![]() |
probowalem, nie dziala :/
|
jzu wszystko w poadku, jakies zawieruszenia systemowe byly, ale zmian w grafice nie ma :/
|
hmm, a widział ktoś już gdzieś RIPa tej gierki( ile miał MB?? może sobie zrobie :P
|
Ja chyba przez tą gre zawału dostane :P
Zdarzają sie akcje że na ok. 100 metrów przed metą (np na circuit) koleś mnie łyknie to ja się przed monitorem zwijam żeby go dogonić :D |
gierka wypas narazie 30% calosci od wczoraj zaliczylem :D
|
Widać, że nie poświęcam tej grze tyle czasu co Wy wszyscy - bo dopiero mam z 15% całości - ale nie narzekam - delektuję się tą potrawą pomału :D
|
znacie moze jakis inny tracker dla tego torrenta:
Need.for.Speed.Underground.2-RELOADED_[bt-gm]_[EFnet]-clean.torrent bo ten padl mam 2 seedow 9 peerow i dopiero 37% skonczone |
Cytat:
|
Cytat:
|
No ja dzisiaj dorwałem. Muszę przyznać że gra fajnie jest zrobiona. No i wkońcu można sobie replay'a obejrzeć ;).
Pozdro |
ja dzisiaj sciagnalem teraz robie miejsce na instalke hehe
|
Ilość załączników: 1
a to moj civic :)
|
ej ludziska...mam 2 tysiace na koncie... i zostaje mi tylko sie scigac z tymi co jezdza swobodnie...bo nie mam juz zadnuch pozaznaczanuch na mapce. im wiecej sie scigam to tu mi sie jakas gwiazdka (special event) pokaze. Mam do Acury..czyli mam Audi A3,Golfa i jedno auto za to chyba acura nsx czy jakos tak...co dalej robic
|
Boze, skad wy macie tyle czasu... ja gre mam 3 dni i 10% nabite ...
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:06. |