![]() |
Cytat:
|
Cytat:
czesami niektorzy daja sie cos extra w zamian ale nie wiem czy jest sens szukac innych wyscigow... troche monotonne sie to staje - te same trasy itd |
Cytat:
W garażu jest mapa miasta i tam są wszystkie wyścigi, to znaczy wszystkie są wypisane ale są podzielone na completed i non? completed czy jakoś tak :D |
lol dobrzy jestescie.......... ja wymieklem gdzies przy 38%, znowu to samo, znowu to samo, znowu to samo, znowu to samo........ O! ........ znowu...... juz mialem ochote kogos zabic........
|
Cytat:
Tylko czy to ma sens? Powiedzcie mi... ja mam troche wyrywny Enter i mozliwe ze cos przegapilem... jest jakis filmik czy komiks na koniec?? u mnie zabraklo wyscigow i tyle. |
Cytat:
Zwalili tą grę .... :bicz: |
Mysle podobnie.
POzatym bylo troche niedorobek, jak nakladajace sie vinyle (mimo, ze sie nie da - np unique na flagi czy splashe) Pytanie jakie dzwi chcesz zamontowac a to nie jest zademonstrowane - trzeba klikac w ciemno tak samo kolorowa para (nos i te sprawy) |
mr_spock : jesli chodzi Ci o drzwi otwierane w innych kierunkach niz jest to zameirzone, to podczas ich wyboru u dolu pojawia Ci sie guzik "Open door" i spokojnie sprawdzasz czy otwieraja sie do gory czy do tylu ;-D!
|
Cytat:
nie zaowazylem ;):P |
Need for speed Undergrand 2 jest z dużym przekonaniem lepsze od NFSU 1 w Need for speed undergrand 2 są spoxs auta które muszimy tuningować i inne dodatki, których nie było w NFSU 1 np.w NFSU2 zrobione są garaże do których musisz jeździć chcąc przejśc (i odblokować nowe trasy i części do swojego samochodu.)Ten NFSU 2 jest o wiele lepszy od tamtego ponieważ,
-można jeździć trase (dowolną ) ,którą my chcemy a nie jeździć po koleji jak w NFSU 1 ,ale i tak był naprawde spoxs.. ^_^ |
dla mnie jest zbytnio w stylu GTA
|
Cytat:
|
Mam takie pytanok: czy jest możliwe granie na dwóch kompach połączonych w sieć bez dostępu do internetu??
POzdro |
tak, jest opcja lan ... (nie wiem czy funkcjonuje ale jest :] )
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:00. |