Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Nowy NFS coraz bliżej :D (https://forum.cdrinfo.pl/f5/nowy-nfs-coraz-blizej-d-41445/)

Pagerus 14.12.2004 08:27

Cytat:

Napisany przez MariuszV
w jaki sposob przejsc gre zeby mniec 100%?? ja przeszedlem a mam tylko 75%?? skadl wziac reszte wyscigow??

Jak lookniesz kilka stron wstecz tej dyskusji to się dowiesz :D

mr_spock 14.12.2004 12:03

Cytat:

Napisany przez MariuszV
w jaki sposob przejsc gre zeby mniec 100%?? ja przeszedlem a mam tylko 75%?? skadl wziac reszte wyscigow??

sa poukrywane na mapie, mozesz sie scigac z tymi innymi "szybkimi wscieklymi" ;)
czesami niektorzy daja sie cos extra w zamian

ale nie wiem czy jest sens szukac innych wyscigow... troche monotonne sie to staje - te same trasy itd

kodziu 14.12.2004 15:14

Cytat:

Napisany przez mr_spock
sa poukrywane na mapie, mozesz sie scigac z tymi innymi "szybkimi wscieklymi" ;)
czesami niektorzy daja sie cos extra w zamian

ale nie wiem czy jest sens szukac innych wyscigow... troche monotonne sie to staje - te same trasy itd

Nie tylko.
W garażu jest mapa miasta i tam są wszystkie wyścigi, to znaczy wszystkie są wypisane ale są podzielone na completed i non? completed czy jakoś tak :D

Predi 14.12.2004 15:22

lol dobrzy jestescie.......... ja wymieklem gdzies przy 38%, znowu to samo, znowu to samo, znowu to samo, znowu to samo........ O! ........ znowu...... juz mialem ochote kogos zabic........

mr_spock 14.12.2004 19:29

Cytat:

Napisany przez kodziu
Nie tylko.
W garażu jest mapa miasta i tam są wszystkie wyścigi, to znaczy wszystkie są wypisane ale są podzielone na completed i non? completed czy jakoś tak :D

No i w zasadzie po pierwszej seri tras na mapie wszystko tam jest complet, ale o dziwo mozna jeszcze raz jechac.
Tylko czy to ma sens?

Powiedzcie mi... ja mam troche wyrywny Enter i mozliwe ze cos przegapilem...
jest jakis filmik czy komiks na koniec?? u mnie zabraklo wyscigow i tyle.

kodziu 14.12.2004 19:58

Cytat:

Napisany przez mr_spock
No i w zasadzie po pierwszej seri tras na mapie wszystko tam jest complet, ale o dziwo mozna jeszcze raz jechac.
Tylko czy to ma sens?

Powiedzcie mi... ja mam troche wyrywny Enter i mozliwe ze cos przegapilem...
jest jakis filmik czy komiks na koniec?? u mnie zabraklo wyscigow i tyle.

Przy przejściu fabuły jakieś gównienko było, ale tylko takie krótkie jak przed większością URL. Kolega mówił, że przy 100% gry też nic sie nie wyświetla oprócz sesemesa :/

Zwalili tą grę .... :bicz:

mr_spock 14.12.2004 21:49

Mysle podobnie.
POzatym bylo troche niedorobek, jak nakladajace sie vinyle (mimo, ze sie nie da - np unique na flagi czy splashe)
Pytanie jakie dzwi chcesz zamontowac a to nie jest zademonstrowane - trzeba klikac w ciemno
tak samo kolorowa para (nos i te sprawy)

M@X 14.12.2004 22:04

mr_spock : jesli chodzi Ci o drzwi otwierane w innych kierunkach niz jest to zameirzone, to podczas ich wyboru u dolu pojawia Ci sie guzik "Open door" i spokojnie sprawdzasz czy otwieraja sie do gory czy do tylu ;-D!

mr_spock 14.12.2004 22:19

Cytat:

Napisany przez M@X.666
mr_spock : jesli chodzi Ci o drzwi otwierane w innych kierunkach niz jest to zameirzone, to podczas ich wyboru u dolu pojawia Ci sie guzik "Open door" i spokojnie sprawdzasz czy otwieraja sie do gory czy do tylu ;-D!

Powiem/napisze tyle: "lol"
nie zaowazylem

;):P

Matievoo 14.12.2004 22:29

Need for speed Undergrand 2 jest z dużym przekonaniem lepsze od NFSU 1 w Need for speed undergrand 2 są spoxs auta które muszimy tuningować i inne dodatki, których nie było w NFSU 1 np.w NFSU2 zrobione są garaże do których musisz jeździć chcąc przejśc (i odblokować nowe trasy i części do swojego samochodu.)Ten NFSU 2 jest o wiele lepszy od tamtego ponieważ,

-można jeździć trase (dowolną ) ,którą my chcemy a nie jeździć po koleji jak w NFSU 1 ,ale i tak był naprawde spoxs.. ^_^

mr_spock 14.12.2004 22:43

dla mnie jest zbytnio w stylu GTA

Pagerus 15.12.2004 08:24

Cytat:

Napisany przez mr_spock
dla mnie jest zbytnio w stylu GTA

Bez przesady - chociaż z drugiej strony - może i nieco tak... :P

47 15.12.2004 19:56

Mam takie pytanok: czy jest możliwe granie na dwóch kompach połączonych w sieć bez dostępu do internetu??
POzdro

Ghost_mode 15.12.2004 20:09

tak, jest opcja lan ... (nie wiem czy funkcjonuje ale jest :] )

Pagerus 16.12.2004 13:22

Cytat:

Napisany przez Ghost_mode
tak, jest opcja lan ... (nie wiem czy funkcjonuje ale jest :] )

Funkcjonuje - bo grałem :D Tylko szkoda, że jedynie na 2 kompy - bo nie da się chyba do tego dorzucić przeciwników komputerowych :(

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:00.