Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Nowy NFS coraz bliżej :D (https://forum.cdrinfo.pl/f5/nowy-nfs-coraz-blizej-d-41445/)

mr_spock 10.01.2005 13:06

Cytat:

Napisany przez tengu
Na razie chłopcy z EA GAmes odcinają kupony. Ale na pewno zrobia trójkę. Tylko co następne. Marzy mi się Tuningowanie Klasykóe (Mustang/Corvette/Charger/Firebird z lat 70tych)

Hmm.... Rozmarzyłem się :P

byla kiedys taka gierka, geare (costam) garage
z czasow 386, ale grywalnosc rewylacyjna...

:P

Pagerus 10.01.2005 14:51

Cytat:

Napisany przez mr_spock
byla kiedys taka gierka, geare (costam) garage
z czasow 386, ale grywalnosc rewylacyjna...

:P

Było jeszcze coś takiego jak Street Rod - miałem na C64 - ale na PCta też chyba to było :)

M@X 10.01.2005 15:18

Cytat:

Napisany przez tengu
Na razie chłopcy z EA GAmes odcinają kupony. Ale na pewno zrobia trójkę. Tylko co następne. Marzy mi się Tuningowanie Klasykóe (Mustang/Corvette/Charger/Firebird z lat 70tych)

Hmm.... Rozmarzyłem się :P

Oj zgadzam sie... Jak widac po moim avatarze i statusie tez chetnie pogrzebalbym przy Pontiacu ;-D

Ghost_mode 10.01.2005 15:42

:'(
Cytat:

Napisany przez MariuszV
Czy sa moze jakies glosy o NFS u3???

moim zdaniem z undergroundem 3 powini się wstrzymać ...

Lepiej jakby dali jakąś inną serię - taki przerywnik ;)
a dopiero potem U3 :cool:

tengu 10.01.2005 15:43

Ja najbardziej przy 'Tangu 71-73 albo Veccie 76-78 ale Firebird też jest super. Szczególnie ten z "Mistrz kierownicy ucieka" :D.

A ten twój w avatarku to chyba z lkońca lat 80tych początku 90 tych czyż nie (Knight Rider). U nas miał jeden koleś takiego. Nigdy nie zapomnisz takiego gulgotu V8 na niskich obrotach. Miodzio :)

M@X 10.01.2005 19:42

tengu : dokladnie, to jest rocznik 1989... Ten z Knight Ridera to byl bodajze 1988, ale tez byl miodzio ;-]. BTW : Ten sam co w KR byl uzyty w "Mistrz kierownicy ucieka". A co do odglosu - m.in. dla niego planuje zakup takiego cudenka, choc oplaty mnie zjedza pewnie (najslabszy silnik to 2.8 V6 a najmocniejszy to pięciolitrowa fał ósemka!)...

mr_spock 10.01.2005 21:14

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Było jeszcze coś takiego jak Street Rod - miałem na C64 - ale na PCta też chyba to było :)

Masz racje, pomylilem nazwy
gierka o ktorej myslalem to bylo Street Road
;)

Pagerus 10.01.2005 21:52

Cytat:

Napisany przez mr_spock
Masz racje, pomylilem nazwy
gierka o ktorej myslalem to bylo Street Road
;)

Zdarza się - mimo wszystko kiedyś też robiono sporo gier - może nie aż tyle - ale mimo wszystko było ich sporo i człowiek się nie nudził :)

tengu 11.01.2005 13:46

Cytat:

Napisany przez M@X.666
tengu : dokladnie, to jest rocznik 1989... Ten z Knight Ridera to byl bodajze 1988, ale tez byl miodzio ;-]. BTW : Ten sam co w KR byl uzyty w "Mistrz kierownicy ucieka". A co do odglosu - m.in. dla niego planuje zakup takiego cudenka, choc oplaty mnie zjedza pewnie (najslabszy silnik to 2.8 V6 a najmocniejszy to pięciolitrowa fał ósemka!)...

E tam - tego najsłabszego to nie ma co kupować :P. Ten u nas to był Pontiac Firebird Trans Am V8 1989 i nic nie ma takiego dżwięku (no może poza Corvettą 1991 (5,7 l V8 ca.300KM))

B@rtek 05.06.2005 21:40

Mam pytanie gdzie są zapisane wszystkie piosenki z gry?

Szukam i nie widzę :|

Musze wyciągnąć kilak, bo potrzebuję :taktak:

:help:

P.S.
Czytałem poradnik @woitasa :P

A tak na serio to naprawdę potrzebuję pomocy :taktak:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:05.