![]() |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
A wie ktos moze jak sie obaca samochod podczas dodawania/kupowania nowych czesci??? Jest w ogole taka mozliwosc???
A oto moja Hondzia (33% gry) ;): |
Sorka że nie ma tych cieni i bajerków w stylu jakieś światło ale grafa nie wyrabia a bardziej proc :D
Zamieszczam moją Miate po 25% :D PS Jest taka możliwość zeby wyrzucić samochód z grażu? |
Cytat:
Pozdro |
ja już mam ta gierke.. i jest naprawde dobra. ;-)
|
|
Cytat:
|
Mi się ta gieka znudziła/wqrwiła po 23%, więc w nią nawet nie gram !! :D
|
ja juz mam prawie 70% gry i 100% czesci odkrytych :)
juz 2 fury po max tuningu teraz kupilem 3 forda mustanga :) do wyboru teraz bede mial naped przod - honda 4x4 - lancer evo i tyl - mustang a i pojawila mi sie do kupienia subaru impreza :) |
A ja mam takie pytano: ile wazy słodzik do wersji 1.1??
Pozdro |
pewnie grosze :)
chcialem grac po necia i tak zainstalowalem wersje reload potem patch 1.1 i slodzik reload i jak lacze sie z netem to wykrywa mi wersje 1.0 a nie 1.1 i kaze zainstalowac patcha 1.1 zeby sie podlaczyc :( Edit: slodzik 1.1 - reloadet wazy 10,63mb wlasnie go znalazlem :D i zaczynam ssac :D |
Moze to bedzie glupie pytanie ale co to jest "slodzik 1.1" ??? :)
|
U to troszki duzo jak na mój modemik ;(
Ja znalazłem coś co waży 2240 kb i sie zwie NFS Underground Update 1.1 i zastanawiam sie czy go zassasc czy nie. EDIT: Słodzik do wersji 1.1, w której podobno porawiona problemy z grafika ;) Pozdro |
jak nie masz zainstalowanej wersji gry 1.1 to nie moglem podlaczyc sie zeby zobaczyc czy da sie grac po necie bo wywalalo komunikat ze potrzbny patch 1.1
Edit: znalazlem soundtracka z nfs ug2 :) |
:>
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:06. |