![]() |
47 zrozumialem aluzje, pozatym i tak mi kody nie dzialaja wiec musze sie meczyc normalnie juz 35% :)
Jeszcze Pytanko: Orientuje sie ktos moze czy NUS Underground 2 dziala pod Windows 2003?? czy ktos ma tak zainstalowane?? |
pytanko gdzie moge znalezc mapke calego miasta bo jezdzic i szukac sklepow to juz mam dosyc :)
|
Cytat:
|
Jak wydębić furę od sponsora, gdzie mam jechać??
Czy po wgraniu Patcha znikają te paskudne piksele?? |
Ma pytanie... ską ściągaliście NFSa?? bo ja jade Azerusem z www.limitedivx.com... i transfer mam max 16 kb/s (przeważnie 4kb/s)... podajcie namiar z ktorego szybciejściągne tą gierke...
|
Ja nadal się rozbijam swoją Toyotą Corolla - wyposażona w części pierwszego poziomu na razie (za dużo nie grałem :P) - tylko słabo się spisuje w Drag Race (to zawsze była moja pięta achillesowa :( - najbardziej się zawsze naklnę na tych właśnie etapach (( ). Może dzisiaj się nieco uda poprawić wyniki :) Podoba mi się bardzo ta północna część miasta :D
|
Ja od dragów mam siostrę (serio, ma 12 lat a wyspecjalizowała się w zmienianiu biegów jak nie wiem - lepsze reakcje ma czy co ^_^ - a zagrać to zagram dopiero wieczorem bo dopiero mi się ściągnęło - ten internet radiowy trochę wolny jest)
|
a ja nie moge patcha zainstalowac, ktos mi powie dlaczego? pisze ze nie znalazlo starego pliku, ale plik o tej samej nazwie,, i nie mozna wykonac aktualizacji :/
pozdro ;) |
A przed aktualizacja skopiowales w miejsce cukierka oryginalnego EXE?
|
mallow, bo już posłodziłeś, jeśli chcesz instalować patche do jakichkolwiek gier to pliki muszą być oryginalne
ps. ja zawsze robie kopie tych, które zastępuje :P |
Cytat:
Ja mam win 2k3 i chodzi :P |
W końcu mam tą gierke i miałem racje. Jest po prostu wypaśna. Spadam grać :D
|
a mi się już znudziła.
mam 50% i ciągle to samo. może za kilka dni do niej wrócę, a na razie odkładam na bok. jutro hl2 :P ciekawe, czy mi odpali :) |
kurde, podesle mi ktos oryginalnego execa na maila :D:D:D mallow#o2.pl ;) z gory dzieki :)
|
mallow, przecież oryginalnego execa masz na płytce bodajże cd2 :D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:14. |