![]() |
A ja mam takie pytano: ile wazy słodzik do wersji 1.1??
Pozdro |
ja juz mam prawie 70% gry i 100% czesci odkrytych :)
juz 2 fury po max tuningu teraz kupilem 3 forda mustanga :) do wyboru teraz bede mial naped przod - honda 4x4 - lancer evo i tyl - mustang a i pojawila mi sie do kupienia subaru impreza :) |
Mi się ta gieka znudziła/wqrwiła po 23%, więc w nią nawet nie gram !! :D
|
Cytat:
|
|
ja już mam ta gierke.. i jest naprawde dobra. ;-)
|
Cytat:
Pozdro |
Ilość załączników: 1
Sorka że nie ma tych cieni i bajerków w stylu jakieś światło ale grafa nie wyrabia a bardziej proc :D
Zamieszczam moją Miate po 25% :D PS Jest taka możliwość zeby wyrzucić samochód z grażu? |
A wie ktos moze jak sie obaca samochod podczas dodawania/kupowania nowych czesci??? Jest w ogole taka mozliwosc???
A oto moja Hondzia (33% gry) ;): |
Cytat:
|
hee..a to mój czarny smok
|
taka foteczka :)
|
Gra wyczesana 15% ukończone mazdą 4%Toyotą (Pagerus nie jesteś sam - chociaż szkoda że to nie CRX 1990 :D )
|
ja sciaganalem ale granie na 128ramu jest zbyt hardcorowe jak dla mnie :P
poczekam z graniem az dokupie ramu i ew. grafike bo teraz to mi sie laduje (obojetnie co - miasto/wyscig/garaz) tak okolo 2,5-3 minuty :) |
Cytat:
hehe chłopaki, a tak na poważnie, nie widziłem nawet tej gry na oczy. Nie mam czasu grać u kogoś, a mój komputer nie nadaje się do gier. Ale na przyszły tydzień umówie się chyba ze znajomym z pracy i pogram na jego dosłownie "kombajnie multimedialnym" z monitorem LCD 19'' Sony :) W NFSU 1 grałem i mi się podobała :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:20. |