![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#31 | |
volleyball
Data rejestracji: 14.11.2002
![]() |
Cytat:
Czy mozna mieć dwie neo 640 na jeden numer telefonu, nie zamawiając drugiej? W TPsa chyba była promocja i ja taki cos za darmo bez ingerencji wiekszej otrzymałem. ![]() Byłem w Telepunkie, przedłuzyłem umowe na 640 bez limitu. fajnie Tylko ze zapomnieli biedactwa ze to jest ta sama umowa. Tylko aneks o przedluzenie. Na ruchunku jest : Plan stardowy ....35,00 Neostrada TP 640 ....68,20 Neostarda TP 640 ....92,84 ... Czyli mam dwa bardzo fajne dziwne Neostrady. O róznych cenach. Na błekitnej oczywiscie powiedziele ze to bład systemu .... ja ***ie ![]()
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#32 |
Bywalec
Data rejestracji: 14.08.2004
![]() |
Też dostałem fakturę na NEO+ 640 na 185,98 zł i też mam aneks do umowy na następne 12 miesięcy , ale już złożyłem reklamację.Pani w telepunkcie powiedziała że nie odhaczyli w systenie , a pani na 9393 że mi się promocja skończyła
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() reklamacja reklamacja reklamacja w razie czego '"uwaga" albo "interwencja" ew "sprawa dla reportera" i "997" ![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Guru
Data rejestracji: 14.06.2002
![]() |
Ja już na infolinie i inne tego typu numery nie dzwonie, czekam teraz na odpowiedz z Katowic, gdzie wysłałem pismo ze skargą i szczegółowym opisem podpisywania aneksu (pozdrowienia dla Pana Piotra z telepunktu w Lesznie)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Bywalec
Data rejestracji: 20.10.2004
![]() |
Wychodzi na to, że telepies znalazł jednak sposób aby uprzykrzyć życie wszystkim tym, którzy chcieli pozostać przy "starych" zasadach i szybkości (TP 640). Obserwując inne fora, to większość ludzi z tzw. aneksami lojalnościowymi ma ten sam problem - zawyżone rachunki. U mnie wyraźnie jest napisane - umowa lojalnościowa na kolejne 12 miesięcy na starych warunkach. Aneks podpisany 35 dni przed upływem terminu głównej umowy. Co za szmatława firma
![]() ![]() Pytanie: czy wysłać reklamację również pisemnie do Katowic, czy też cierpliwie czekać ![]() Dajcie znać, czy udała się komuś interwencja w tej kwestii! |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a ja dalej nie mam netu. Jedyna różnica to ta, że dzisiaj się w ogóle do tepsy nie mogę dodzwonić.....
![]() |
#37 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
jak składasz reklamacje, żądaj zawsze, aby ci podano: imię i nazwisko oraz numer zgłoszenia.
inczej zapomnij, że kiedykolwiek się doczekasz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Muszą to 30 zł (o ile zapłaciłeś rachunek) zwrócić. A zwykle to polega na tym, że od następnego rachunku odliczają te nieszczęsne 3 dychy...
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Guru
Data rejestracji: 11.05.2003
![]() |
hihi czytam czytam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TP BARDZO NAS OSTATNIO DZIWI swoim postepowaniem (milo i nie milo ) : a to 1024kb/s ,nowymi limitami, takimi faktorami do ktorych trzeba doplacac ciekawe kiedy jeszcze przysla faktore za ilosc sciagnietych danych ![]() Ostatnio zmieniany przez adbok : 24.10.2004 o godz. 20:07 |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Coauctor delicti
Data rejestracji: 23.12.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#41 |
the one
CDRinfo VIP
Ehh, dopiszę tylko, że już mam internet, od mniej więcej 2 - 3 godzin. Tepsa oczywiście mi nie pomogła, z kuzynem w końcu doszliśmy do ładu. Rozwiązanie było tak banalne, że aż szkoda w ogóle o nim wspominać. Okazało się, że kiedy dokupiłem ten dodatkowy transfer, to zmienione zostało hasło dostępu. Szkoda tylko, że nikt nie raczył mnie o tym poinformować i dopiero dzisiaj przez przypadek dowiedziałem się nowego hasła od operatora. Co prawda nie wyjaśnia to wielu innych rzeczy, typu dlaczego wykrywa mi już prędkość 512 mimo, że powinienem mieć ją od listopada, dlaczego mam ściągnięte 30 MB zamiast 7GB i wiele innych rzeczy.... Ale to już właściwie nieważne. Ważne tylko, że internet działa. Do następnego razu...
![]() |
#42 |
Coauctor delicti
Data rejestracji: 23.12.2002
![]() |
Kolejny zadowolony klient
![]()
![]() |
#43 | |
the one
CDRinfo VIP