Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Nowy NFS coraz bliżej :D (https://forum.cdrinfo.pl/f5/nowy-nfs-coraz-blizej-d-41445/)

Pagerus 03.01.2005 22:44

Cytat:

Napisany przez epol
Chodzi mi o to ze nie widze tych drzwi, ktore niby maja sie otwierac do gory. Dodam, ze moge je kupic, ale na slepo - nie widze tego jak wygladaja otwarte. Sprzet? Moze to jest obslugiwane przez nowsze grafy?

Drzwi tylko możesz sobie zobaczyc przy zakupie jak się będą otwierac - i ewentualnie podczas robienia zdjęc do prasy...

Pagerus 03.01.2005 22:45

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
A o dziwo nie. Jakoś tak, jak GTA 3 bardzo mi się podobało, tak już w kolejną część pograłem dosłownie kilka godzin. Fakt, że byłem bezpośrednio po Mafii, przy której GTA wydawało mi się po prostu biedne, ale mimo to kompletnie mnie już ta gra nie zachęciła. I nie sądzę, żeby San Andreas miało to zmienić.

Sorki za post pod postem - ale nie chce mi się o tej porze kombinowac inaczej :P
GTA rządzi - zgadzam się z Bartkiem - w wakacje sobie poszaleję :D A Mafia jakoś mnie do siebie nie przekonała... że lepsza grafika i lepszy model jazdy??? Dla mnie to za mało - grywalnością dla mnie GTA bije Mafię na łeb - a jeszcze ta muzyka w Vice City - miodzio :D

andrzejj9 03.01.2005 22:57

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Sorki za post pod postem - ale nie chce mi się o tej porze kombinowac inaczej :P
GTA rządzi - zgadzam się z Bartkiem - w wakacje sobie poszaleję :D A Mafia jakoś mnie do siebie nie przekonała... że lepsza grafika i lepszy model jazdy??? Dla mnie to za mało - grywalnością dla mnie GTA bije Mafię na łeb - a jeszcze ta muzyka w Vice City - miodzio :D

Grafika, muzyka, klimat i przede wszystkim FABUŁA. Dla mnie Mafia i GTA dzieli przepaść. GTA to taka sobie gierka, w którą można sobie od czasu do czasu pograć nie angażując się zbytnio. Ale Mafia wciąga i pozwala naprawdę zagłębić się w wykreowany przez twórców świat. Dla mnie przynajmniej oferuje coś znacznie więcej.

Pagerus 03.01.2005 22:59

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Grafika, muzyka, klimat i przede wszystkim FABUŁA. Dla mnie Mafia i GTA dzieli przepaść. GTA to taka sobie gierka, w którą można sobie od czasu do czasu pograć nie angażując się zbytnio. Ale Mafia wciąga i pozwala naprawdę zagłębić się w wykreowany przez twórców świat. Dla mnie przynajmniej oferuje coś znacznie więcej.

W tej kwestii to chyba nigdy nie dojdziemy do porozumienia... ;)

andrzejj9 03.01.2005 23:12

Cytat:

Napisany przez Pagerus
W tej kwestii to chyba nigdy nie dojdziemy do porozumienia... ;)

Ależ możemy. Jak tylko przyznasz mi rację || ;)

tengu 04.01.2005 09:20

Cytat:

Napisany przez epol
Chodzi mi o to ze nie widze tych drzwi, ktore niby maja sie otwierac do gory. Dodam, ze moge je kupic, ale na slepo - nie widze tego jak wygladaja otwarte. Sprzet? Moze to jest obslugiwane przez nowsze grafy?

Jak kupujesz drzwi i maski to podczas gdy masz zaznaczoną (ale nie kupioną wciśnij "C" na klawirze. Jak się nioe otwierają to znczy że rzeczywiście coś z grafa bo na moim GF3 TI200 CHODZI JAK ZŁOTO ???

Pagerus 04.01.2005 10:35

Cytat:

Napisany przez tengu
Jak kupujesz drzwi i maski to podczas gdy masz zaznaczoną (ale nie kupioną wciśnij "C" na klawirze. Jak się nioe otwierają to znczy że rzeczywiście coś z grafa bo na moim GF3 TI200 CHODZI JAK ZŁOTO ???

Nie wydaje mi się aby otwieranie drzwi mogło mieć coś wspólnego z grafą... no ale trzeba to sprawdzić mimo wszystko...

TORQUE 04.01.2005 15:20

Cytat:

Napisany przez tengu

tu grafika nie ma nic do rzeczy. Gdy masz zaznaczone drzwi lub maskę tam mniej więcej po środku na dole ekranu jest taka opcja "??" nie pamiętam jak się nazywa ale na pewno jest gdy ją wciśniesz otworzy się maska/drzwi/bagażnik w zależności co zaznaczyłeś

MariuszV 04.01.2005 16:17

Jesli masz gre hmm powiedzmy nie do konca legalna to niektore rzeczy moga nie dzialac.
np u mojego kolegi nie ma Hundaya Tiburona , moze go wybrac i jezdzic tylko ze go nie widac :D

epol 04.01.2005 17:34

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Drzwi tylko możesz sobie zobaczyc przy zakupie jak się będą otwierac - i ewentualnie podczas robienia zdjęc do prasy...

Pzy kupowaniu ich tez nie widac. Musze sprawdzic te rady z "c".

Cytat:

Napisany przez MariuszV
Jesli masz gre hmm powiedzmy nie do konca legalna to niektore rzeczy moga nie dzialac.
np u mojego kolegi nie ma Hundaya Tiburona , moze go wybrac i jezdzic tylko ze go nie widac :D

:blee: :blee: :blee: Ja tak nie chce...bo mam backupa :blee: :blee: :blee:

Pagerus 04.01.2005 21:05

Cytat:

Napisany przez epol
Pzy kupowaniu ich tez nie widac. Musze sprawdzic te rady z "c".

:blee: :blee: :blee: Ja tak nie chce...bo mam backupa :blee: :blee: :blee:

Nie no kurde - z czymś takim to sie jeszcze nie spotkałem... - a jaką masz kartę???

MariuszV 09.01.2005 03:40

Czy sa moze jakies glosy o NFS u3???

tengu 10.01.2005 11:55

Na razie chłopcy z EA GAmes odcinają kupony. Ale na pewno zrobia trójkę. Tylko co następne. Marzy mi się Tuningowanie Klasykóe (Mustang/Corvette/Charger/Firebird z lat 70tych)

Hmm.... Rozmarzyłem się :P

Pagerus 10.01.2005 12:11

Cytat:

Napisany przez MariuszV
Czy sa moze jakies glosy o NFS u3???

Nie za szybko byś chciał? ;)

andrzejj9 10.01.2005 12:11

Panowie, spokojnie. Jeszcze dwójka dobrze się na rynku nie ostała, a Wy już byście trójkę chcieli :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:52.