![]() |
mallow, bo już posłodziłeś, jeśli chcesz instalować patche do jakichkolwiek gier to pliki muszą być oryginalne
ps. ja zawsze robie kopie tych, które zastępuje :P |
A przed aktualizacja skopiowales w miejsce cukierka oryginalnego EXE?
|
a ja nie moge patcha zainstalowac, ktos mi powie dlaczego? pisze ze nie znalazlo starego pliku, ale plik o tej samej nazwie,, i nie mozna wykonac aktualizacji :/
pozdro ;) |
Ja od dragów mam siostrę (serio, ma 12 lat a wyspecjalizowała się w zmienianiu biegów jak nie wiem - lepsze reakcje ma czy co ^_^ - a zagrać to zagram dopiero wieczorem bo dopiero mi się ściągnęło - ten internet radiowy trochę wolny jest)
|
Ja nadal się rozbijam swoją Toyotą Corolla - wyposażona w części pierwszego poziomu na razie (za dużo nie grałem :P) - tylko słabo się spisuje w Drag Race (to zawsze była moja pięta achillesowa :( - najbardziej się zawsze naklnę na tych właśnie etapach (( ). Może dzisiaj się nieco uda poprawić wyniki :) Podoba mi się bardzo ta północna część miasta :D
|
Ma pytanie... ską ściągaliście NFSa?? bo ja jade Azerusem z www.limitedivx.com... i transfer mam max 16 kb/s (przeważnie 4kb/s)... podajcie namiar z ktorego szybciejściągne tą gierke...
|
Jak wydębić furę od sponsora, gdzie mam jechać??
Czy po wgraniu Patcha znikają te paskudne piksele?? |
Cytat:
|
pytanko gdzie moge znalezc mapke calego miasta bo jezdzic i szukac sklepow to juz mam dosyc :)
|
47 zrozumialem aluzje, pozatym i tak mi kody nie dzialaja wiec musze sie meczyc normalnie juz 35% :)
Jeszcze Pytanko: Orientuje sie ktos moze czy NUS Underground 2 dziala pod Windows 2003?? czy ktos ma tak zainstalowane?? |
co do tych mp3...Znalazlem odpowiedz. Jest programik do sciagniecia stad => http://www.nd4spdworld.com/nfsu/down...ils/astimp.zip
ale... jak go uruchamiam to wywala ze Nie ma zainstalowanego NFSU - czyli nie wykrywa -no niby ma racje bo programik jest do 1, myslalem zeby w rejestrze wszedzie wpis Need For Speed Underground 2 pozmianiac na "bez 2" i moze bedzie smigac...ale moze ktos ma lepszy pomysl Forum ->http://forums.devhardware.com/showth...8&page=2&pp=15 ps.odpalilem nawet programik GAP - on odczytuje z pliku sdat.viv na 2cd dzwieki ale jak robie play(zeby zobaczyc dzwieki) to sie wywala |
narazie honda civic mocno podkrecona czekam na lancera evo :D
|
Cytat:
|
Dobra chlopaki, mam mala prosbe:
Podeslie mi ktos backupa? |
Cytat:
;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:16. |