![]() |
tak musisz instalowac :)
a stare nie sa do dzyskania - niestety :) |
pytanko:
--- http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=43346 --- po zmianie samochodu trzeba od nowa instalować całe wyp. czy można odzyskać jakoś pieniądze z zainstalowanych rzeczy w poprzednim samochodzie ? a może można je jakoś przełożyć (jak?) .... bo szkoda by było wtopić tyle pieniędzy które włożyłem w poprzedni car... |
Cytat:
Niepamietam przy ilu jest mustang chyba cos ok 50% ale to strzal :) |
Ilość załączników: 2
Pozwalam sobie zamieścić fotki Focusa mojego brata :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
To proste wpadasz do skelpu, wybierasz TT klikasz a następnie wybierasz "Browse my other Car" a tam juz wybierasz Mustanga i wszystko gra ;)
Pozdro |
Samochody da sie wymieniac ... ja wymienialem ... nie pamietam jakim sposobem, ale na pewno sie da ;) ;)
|
Cytat:
^_^ ^_^ ^_^ ^_^ . PS.Wie ktos czy idzie jakos te auta wymieniac(ze zamienie za TT jakies inne np.)? |
Ale sie zawiodłem :(
Czekałem na mustanga a kiedy już go mam, nie podoba mi sie :( Jakiś taki syfiasty i nie umywa sie do mojego wozu :/ GF4 MX - karta do pasjansa :D dobre :) |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
zgodny ale nie w 100%, brakuje mu naważniejszej dziś rzeczy... obsługi SHADERÓW
stąd te cyrki ;) |
Cytat:
gf4mx jest takim blizniakiem gf2 a ten to napewno niejest rowny gf4ti ktory jest zgodny z 8.1 cos w instrukcji uprawili ci marketing ;) zreszta co ty zes sie po karcie do pasjansa spodziewal? ;) |
Cytat:
Mały UPDATE - z tego co pisze w instrukcji to wynika, że ta karta jest zgodna z DirectX 8.1... a stery są najnowsze... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:47. |