Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Nowy NFS coraz bliżej :D (https://forum.cdrinfo.pl/f5/nowy-nfs-coraz-blizej-d-41445/)

tengu 21.12.2004 10:36

Cytat:

Napisany przez mr_spock
Niesamowicie sie zdenerwowalem... po wysciguj z jakims gosciem pojawila sie gwiazdka na mapie (niby mial mi cos dac). Jak tam jechalem, to znalazlem uktyty wyscig, zeby go nie zgubic wziolem udzial, a jak skonczylem to juz gwiazdki nie bylo :| yszzz

A czego chciałeś - przecież gość/gościówa w tle klepał/a że nie będzie czekać wiecznie :P - a fakt, że niektóre rzeczy po prostu znikają (całe szczęście okładki DVD nie) - kiedyś zgarnąłem 2 za 7 i 8 gwiazdek pod rząd :)

A mnie wczoraj wkurzyły winyle (założyłem 4 warstwy na siebie by dobić do 6 gwiazdek bez używania spinnerów) i jak chciałem je zdjąć i założyć vinyl typu contest to cały czas mi się na wierzch nakładał ten stary. Ze 4 razy wjeżdżałem i wyjeżdzałem takim samym :( . W kaońcu udało mi się założyć jeden vinyl zwykły i tak zmienić w końcu na contest. Grrr :zly:

Pagerus 21.12.2004 12:55

Cytat:

Napisany przez tengu
A czego chciałeś - przecież gość/gościówa w tle klepał/a że nie będzie czekać wiecznie :P - a fakt, że niektóre rzeczy po prostu znikają (całe szczęście okładki DVD nie) - kiedyś zgarnąłem 2 za 7 i 8 gwiazdek pod rząd :)

A mnie wczoraj wkurzyły winyle (założyłem 4 warstwy na siebie by dobić do 6 gwiazdek bez używania spinnerów) i jak chciałem je zdjąć i założyć vinyl typu contest to cały czas mi się na wierzch nakładał ten stary. Ze 4 razy wjeżdżałem i wyjeżdzałem takim samym :( . W kaońcu udało mi się założyć jeden vinyl zwykły i tak zmienić w końcu na contest. Grrr :zly:

Ładnie to tak - nabijać sobie gwiazdki? :P Ale tak bardziej serio - sam niekiedy miałem podobne cyrki - zwłaszcza z tym wyjeżdżaniem ze sklepu i do sklepu z powrotem...

Matievoo 24.12.2004 13:54

Tak ,jest możliwe granie na dwóch kompach w sieci (LAN) daa sie nawet we 4 grać ja grałem jest naprawde spox gra ,gra sie super :) -a ale ine grałem w siecie (w interncie) i nie wiem jak tam sie gra?? ???

Pagerus 24.12.2004 16:51

Cytat:

Napisany przez Mati.p
Tak ,jest możliwe granie na dwóch kompach w sieci (LAN) daa sie nawet we 4 grać ja grałem jest naprawde spox gra ,gra sie super :) -a ale ine grałem w siecie (w interncie) i nie wiem jak tam sie gra?? ???

No tak - ale brakuje mi BOTÓW - ja mogę grac tylko na dwa kompy - a w dwie osoby to nie jest aż taka frajda...

mr_spock 30.12.2004 21:02

czy ktos moze posiada taka tajemna wiedze i napisze mi gdzie ta gra trzyma save'y ?:)

andrzejj9 30.12.2004 21:09

Cytat:

Napisany przez mr_spock
czy ktos moze posiada taka tajemna wiedze i napisze mi gdzie ta gra trzyma save'y ?:)

Gdzieś tam w documenst and settings i w profilu użytkownika. Nie zdziwiłbym się, gdyby katalog dodatkowo był ukryty. Zboczone, ale już jedynka tak miała :)

Turboni 30.12.2004 21:11

C:\Doc i Set\nazwa twoja \Ustaw Lokalne\Dane Aplikacji

mr_spock 30.12.2004 21:13

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Gdzieś tam w documenst and settings i w profilu użytkownika. Nie zdziwiłbym się, gdyby katalog dodatkowo był ukryty. Zboczone, ale już jedynka tak miała :)

Tak, wiem. Nawet sam zakladalem topic o tym ;)
teraz czeka mnie wyprawa poszukiwawcza

mr_spock 30.12.2004 21:47

Cytat:

Napisany przez Turboni
C:\Doc i Set\nazwa twoja \Ustaw Lokalne\Dane Aplikacji

Dzieki! :)

B@rtek 30.12.2004 21:56

Co trzeba zrobić, aby otworzyć np. klapę bagażnika podczas gry?

TORQUE 30.12.2004 23:07

według mnie nie da się otworzyć jej. Szukałem w ustawieniach klawiszy i nie ma takiej opcji. W grze jak się robi odładki na DVD lub na coś innego to w co niektórych da się pootwierać drzwi bagażnik i maska przednią.

Pagerus 31.12.2004 09:29

Cytat:

Napisany przez TORQUE
według mnie nie da się otworzyć jej. Szukałem w ustawieniach klawiszy i nie ma takiej opcji. W grze jak się robi odładki na DVD lub na coś innego to w co niektórych da się pootwierać drzwi bagażnik i maska przednią.

No dokładnie - przy niektórych okładkach można wykorzystywac otwieranie drzwi, bagażnika i maski - ale w samej grze to się chyba nie da - no i po co ten cały sprzęt w bagażniku? :(

B@rtek 31.12.2004 09:37

Cytat:

Napisany przez Pagerus
No dokładnie - przy niektórych okładkach można wykorzystywac otwieranie drzwi, bagażnika i maski - ale w samej grze to się chyba nie da - no i po co ten cały sprzęt w bagażniku? :(

Powiem, że ta gra jest nie dopracowana :nie:

Ale widziałem, na srcreenie, że ktoś otworzył podczas gry bagaznik :D

Pagerus 31.12.2004 10:14

Cytat:

Napisany przez Bartek15
Powiem, że ta gra jest nie dopracowana :nie:

Ale widziałem, na srcreenie, że ktoś otworzył podczas gry bagaznik :D

A masz gdzieś tego screen'a?

B@rtek 31.12.2004 10:34

Cytat:

Napisany przez Pagerus
A masz gdzieś tego screen'a?

Szukam, jak znajde to go tu zamieszczę :D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:45.