![]() |
Corollą mam dopiero okryte Jackson Heights - wózek na prawie 4 gwiazdki (3.98 chyba) - próbowałem też sie trochę pobawić Navigatorem, ale strasznie długo trwa jeden wyścig, więc sobie darowałem. i wracam do toyoty jednak :)
TTką mam wszystkie (chyba, że są jakieś ukryte, co się w statach nie wyświetlają :( ) P.S. Fajnie się ścigać terenówką w Outrunach - ale jeśli chodzi o zwrotność takiego to po prostu cegła......... |
Ja zastanawiałem się czy się nie pobawić nieco Escalede'em, aby nieco pobłyszczeć :D Kto ogląda Top Gear to wie co mam na myśli :P
|
:peace: ^_^ ^_^ :piwo: :spoko:
|
Mi sie bardzo sprint podoba ze względu na to że często zdarzają się proste (to znaczy bez zakrętów :P ) odcinki i można na maxa jechać :)
|
Ja to chyba jestem urodzonym drifterem........ Ale sprinty też lubię - najmniej lubię stare dobre circuity.... chociaż sam nie wiem co do nich mam (a z driftów najlepsze są downhille [te od punktu A do Z])
|
Ja najbardziej lubię drift, następny w kolejności jest sprint :D
|
Drift rządzi :spoko: (ten nowy downhill wymiata :D) potem w kolejności jest sprint - a na szarym końcu drag - tryb wywołujący najwięcej bluzg na moich ustach :P
|
Ja nie nawidze circuita :(
Nie ze względu na trudnośc ale na NUDE :/ Dragi są fajne jak przeciwnicy mają kiepskie wozy :) Łatwo wtedy wygrać bo jak nie to rzeczywiście są bluzgi jak mnie wyscigną 100 metrów przed metą. Teraz odkryłem lancera i nawet w postawowej wersji wymiata :spoko: |
Cytat:
|
Popsuliście moją ankietę - DRIFT już nie prowadzi :haha:
Polecacie LanEvo? :) No to chyba trzeba będzie sprawdzić jak się sprawdza w praktyce :D |
evo jest super ale inaczej sie nim jezdzi - bedziesz musial sie do niego przyzwyczaic :)
|
Cytat:
|
|
:O Większość lubi sprint :ASD
|
Chłopaki :help:
Miałem 26% przejechane i teraz na mapie nie mam nic :nie: :smutny: Co mam robić? Teraz przegłądam mape i wybieram te wyścigi, których nie przejechałem. Mam przejechać wszystkie, to wtedy coś pomoże? Mój wóz ma rating wizualny 4,97. :help: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:49. |