![]() |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Rdzeń na tej karcie to RV360 (taki jak w 9600XT) i pamięci Samsung 2,8ns :D |
Cytat:
|
A ja dalej siedze na 26% i jezdze w ciemno po mapie i szukam jakis ukrytych wyscigow, bo nc nie mam dalej :(
|
Cytat:
|
Cytat:
Ci sie podniosl - wtedy zechca Cie do gazety i pojawia sie nowe wyscigi na mapie... ;) powodzenia... Peace Ziommm.... ;p |
No to fajno :(( Bo kupilem se A3 i nie mam kasy juz nic :/ Na visual tuning :/ wszycho w silnik ://// widze ze bede sie musial w outruny bawic :/
|
To dobrze że wtedy sobie kupiłem GF3Ti200 128MB zamiast GF4MX440 64MB (cene miałem tę samą - mam światła, błyszczący lakier, normalnie wygląda prawie jak jedynka w max (pół paska detali ale wyłączone light trails i motion blur ręcznie) i śmiga w 800x600. (tylko w filmikach przed wyścigiem trochę haczy)
Do tej pory 48% TT-ką i zaniedbałem niestety Toyotkę :( . (Czy dzielnica na lewo od portu to jest ostatnia, czy jest coś jeszcze) @mallow - tu chodzi dokładnie o wykonanie tego co chce sponsor chyba - przynajmniej tak mi wychodzi z obserwacji i chyba jest tak, że najtrudniej to mieć te DVD covers i URLe (pościgaj się trochę w outrunach może się jakiś URL odblokuje) |
To ja też mam małe pytanko. U mnie na Radku 9000Pro gra śmiga dość nieźle - są wszystkie efekty świetlne i w ogóle... ale mój brat ma GeForce 4 MX440 i nie ma w grze tych niby tłumów (ani panienek startujących wyścigi o ile dobrze pamiętam)... W opcjach nie ma w ogóle opcji CROWDS (która włącza te wszystkie "ludziki")... Pewnie karta już nieco stara i dlatego nie obsługuje wszystkiego, nie? Tylko czy do wyświetlania tych "ludzików" musi już być karta z obsługą DX8 i więcej? Co do świateł to w sumie nie pamiętam czy mu się wyświetlają - muszę sprawdzić...
A co do moich postępów w grze to mam 34% ukończone - i moja Toyotka wygląda coraz piękniej - tylko ciągle zapominam wrzucić obrazki :P |
Cytat:
|
Cytat:
Mały UPDATE - z tego co pisze w instrukcji to wynika, że ta karta jest zgodna z DirectX 8.1... a stery są najnowsze... |
Cytat:
gf4mx jest takim blizniakiem gf2 a ten to napewno niejest rowny gf4ti ktory jest zgodny z 8.1 cos w instrukcji uprawili ci marketing ;) zreszta co ty zes sie po karcie do pasjansa spodziewal? ;) |
zgodny ale nie w 100%, brakuje mu naważniejszej dziś rzeczy... obsługi SHADERÓW
stąd te cyrki ;) |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:26. |