![]() |
"Full Screen Anti-Aliasing" na minimum - u mnie pomogło.
|
Cytat:
|
Jak sprawdzić ilość FPS?
|
|
Cytat:
|
Mam prosbe - moglaby jakas dobra duszyczka mi wyslac tego nfs'a?
Od piatku mam problemy z siecia i wyciagam download max 3-4kb. W zasadzie jedyne co moge robic to przegladac strony i ew. grac w csa na serwerze mojego providera bo na innych mam spooore pingi. Skonczone mam dopiero 19% a nie wiem kiedy oni to naprawia. Swoja droga nie wiem czemu u czesci ludzi net dziala dobrze a czesci nie. Wogole jest jakos tak ze ci ktorzy mieli pozniej montowanego neta maja rzadsze przerwy w dzialaniu netu i troche szybciej im on chodzi... ehh sprawiedliwosc. Tak wiec jesli ktos by sie zlitowal i mi go jakos przeslal to bylbym wdzieczny. |
Cytat:
Odezwij się na GG > 5296664 |
qrde, nic nie zmieniałem w ustawieniach i znowu pixeloza powróciła
(zobaczcie sami) :| http://img130.exs.cx/img130/3833/nfsu4.th.jpg |
Cytat:
|
ja już przecież pisałem wcześniej co pomogło, przynajmniej mi
|
podmieniłem execa, czymś takim [Underground 2 v1.1 [ENGLISH] No-CD/Fixed EXE #2] i nadal to samo ((
u qmpla również... |
Ja gram na 1024x768, wskaznik z det. na polowe chodzi miodzio. Ale nie moge wlaczyc AntyAliasingu, bo wtedy wszystkie tekstury mi znikaja, ekran staje sie czarny i mam tylko swiatla samochodu i nic wiecej ???.
Athlon 2500+, Radek9600Pro (stery - cat. 4.9), 512Ram. A ogolnie to gierka wypas :). |
gallus, #1 ;)
|
Hm... nie chce się chwalić ale u mnie na full detal (AA off) przy rozdzielczości 1280x1024 na GeForce 256 CLAP (stery 30.82) 256 DDR i 1700@2400XP+ chodzi bardzo płynnie, gubi się tylko kiedy narobimy za dużo dymu :/ A ja już myślałem, że karta z 1998 roku niezbyt będzie sobie radzić z nowymi grami ale co chwila mnie zaskakuje. Podejrzewam, że nie wyświetla wszystkich szczególów tzn. nie obsługuje ale jak dla mnie to nie problem porównywałem jakość obrazu z radeonem 9550/9600 i na pierwszy rzut oka brak różnicy :)
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:22. |