![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
musisz ztuningowac bryke do 6 gwiazdek wtedy beda dalsze trasy P.S. 64% :czytaj: |
a to mi zabrakolo narazie 0,5 gwiazdki :D
wielkie dzieki za informacje :) |
Ilość załączników: 1
no i juz cale miasto mam odblokowane i tuning fury na max :)
teraz trzeba kupic nowa fure - lancer evo |
:pirat: hehehe sami piraci :pirat: drogowi
|
Mam za sobą 20%, zastanawiam sie tylko czy kierownica wytrzyma do końca ;)
Od samego początku smigam Hondą Civic, zminię dopiero jak odblokuje Audi A3. Pozdrowionka P.S. Szkoda że nia ma zniszczeń tak człowiek może by uważał troche jak jeździ ;) albo powinna być opcja że jak powyżej 100 km/h zaliczy sie czołówke powinien pokazać się tunel z światełem na końcu ;) EDIT: My car ;) http://assasin47.w.interia.pl/honda1.JPG |
Słuchajcie. Może mam głupie pytanie, ale jak wy sprawdzacie ile procent gry ukończonej - ja grałem dopiero 5 godzin (w wolnych chwilach) [dzisiaj po pracy się zasadzę. Mam odblokowany dopiero beacon hill i W car lot dobranego Cadillaca (chyba od sponsora). i ok 3 gwiazdek - trochę wyścigów mi zostało
|
Cytat:
Ja mam już coś koło 20% - tak więc jeszcze sporo przede mną :) Moja Corolla nabiera ładnych kształtów :D A wczoraj troszkę zaniedbałem karierę - bo grałem przez LANa - ale szkoda, że tylko w 2 osoby :( |
Wielkie dzięki mazda zaczya powoli wyglądać jak ludzie (teraz muszę trochę wydać na performance upgrades) a Toyotka dopiero po kupieniu (zacząłem grać na dwa profile :) )
P.S. Gram na podziałce 800x600 w połowie paska i tnie mi się tylko przy startach. Nieźle jak na GF3 i XP 1700 :D |
Mam takie pytanko: jak zmieniam samochód to czy musze od nowa kupować wszystko, ??
Bo wymieniłem moja Hondke podkręconą za 30 000 na Audi A3, w wersji podstawowej. A wyrównania nie dostałem ;). Pozdro |
A sprawdź w garażu czy nie masz czasem i hondki i Audika :D
Bo ja mam i mazde i Escalade (tam jest 5 slotów) |
Mam obecnie 3 fury: Hondę podrasowaną, Hamera i Supre w wersji podstawowej. Jak wymieniam Hondę na Audika to mam Audika, Hamera i Supre w wersji podstawowej.
Pozdro |
Cytat:
PS Mam pytanie: jak w ACDsee zmienić rozdziałke zdjęcia?? Nie mam irfanview jakby co. Chcę się autkiem pochwalić :D |
Ja cały czas mam tylko tę Corollę - myślę o dokupieniu Miaty :D Tylko jakoś mało kasy zarabiam w tych wyścigach - i nie wiem czy byłoby mnie stać na utrzymanie tylu aut...
A właśnie - te screeny to wyciągacie przy użyciu jakiego programu? Bo kombinacja Shift+Print Screen pewnie nie działa :P |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:06. |