![]() |
:) 95% :) Ciesze się niesamowicie ;)
Pewnej osobie nie działa wesja Reloaded... i uważają że to FAKE.... a Wam działa? :| |
bakupl... masz szczęście, że edytowałeś :>
|
Eh :D Ja mam już 82% :)
|
Cytat:
Właśnie zasysam CD2 i zostało mi 5 minut :D Czyli 700MB w 12 minut łącznie :wow: |
Spoko, a to ma ktoś te okładki do NFSU2?
-=EDIT=- Robimy ankiete na etykiete NFSU2? :p |
Cytat:
|
heh ja z dc tez mam cos dziwnego - jak sciagam jakis nowy plik to mi leci tak z 200k/s przy laczu 128/64 ale leci tak gdzies do 70% pliku a potem zwalnia do normalnej predkosci - ok 14 kilo. dziwne nie?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie wiem dlaczego mam taką szybkość. Jak trafie na dobry link to potem tak jest. Dla przykłady obraz płyty The Sims jak ściągałem to dochodziło nawet do 9 MB/s. A ja mam DSL'a w sieci osiedlowej.
Akurat teraz mam przerwę w ściąganiu bo gościu od którego pobieram nie ma wolnych slotów :/ |
Cytat:
|
Cytat:
|
Kurcze ja na DC++ mam 40kB/s fajnie by bylo ztym 2MB :> Pliczki wersji reloaded to rld-nu2a i rld-nu2b. SA juz full obrazy biny ale ja sciagam rarki...O to pytales baku ?
|
Cytat:
Ze swojej sieci osiedlowej czy coś takiego? :| Jakie Ty masz łącze? 16Mbit?:| <loL> |
Ja ciągnę z DC++ i jak narazie idzie nieźle. Transfer jakieś 2 MB/s. Za 12 minut powinno być ;)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:42. |