![]() |
cos mi sie zdaje ze bedzie okolo 235 - 240 :)
zobacze moze dzisiaj przejade do konca wszystkie :) to bedzie wiadomo |
Cytat:
A co z tym wszystkimi tuningowymi *******ami, tez sie ich przekladac nie da do innego auta. Ciekawe co bedzie, jak sie skoncza sloty na auta :) |
wtedy przujedzie ktos z polski i ukradnie ^_^ dzieki temu bedziesz mial wiecej miejsca ^_^
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
no i koniec :D
|
A więć jest 222 wyścigi czyli dokładnie dwa razy więcej niż w części pierwszej.
|
Czyli jednak całkiem sporo:) Ja dałem sobie jednak spokój na jakimś 75% po przejściu gry, aż tak zawzięty nie byłem :D
|
Cytat:
a 222 to wygranych przezemnie |
Cytat:
|
Dzisiaj skonczylem, teraz jescze te pochowane nieoznaczone na mapie... Mam 87% ;-D
|
Cytat:
Jest na to sposob, kiedy nie prowadzisz, przed meta restartujesz wyscig ;p |
Cytat:
bo to nie na tym polega - przegralem tylko na 2 dragach pare razy bo mialem slabsza fure zanim ja pozadnie podkrecilem. |
Cytat:
Nie jestem pewny ale chyba się mylisz :) Jeżeli przystąpisz do wyścigu i zrezygnujesz z niego to powracasz na mape a ten wyścig dodaje się do tych do których przystąpiłeś ale go nie wygrałeś. I tak jeżeli sprubujesz go jednak wygrać za drugim razem dopiero go przechodzisz i tak jakby zaliczasz i jest on liczony jako win. Bo races entered można chyba mieć bardzo dużo :> Troche niejasno ale nie wiedziałem jak napisać :/ Mam nadzieje że ktoś to zrozumiał :P |
no moze ale i tak widac ze jest troche tych wyscigow :)
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:23. |