![]() |
Ale sie zawiodłem :(
Czekałem na mustanga a kiedy już go mam, nie podoba mi sie :( Jakiś taki syfiasty i nie umywa sie do mojego wozu :/ GF4 MX - karta do pasjansa :D dobre :) |
Cytat:
^_^ ^_^ ^_^ ^_^ . PS.Wie ktos czy idzie jakos te auta wymieniac(ze zamienie za TT jakies inne np.)? |
Samochody da sie wymieniac ... ja wymienialem ... nie pamietam jakim sposobem, ale na pewno sie da ;) ;)
|
To proste wpadasz do skelpu, wybierasz TT klikasz a następnie wybierasz "Browse my other Car" a tam juz wybierasz Mustanga i wszystko gra ;)
Pozdro |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 2
Pozwalam sobie zamieścić fotki Focusa mojego brata :)
|
Cytat:
Niepamietam przy ilu jest mustang chyba cos ok 50% ale to strzal :) |
pytanko:
--- http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=43346 --- po zmianie samochodu trzeba od nowa instalować całe wyp. czy można odzyskać jakoś pieniądze z zainstalowanych rzeczy w poprzednim samochodzie ? a może można je jakoś przełożyć (jak?) .... bo szkoda by było wtopić tyle pieniędzy które włożyłem w poprzedni car... |
tak musisz instalowac :)
a stare nie sa do dzyskania - niestety :) |
Cytat:
41-42% :D Mustang ma handing dupny i skręty :/ |
~30% i rozbijam sie TTka, oki co najlpesza :D
|
Cytat:
EDIT: Tymczasem pozwoliłem sobie zamieścić małą sondę :D |
Ja już mam 55% i TT na 10pkt. a unlocked tylko widebody. Tymczasem w statach mam zaznaczone 100% parts. Czyżby to oznaczało, że nie mogę kupić widebody gdy gram na easy??? A jeśli to nie to jak mam to zrobić/kidy będą dostępne ???
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:56. |