![]() |
Wielkie dzięki mazda zaczya powoli wyglądać jak ludzie (teraz muszę trochę wydać na performance upgrades) a Toyotka dopiero po kupieniu (zacząłem grać na dwa profile :) )
P.S. Gram na podziałce 800x600 w połowie paska i tnie mi się tylko przy startach. Nieźle jak na GF3 i XP 1700 :D |
Cytat:
Ja mam już coś koło 20% - tak więc jeszcze sporo przede mną :) Moja Corolla nabiera ładnych kształtów :D A wczoraj troszkę zaniedbałem karierę - bo grałem przez LANa - ale szkoda, że tylko w 2 osoby :( |
Słuchajcie. Może mam głupie pytanie, ale jak wy sprawdzacie ile procent gry ukończonej - ja grałem dopiero 5 godzin (w wolnych chwilach) [dzisiaj po pracy się zasadzę. Mam odblokowany dopiero beacon hill i W car lot dobranego Cadillaca (chyba od sponsora). i ok 3 gwiazdek - trochę wyścigów mi zostało
|
Mam za sobą 20%, zastanawiam sie tylko czy kierownica wytrzyma do końca ;)
Od samego początku smigam Hondą Civic, zminię dopiero jak odblokuje Audi A3. Pozdrowionka P.S. Szkoda że nia ma zniszczeń tak człowiek może by uważał troche jak jeździ ;) albo powinna być opcja że jak powyżej 100 km/h zaliczy sie czołówke powinien pokazać się tunel z światełem na końcu ;) EDIT: My car ;) http://assasin47.w.interia.pl/honda1.JPG |
:pirat: hehehe sami piraci :pirat: drogowi
|
Ilość załączników: 1
no i juz cale miasto mam odblokowane i tuning fury na max :)
teraz trzeba kupic nowa fure - lancer evo |
a to mi zabrakolo narazie 0,5 gwiazdki :D
wielkie dzieki za informacje :) |
Cytat:
musisz ztuningowac bryke do 6 gwiazdek wtedy beda dalsze trasy P.S. 64% :czytaj: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Na back-upie? A zresztą nieważne. Ja z tobą nie gram bo Twoja fura jedzie 625km/h a moja 250 :/ Ja mam dopiero 22 % :/ |
Gra ktoś przez neta?
|
@ Turboni i Mallow - to wiem, ale podajecie z dwójki wartości procentowe. Czegoś takiego bym szukał, jeśli gdzieś jest.
|
Przed wyscigiem, nad mapa trasy powinno byc ;)
pozdro ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:05. |