Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Nowy NFS coraz bliżej :D (https://forum.cdrinfo.pl/f5/nowy-nfs-coraz-blizej-d-41445/)

kodziu 26.11.2004 19:23

Najpierw przejedź wszystkie wyścigi na mapie (te zaznaczone) a jak nie pomoże to podnieś visual rating.

B@rtek 26.11.2004 19:32

Cytat:

Napisany przez kodziu
Najpierw przejedź wszystkie wyścigi na mapie (te zaznaczone) a jak nie pomoże to podnieś visual rating.

Na mapie nie mam juz żadnych wyścigów.

Nie jeżdzą też te wozy z, którymi mozna się ścigać :nie:

Teraz jeżdzę wybierając wyścigi wchodząc do garażu i wybierając world map.

Ratingu nie moge już podnieść bo nie mam nic więcej odblokowane, jak narazie :nie:

P.S.
Na mapie mam tylko sklepy :taktak:

kodziu 26.11.2004 20:41

Ilość załączników: 1
Jest jeszcze szansa że nie wykorzystałeś tych syfiastych naklejek na szyby i drzwi. Zrób to aby mieć 5 gwiazdek. :spoko:

O, a tak wygląda teraz moja bryka :P (50% gry)

Mam pytanko. Jaki wóz będzie bardziej wymiatał w dragach ?? :

Subaru, lancer evo czy może skyline? Bo miata już sobie nie radzi :P

B@rtek 26.11.2004 21:13

Już mam 5,01 gwiazdki :taktak:

Ale dalej nic nie ma :nie: :smutny:

EDIT:
Już jest dobrze :taktak:

Krzycho83 27.11.2004 18:23

Mi takze najbardziej podoba sie drift, nie raz zdobywam dwukrotnie wiecej punktow niz drugi koles z wyscigu ;) Jezdze Suprą :]

Pagerus 29.11.2004 08:06

Cytat:

Napisany przez kodziu
Jest jeszcze szansa że nie wykorzystałeś tych syfiastych naklejek na szyby i drzwi. Zrób to aby mieć 5 gwiazdek. :spoko:

O, a tak wygląda teraz moja bryka :P (50% gry)

Mam pytanko. Jaki wóz będzie bardziej wymiatał w dragach ?? :

Subaru, lancer evo czy może skyline? Bo miata już sobie nie radzi :P

Mówisz, że Miata nie daje rady powyżej 50% gry??? Ja nadal jeżdżę Corollą - zbliżam się do 50% i na razie nie jest tak źle :) Miatą pewnie skończę tę grę po raz drugi :D Jedynkę skończyłem właśnie tą Mazdą i nie było tak tragicznie - kiepsko było jedynie przy Dragach...

kodziu 01.12.2004 16:31

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Mówisz, że Miata nie daje rady powyżej 50% gry??? Ja nadal jeżdżę Corollą - zbliżam się do 50% i na razie nie jest tak źle :) Miatą pewnie skończę tę grę po raz drugi :D Jedynkę skończyłem właśnie tą Mazdą i nie było tak tragicznie - kiepsko było jedynie przy Dragach...

Hehe, właśnie chodzi mi o dragi. Accel jak najbardziej-prowadze, ale potem mnie biorą tak na połowie trasy. Na szczęście jest skyline do dragów :P

Mam pytanie: 100 % odkrytych części a opcja "wide" czy jakoś tak nie odkryta. U kolegi który przeszedł już gre tez tego nie ma :/
Co trzeba zrobić?

woitas 01.12.2004 16:42

a to mój wózek:

http://img57.exs.cx/img57/8936/nfsu2001.jpg

całkiem spoko się go prowadzi.
ps. jak zrobić screena wozu z otwartymi drzwiami (mam podnoszone do góry i chciałbym się pochwalić :P )

M@X 01.12.2004 17:21

Ilość załączników: 4
Oto moja ukochana Toyota Celica (naped na przod r000x!). Procent ukonczenia gry : 78%, Parts Unlocked : 100%, Reputation : 10,0 :D.

andrzejj9 01.12.2004 20:16

Cytat:

Napisany przez M@X.666
Oto moja ukochana Toyota Celica (naped na przod r000x!). Procent ukonczenia gry : 78%, Parts Unlocked : 100%, Reputation : 10,0 :D.

No nareszcie jakieś konkrety :D ;)

Pagerus 02.12.2004 08:06

Cytat:

Napisany przez kodziu
Hehe, właśnie chodzi mi o dragi. Accel jak najbardziej-prowadze, ale potem mnie biorą tak na połowie trasy. Na szczęście jest skyline do dragów :P

Mam pytanie: 100 % odkrytych części a opcja "wide" czy jakoś tak nie odkryta. U kolegi który przeszedł już gre tez tego nie ma :/
Co trzeba zrobić?

Z tego co wiem to "wide" odkrywa się po przejechaniu odpowiedniej liczby outrun'ów - niestety nie wiem jaka to liczba :(

Pagerus 02.12.2004 08:09

Ilość załączników: 2
Sorki, że post pod postem - ale chcę się pochwalić moimi autkami :D Co do podnoszonych drzwi to pewnie każdy co ma 10 gwiazdek na Rating to ma takie właśnie drzwi :) Ja pomału zbliżam się do finiszu gry - bo okazuje się, że nie trzeba mieć 100% przejścia aby skończyć "wątek fabularny" :(

woitas 02.12.2004 10:15

znalazłem na forum pclaba coś takiego:
Gdy przejedziecie wszystkie trasy z mapy (tej pod litera M) wejdzcie do garazu i tam jest mapa, na ktorej bedziecie mogli przejechac pozostale trasy, za ktore nie dostaniecie pieniedzy! Ale tak nie musi byc! Wystarczy ze w kazdym z tych dodatkowych rajdow przegracie za pierwszym razem i dacie "restart", a po wygraniu podczas drugiego przejazdu otrzymacie wynagrodzenie!

co wy na to :D

Turboni 02.12.2004 12:26

dziala - slasnie sprawdzilem :)

przegrywam pierwszy wyscig potem restert i wygrywam i jest kasiorka:)

ale co sie okazalo mam jeszcze troche wyscigow do przejechania teraz mam zaliczonych juz 170 :)

kodziu 02.12.2004 14:53

Cytat:

Napisany przez woitas
znalazłem na forum pclaba coś takiego:
Gdy przejedziecie wszystkie trasy z mapy (tej pod litera M) wejdzcie do garazu i tam jest mapa, na ktorej bedziecie mogli przejechac pozostale trasy, za ktore nie dostaniecie pieniedzy! Ale tak nie musi byc! Wystarczy ze w kazdym z tych dodatkowych rajdow przegracie za pierwszym razem i dacie "restart", a po wygraniu podczas drugiego przejazdu otrzymacie wynagrodzenie!

co wy na to :D

Tak to prawda. Kolega mi coś wspominał. Ale chyba nie trzeba przegrywać tylko od razu można brać restart :)
Tak zrozumialem z jego wypowiedzi :P

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:27.