![]() |
ja siedze w domu bo roboty szukam :(
wiec gram sobie prawie calymi dniami :) |
Cytat:
"- Gdzie pracujesz? - U brata. - A brat co robi? - Brat pracy szuka" :haha: |
no dokladnie :)
ale nie jest zle troche sie kreci na boku zeby jakas kasa byla :) nie nazekam ale robota moglaby sie jakas trafic :> |
Gdzie sa tutaj sa save???
Moze mi ktos powiedziec z gory dziekuje |
Cytat:
|
Panowie (i panie moze sie udzielaja wtym Topicu ;))
mam tego NFS-U2 i czy mozecie mi powiedziec czy da sie wlaczyc jakos (czy jest taka mozliwosc) wlaczenia USZKODZEN samochodu ??? dzieki za odpowiedz |
Niestety chyba do głosu doszli producenci tych maszynek, którzy nie chcieli oglądac tych cacek w stanie w jakim czasem przyjeżdżałem moim Porsche w P Unleashed/2000 i z tego co wiem zrezygnowano z tej opcji (może to i dobrze)
|
BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU :buu:
a ja to instalowalem po to zeby sobie porozbijac auciaki :( |
Cytat:
|
Cytat:
ale fajnie by bylo grzac 200 km/h np z rozbita szyba, bez zderzaka ... wiem, wiem jest Colin Mac Rae Rally i inne takie ;) ale ... |
Cytat:
|
Cytat:
nie ma jak ktos z wroclawskiego podworka :piwo: |
Cytat:
ps. 888 :spoko: |
Cytat:
Co do realizmu jazdy to nic nie doścignie NFS Porsche (mówię tu o serii gier NFS oczywiście - a nie o Colinach i innych). Uszkodzenia autek i ich wpływ na jazdę to extra sprawa :) A co do grzania dalej po uderzeniu z prędkością 200 km/h to nie całkiem się zgodzę - bo trzeba od nowa nabrać prędkości :P Ale uczucie jazdy ponad 200 na tym fajnym moście i mijanie dwóch aut środkiem między nimi to coś co tygrysy lubią najbardziej :D |
102 wyscigi i dopiero 43% calosci :)
troche bedzie jeszcze jezdzenia :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:45. |