![]() |
Najpierw przejedź wszystkie wyścigi na mapie (te zaznaczone) a jak nie pomoże to podnieś visual rating.
|
Cytat:
Nie jeżdzą też te wozy z, którymi mozna się ścigać :nie: Teraz jeżdzę wybierając wyścigi wchodząc do garażu i wybierając world map. Ratingu nie moge już podnieść bo nie mam nic więcej odblokowane, jak narazie :nie: P.S. Na mapie mam tylko sklepy :taktak: |
Ilość załączników: 1
Jest jeszcze szansa że nie wykorzystałeś tych syfiastych naklejek na szyby i drzwi. Zrób to aby mieć 5 gwiazdek. :spoko:
O, a tak wygląda teraz moja bryka :P (50% gry) Mam pytanko. Jaki wóz będzie bardziej wymiatał w dragach ?? : Subaru, lancer evo czy może skyline? Bo miata już sobie nie radzi :P |
Już mam 5,01 gwiazdki :taktak:
Ale dalej nic nie ma :nie: :smutny: EDIT: Już jest dobrze :taktak: |
Mi takze najbardziej podoba sie drift, nie raz zdobywam dwukrotnie wiecej punktow niz drugi koles z wyscigu ;) Jezdze Suprą :]
|
Cytat:
|
Cytat:
Mam pytanie: 100 % odkrytych części a opcja "wide" czy jakoś tak nie odkryta. U kolegi który przeszedł już gre tez tego nie ma :/ Co trzeba zrobić? |
a to mój wózek:
http://img57.exs.cx/img57/8936/nfsu2001.jpg całkiem spoko się go prowadzi. ps. jak zrobić screena wozu z otwartymi drzwiami (mam podnoszone do góry i chciałbym się pochwalić :P ) |
Ilość załączników: 4
Oto moja ukochana Toyota Celica (naped na przod r000x!). Procent ukonczenia gry : 78%, Parts Unlocked : 100%, Reputation : 10,0 :D.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 2
Sorki, że post pod postem - ale chcę się pochwalić moimi autkami :D Co do podnoszonych drzwi to pewnie każdy co ma 10 gwiazdek na Rating to ma takie właśnie drzwi :) Ja pomału zbliżam się do finiszu gry - bo okazuje się, że nie trzeba mieć 100% przejścia aby skończyć "wątek fabularny" :(
|
znalazłem na forum pclaba coś takiego:
Gdy przejedziecie wszystkie trasy z mapy (tej pod litera M) wejdzcie do garazu i tam jest mapa, na ktorej bedziecie mogli przejechac pozostale trasy, za ktore nie dostaniecie pieniedzy! Ale tak nie musi byc! Wystarczy ze w kazdym z tych dodatkowych rajdow przegracie za pierwszym razem i dacie "restart", a po wygraniu podczas drugiego przejazdu otrzymacie wynagrodzenie! co wy na to :D |
dziala - slasnie sprawdzilem :)
przegrywam pierwszy wyscig potem restert i wygrywam i jest kasiorka:) ale co sie okazalo mam jeszcze troche wyscigow do przejechania teraz mam zaliczonych juz 170 :) |
Cytat:
Tak zrozumialem z jego wypowiedzi :P |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:27. |