Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Nowy NFS coraz bliżej :D (https://forum.cdrinfo.pl/f5/nowy-nfs-coraz-blizej-d-41445/)

Turboni 20.11.2004 01:07

Ilość załączników: 1
wiec teraz poszukuje sposobu na pogranie po necie juz mam wersje 1.1 chodzaca ale po stwozeniu swojego konta na serwerze EA wymaga on zablokowania klucza i wiadomo na jakim kluczu wyswietla ze niestety klucz jest zly wiec trzeba poszukac jak to obejsc :)

Edit:

A to moj Lancer EVO z drugiej strony :)

tengu 20.11.2004 08:36

może trochę głupie pytanie ale nie wiecie czy można sprzedawać rzeczy które się zainstalowało na innych furach - bo trochę potuningowałem wszystkie trzy - mazda - wymieniona na seryjne A3 (wszystko zdjąłem :) ) , Celica i Supra - wszystkie ok 3 gwiazdki i brakuje trochę forsy :( a zostały mi tylko 3 wyścigi (nie licząc U.R.L)

kodziu 20.11.2004 13:40

Mam pytanie:
Mam dwa wozy: mazda i hiundai :D oraz wolne jeszcze dwa sloty.
Chciałbym wywalić tego hiundaja pozostawiając mazde i wolne tamte dwa sloty.
Po prostu hiundai mi sie nie podoba i zamiast niego chciałbym miec coś innego a nie chce blokować sobie dalszych slotów.

Ktoś wie jak to zrobić?
Bo jak pojade hiundajem i wezme inny to mi hiundai zostanie na drugim slocie a nowy wóz będzie na trzecim :C

Predi 20.11.2004 16:23

to mam takie durne pytanko: co mam zrobic jak wszystkie "kolka" na mapie poznikaly (tzn przejechalem te wyscigi) i zostal tylko car loot, garage i cos tam jeszcze?

Turboni 20.11.2004 17:12

bylo :)
jak jestes przed 50% gry to musisz miec 6 gwiazdek reputacji :)

pablocoo 20.11.2004 17:31

Potrzebuje dwoch plikow:
rld-nu2b.r14
rld-nu2b.r30
Moglby mi ktos przeslac na maila ? ;)

PS Jak mialbym za tego posta dostac banana albo cos to powiedzcie wczesniej to go usune ;p

andrzejj9 20.11.2004 20:14

Kurcze, to już jest hamstwo. Gram w jedynkę NFSU i zostało mi dosłownie kilka wyścigów do ukończenia (mam 102 na 111). Miałem teraz spore problemy z przejściem jednego (właściwie to z każdym teraz mam duże problemy). Próbowałem chyba z 20 razy, praktycznie za każdym przegrywając dosłownie o sekundę lub dwie i w końcu dojeżdzając do mety udało mi się uzyskać zdecydowaną przewagę. Prowadziłem z 3 sekundami, miałem przed sobą tylko jeden zakręt i kawałek prostej z pełnym bostem w zapasie. No i.... zawiesił mi się komputer.... Hamstwo, po prostu hamstwo!

Przy okazji - dlaczego nie mogę łatwo przejść normalnych wyścigów nawet na poziomie easy, a time trial na poziomie hard przechodzę z dużym zapasem czasowym? Trochę to bez sensu...

Turboni 20.11.2004 20:54

no to ja mam dziwne pytanie :>

mam 72% gry i mialem jeden wyscig za 10000 $ przejechalem go - wygralem i mi koncowke gry wyswietlilo ze wlasnie skonczylem gre i ze mam wszystko odblokowane.

wiec patrze w body shopie i nie mam odblokowanego jednej rzeczy tej ostatniej -jakies specjalne ospoilerowanie.
napisalo mi rowniez ze nie bede mial wiecej wyscigow.

wiec pytanie czy mam jezdzic i szukac wyscigow ktore nie byly oznaczone na mapie i przy okazji scigac sie z konkurentami czy to juz rzeczywiscie koniec ???

andrzejj9 20.11.2004 21:44

A ja właśnie kończę jedynkę. W sumie został mi ostatni wyścig i przed chwilą go pojechałem. Przegrałem o 0,01 sekundy, ale powinni mi jednak przyznać zwycięstwo, bo przeleciałem linię mety jakieś 10 metrów nad ziemią ;)

A przy okazji - pieniędzy mam bardzo dużo, upiększenia i odoskonalenia wszystkie zamontowane, a nie mogę pomalować samochodu na żaden kolor oprócz kilku podstawowych. Kiedy to się odblokowuje? Gwiazdkek prestiżu też nie mam wszystkich, ale że już wszystko zainstalowałem, to zostaje tylko ta farba.

-------
EDIT

Jeszcze jedno. Właśnie przeszedłe wyścig 111 i ..... pojawił się następny - 112 na 111. Ile ich do cholery w sumie jest??

MariuszV 20.11.2004 21:50

Cytat:

Napisany przez Turboni
no to ja mam dziwne pytanie :>

mam 72% gry i mialem jeden wyscig za 10000 $ przejechalem go - wygralem i mi koncowke gry wyswietlilo ze wlasnie skonczylem gre i ze mam wszystko odblokowane.

wiec patrze w body shopie i nie mam odblokowanego jednej rzeczy tej ostatniej -jakies specjalne ospoilerowanie.
napisalo mi rowniez ze nie bede mial wiecej wyscigow.

wiec pytanie czy mam jezdzic i szukac wyscigow ktore nie byly oznaczone na mapie i przy okazji scigac sie z konkurentami czy to juz rzeczywiscie koniec ???

Ja mam dokladnie to samo :(
Przejechalem 72% 5 lapow wyscigu z takim gosciem i tyle :(
(a czesci ma odblokowanych tylko 85%)

Co sie dzieje??

Turboni 20.11.2004 21:53

ja mam czesci odblokowane jak pisze mi po wcisnieciu F4 na 100%

Edit:

dokladnie 5 kolek z jednym gosciem

Piotr4s 20.11.2004 22:53

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
A ja właśnie kończę jedynkę. W sumie został mi ostatni wyścig i przed chwilą go pojechałem. Przegrałem o 0,01 sekundy, ale powinni mi jednak przyznać zwycięstwo, bo przeleciałem linię mety jakieś 10 metrów nad ziemią ;)

A przy okazji - pieniędzy mam bardzo dużo, upiększenia i odoskonalenia wszystkie zamontowane, a nie mogę pomalować samochodu na żaden kolor oprócz kilku podstawowych. Kiedy to się odblokowuje? Gwiazdkek prestiżu też nie mam wszystkich, ale że już wszystko zainstalowałem, to zostaje tylko ta farba.

-------
EDIT

Jeszcze jedno. Właśnie przeszedłe wyścig 111 i ..... pojawił się następny - 112 na 111. Ile ich do cholery w sumie jest??

Pozostałe kolory musisz po prostu kupić. A wyścigów jest w sumie właśnie 112.http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_13.gif

andrzejj9 21.11.2004 00:53

Ilość załączników: 1
Cytat:

Napisany przez pppnet
Pozostałe kolory musisz po prostu kupić. A wyścigów jest w sumie właśnie 112.http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_13.gif

No już wiem, bo właśnie skończyłem :) Zastanawiam się tylko, dlaczego poziom hard jest tutaj o niebo łatwiejszy od easy? Kurcze, a ja się tak na nim męczyłem. A potem właczyłem kilka wyścigów na hard i to już była bułka z masłem :)

A oto mój samochód po tunningu. Tak uwielbiania przeze mnie Celica :)

woitas 21.11.2004 01:05

w końcu po ciężkich bojach przeszedłem ten je...ny drift.
kto wymyślił takie dziadostwo :blee:

Kasprzak 21.11.2004 01:07

eee...tam mi sie podoba. 60.000 na jednym zakrecie :D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:02.