Rokity ...

Coraz gorzej to zaczyna wyglądać - a co gorsza - skoro zaczyna się już pisać o naszych sprawach w złym świetle na pierwszej stronie największego finansowego czasopisma - gazety - to już zaczyna być lekko niepokojące ...
Nadal jestem zwolennikiem PiS - ale coraz mniej ich poczynania zaczynają mi się podobać ...

Pozdrawiam
ro29

ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 15.03.2006, 11:59   #1121
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Cytat:
Napisany przez ed hunter
zmasaktował kaczkę? - raczej się ośmieszył po raz kolejny. ale liberał wstydu nie ma.
Nie widziałem tam nic, co mogłoby go ośmieszyć.

Stary 15.03.2006, 13:37   #1122
pops
Zdezorientowany
Zlotowicz

Data rejestracji: 08.05.2005
pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez ed hunter
kaczki już zmieniły zdanie na jego temat, już nie jest tylko liberałem teraz jest jeszcze postkomunistą i należy do układu który tak heroicznie stara się obalić bojownik o wolność: kaczka. ciekawe kiedy powiedzą, że jest gejem albo transwestytą.

dawno temu, jak był u nas szał na kasety wideo, miałem z giełdy, nagrywaną z rtl i przetłumaczoną na polski bajkę pt. "żółwie mutanty, rycerze ninja", teraz by można nakręcić: "kaczki mutanty rycerze ninja".

i jeszcze mi się przypomniało co możemy zawdzięczać kaczorom: dali ileśtam milionów pln na budowę kościoła !!! z podatków !! dziękujemy kaczki !! w końcu będę się miał gdzie modlić !! jak bym spotkał któregoś z nich to bym padł na kolana i całował jego stopy !! to nasi wybawiciele !!
pops jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 15.03.2006, 15:30   #1123
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Cytat:
Napisany przez mp666
i jeszcze mi się przypomniało co możemy zawdzięczać kaczorom: dali ileśtam milionów pln na budowę kościoła !!! z podatków !! dziękujemy kaczki !! w końcu będę się miał gdzie modlić !! jak bym spotkał któregoś z nich to bym padł na kolana i całował jego stopy !! to nasi wybawiciele !!
Osobiście nie jestem całkowicie przeciwny tego typu inwestycjom. Jeżeli ludzie rzeczywiście czegoś takiego potrzebują, to czemu nie. Ale jak w momencie, kiedy ludzie umierają z braku pomocy medycznej, kiedy nie można normalnie po ulicach jeździć, czy w ogóle godnie żyć w tym kraju i większość osób marzy o ucieczce z niego, można o czymś takim myśleć. Są setki tysięcy innych, nieporównywalnie pilniejszych potrzeb i przeznaczanie nawet złotówki na taki cel, jest dla mnie postępowaniem dokładnie przeciwnym takiemu, które ze świątynią powinno się wiązać.

Stary 15.03.2006, 17:10   #1124
Banana Coctail
Banned

Avatar użytkownika Banana Coctail

Data rejestracji: 27.08.2003
Banana Coctail jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Banana Coctail jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
A dla mnie wszelkie dotacje na budowe jakichkolwiek obiektow wiary przez panstwo jest niedopuszczalne. Mozliwe jest jedynie dofinansowanie (czesciowe) konserwacji zabytkow wysokiej klasy (jednak wraz z nadzorem wydawanych pieniedzy). Zdanie ludzi w tym momencie nie liczy sie, wazna jest konstytucja i statut malzoleum glempa.
Banana Coctail jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 15.03.2006, 17:19   #1125
czechoj
Dziadek
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.06.2002
czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Banana Coctail
A dla mnie wszelkie dotacje na budowe jakichkolwiek obiektow wiary przez panstwo jest niedopuszczalne. Mozliwe jest jedynie dofinansowanie (czesciowe) konserwacji zabytkow wysokiej klasy (jednak wraz z nadzorem wydawanych pieniedzy). Zdanie ludzi w tym momencie nie liczy sie, wazna jest konstytucja i statut malzoleum glempa.
A dlaczego nie? Ja płacę podatki i chcę aby jakieś kwoty zostawały przeznaczane na Polski Kościół. Gdybyś pomyślał to niegadał byś o "zabytkach", które często powstawały w imię Boga. Dzięki takiemu ateistycznemu społeczeństwu jakie Ty prezentujesz, nie mielibyśmy nic prócz Pałacu Kultury i tysięcy blokowisk.
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: