![]() |
przeciez tak samo bylo w jedynce :>
|
Właśnie wywaliłem gre z dysku :(
Nie uwierzycie co się stało :-o Zrobiłem sobie formata a jacyś bardzo mądrzy ludzie z EA umieścili save'y na dysku C :/ i cała kariera-90% poszła się je_ _ć :bicz: Już dalej nie gram :P |
Raz też pięknie poleciałem w tym NFSie - ale niestety nie zrobiłem screena - teraz żałuję :P
|
No baaa.... Stock Wings, Chopper Kit i Rocket Engine ;-D
|
Cytat:
|
Sprawdzałem jakie loty ma mój wóż :D
Leciałem wyżej, ale szukałem PrtScr ;) http://img57.exs.cx/img57/5177/superlot7cu.th.jpg P.S. Może pokażecie swoje wyczyny w powietrzu? :D |
Ja wczoraj niestety odinstalowałem NFSU2 :( Nie mam czasu teraz w to grać - a po drugie miejsce na dysku było mi potrzebne... Ale gra wymiata - tak jak moja Miata :P
Chociaż ten tekst bardziej by pasował do pierwszej części - mimo wszystko jak kiedyś będę przechodził jeszcze raz tę grę - to Miatą - a potem Mazdą RX-7 :D |
Cytat:
wystarczy opcja szukaj i do niego dopisac sie |
Cytat:
|
nfsu2
witam all czy ma ktoś spolszczenie do need for speed underground 2 bardzo by mi się przydało (nigdzi nie mogę go znaleźć) a może macie jakiś poradnik. powiedzcie jak coś macie proszę
|
Cytat:
|
no moze ale i tak widac ze jest troche tych wyscigow :)
|
Cytat:
Nie jestem pewny ale chyba się mylisz :) Jeżeli przystąpisz do wyścigu i zrezygnujesz z niego to powracasz na mape a ten wyścig dodaje się do tych do których przystąpiłeś ale go nie wygrałeś. I tak jeżeli sprubujesz go jednak wygrać za drugim razem dopiero go przechodzisz i tak jakby zaliczasz i jest on liczony jako win. Bo races entered można chyba mieć bardzo dużo :> Troche niejasno ale nie wiedziałem jak napisać :/ Mam nadzieje że ktoś to zrozumiał :P |
Cytat:
bo to nie na tym polega - przegralem tylko na 2 dragach pare razy bo mialem slabsza fure zanim ja pozadnie podkrecilem. |
Cytat:
Jest na to sposob, kiedy nie prowadzisz, przed meta restartujesz wyscig ;p |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:18. |