![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jest tu na forum wybitny spec ot sytuacji gdy system coś pokazuje a potem to znika.
Mily_, bo o Nim tu mowa, ma jedną dobrą radę - format c:
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
Cytat:
Teksty z babcia itp. swiadczy o niskim zasobie slow ktore nadaja sie na odpowiedz. Poza tym pisales do moderatora, uzytkownika z dluzszym stazem...zreszta...eee tam. ps. instalowales recznie drivery? http://software.canon-europe.com/Cam...S1_IS10051.asp moze usuniesz aparat z menedzera zadan, zrobisz odswiez i zainstalujesz z wlasnej sciezki... (jescze jest opcja ze w aparacie masz cos z opcja, nie bawilem sie "s`kami" dlatego nie wiem jak to jest tam w menu - czy jest jakas opcja dot. transferu usb...)a jak nie to pewnie cos z plikami systemowymi sie porobilo (moze cos podlapales), jezeli problem nie zniknie po zrobieniu tych sterownikow (mozesz wyczyscic jeszce rejestr z wpisow dot. aparatu) to tylko zostaje format c:\ (pozdr. Mily)
Ostatnio zmieniany przez Kasprzak : 14.09.2005 o godz. 00:24 |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 19.01.2005
![]() |
ok dzięki wiesz próbowałem ręcznie usuwać i z powrotem instalować i nic z tego nie wyszło,cały czas pokazuje błąd kod 38,a tak na marginesie,wiesz jak ktoś nie chce odpowiadać a pokazywać co potarfi to bez względu jaki ma staż to nie świadczy o nim dobrze,miałem pytanie to oczekiwałem odpowiedzi,nie każdy siedzi tu cały czas i wszystko wie,bo by nie potrzebował porady,nowi zawsze popełniają błędy a mądry wie jak pomóc a nie wytykać że się czegoś nie wie
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Always newbie
Data rejestracji: 14.11.2003
![]() ![]() ![]() ![]() |
cam2pc (z dodakiem do canonów) kasuje zoombrowsera. Polecam.
Update Oczywiście trzeba zainstolować poprawki do systemu (w przypadku XP minimum sp1 + hotfixy - ale lepiej sp2+hotfixy) i drivery do chipsetu (jeżeli używasz wbudowany kontroler USB).
Ludzie tak bardzo lubią oszukiwać się wzajemnie, że wymyślili rząd, by robił to za nich. WAŻNE Ostatnio zmieniany przez Wawelski : 14.09.2005 o godz. 10:33 |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#21 | |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Cytat:
Canon S1 IS nie będzie widoczny jako dysk wymienny. XP wykrywa te aparaty tak jak inne sprzęty na zasadzie Plug and Play jeśli to starszy Windows to nie mam pojęcia (nie miałem nawet wtedy USB) do aparatu jest jakaś płytka (mam S2 IS czyli następcę), nawet nie wiem co na niej jest ,ale pewnie sterowniki są.jak na razie zamiast Plug and Play mamy Plug and pray
|
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 19.01.2005
![]() |
Poradziłem sobie z tym problemem i to było trochę męczące ale nie aż takie trudne,szkoda że niektórzy tylko tracili czas na zbędne komentarze zamiast coś doradzić.Problem polegał na tym iż po zainstalowaniu SP2 starsze sterowniki do niektórych urządzeń powodowały konflikt,u mnie to sprawił sterownik od skanera,po jego odinstalowaniu wszystko wróciło do normy i jest ok
|
|
|
|
![]() |
|
|