Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Nowy NFS coraz bliżej :D (https://forum.cdrinfo.pl/f5/nowy-nfs-coraz-blizej-d-41445/)

kodziu 23.11.2004 17:34

Ale sie zawiodłem :(
Czekałem na mustanga a kiedy już go mam, nie podoba mi sie :(
Jakiś taki syfiasty i nie umywa sie do mojego wozu :/

GF4 MX - karta do pasjansa :D dobre :)

Kasprzak 23.11.2004 18:08

Cytat:

Napisany przez Pawel_k
...karcie do pasjansa spodziewal? ;)

nie no takiego porownania jeszcze nie slyszalem. MEGA LOL...
^_^ ^_^ ^_^ ^_^ .

PS.Wie ktos czy idzie jakos te auta wymieniac(ze zamienie za TT jakies inne np.)?

rosol 23.11.2004 18:31

Samochody da sie wymieniac ... ja wymienialem ... nie pamietam jakim sposobem, ale na pewno sie da ;) ;)

47 23.11.2004 19:19

To proste wpadasz do skelpu, wybierasz TT klikasz a następnie wybierasz "Browse my other Car" a tam juz wybierasz Mustanga i wszystko gra ;)
Pozdro

MariuszV 24.11.2004 05:26

Cytat:

Napisany przez kodziu
Ale sie zawiodłem :(
Czekałem na mustanga a kiedy już go mam, nie podoba mi sie :(
Jakiś taki syfiasty i nie umywa sie do mojego wozu :/

GF4 MX - karta do pasjansa :D dobre :)

Tak jak ja. Za slaby handling mu zrobili :( ale w rzeczywistosci mi sie podoba, zastanawiam sie nad kupnem takiego jak wyjdzie:D

Pagerus 24.11.2004 09:34

Cytat:

Napisany przez MariuszV
Tak jak ja. Za slaby handling mu zrobili :( ale w rzeczywistosci mi sie podoba, zastanawiam sie nad kupnem takiego jak wyjdzie:D

No ale handling pewnie da się nieco poprawić poprzez tuning, nie? Ja jeszcze nie odkryłem Mustanga - przy ilu % gry tak mniej więcej się odkrywa???

Pagerus 24.11.2004 12:19

Ilość załączników: 2
Pozwalam sobie zamieścić fotki Focusa mojego brata :)

MariuszV 24.11.2004 16:11

Cytat:

Napisany przez Pagerus
No ale handling pewnie da się nieco poprawić poprzez tuning, nie? Ja jeszcze nie odkryłem Mustanga - przy ilu % gry tak mniej więcej się odkrywa???

Nawet ztuningowany na Max ma sjakies 3/4 kreski handlingu ( przynajmniej u mnie).
Niepamietam przy ilu jest mustang chyba cos ok 50% ale to strzal :)

Ghost_mode 24.11.2004 16:52

pytanko:
---
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=43346
---

po zmianie samochodu trzeba od nowa instalować całe wyp.

czy można odzyskać jakoś pieniądze z zainstalowanych rzeczy w poprzednim samochodzie ?

a może można je jakoś przełożyć (jak?) ....

bo szkoda by było wtopić tyle pieniędzy które włożyłem w poprzedni car...

Turboni 24.11.2004 17:09

tak musisz instalowac :)
a stare nie sa do dzyskania - niestety :)

kodziu 24.11.2004 19:07

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Ja jeszcze nie odkryłem Mustanga - przy ilu % gry tak mniej więcej się odkrywa???

41-42% :D
Mustang ma handing dupny i skręty :/

mallow 24.11.2004 22:10

~30% i rozbijam sie TTka, oki co najlpesza :D

Pagerus 25.11.2004 09:51

Cytat:

Napisany przez kodziu
41-42% :D
Mustang ma handing dupny i skręty :/

Aha - no to właśnie gdzieś tyle mam teraz - a ostatnio dostałem SESEMESA o nowym aucie - więc to pewnie właśnie Mustang... ale z tego co słyszałem to właśnie kiepsko się go prowadzi... czekam na Skyline'a :P chociaż w jedynce nieco mnie rozczarował :( Na razie jednak dalej śmigam moją Corollą (hehe - może w końcu dzisiaj sobie przypomnę aby wstawić screena - wczoraj przeżyła sporą metamorfozę - chociaż mam dopiero 6 gwiazdek z hakiem) i nie zamierzam jej zmieniać do końca gry - a drugi raz to pewnie Miatą przejdę :)

EDIT: Tymczasem pozwoliłem sobie zamieścić małą sondę :D

tengu 25.11.2004 10:23

Ja już mam 55% i TT na 10pkt. a unlocked tylko widebody. Tymczasem w statach mam zaznaczone 100% parts. Czyżby to oznaczało, że nie mogę kupić widebody gdy gram na easy??? A jeśli to nie to jak mam to zrobić/kidy będą dostępne ???

Pagerus 25.11.2004 10:54

Cytat:

Napisany przez tengu
Ja już mam 55% i TT na 10pkt. a unlocked tylko widebody. Tymczasem w statach mam zaznaczone 100% parts. Czyżby to oznaczało, że nie mogę kupić widebody gdy gram na easy??? A jeśli to nie to jak mam to zrobić/kidy będą dostępne ???

A co z Twoją Corollą? Masz wszystkie sklepy poodsłaniane?

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:56.