![]() |
Cytat:
|
Hehe w jedynce za jednym razem mialem max kolo 100.000pkt ale dokladnie nie pamietam
|
Cytat:
|
Drift zawsze był moją słabą stroną do czsu Peugeota 206, tą furką zgarniałem około 30 000.
P.S. szkoda ze nie ma Astry 2, podoba mi sie ten samochód ;) Pozdro |
a ja tam lubie fokusa z pierwszej czesci :)
|
136tys z kawałkiem całość a jednym pociągnięciem 30121 - mam zapisane ku potomności :D (niestety bez screena) a miałbym coś koło 34tys z haczykiem ale no sami wiecie (te 1-2 metry wiięcej i bym się zmieścił) A najlepiej mi się driftuje Mitsubishi Eclipse
|
No to nadal Wam jeszcze troszkę brakuje do mnie :D Dzisiaj spróbuję po powrocie do domku jeszcze nieco poprawić ten wynik z demka :) A tym Nissanem 350Z całkiem nieźle się driftuje... chociaż brakuje mi mojej Miaty :D No ale do premiery coraz bliżej... :)
|
A którym jeździsz w demku? Bo ja tym srebrno/czarnym (najlepiej mi odpowiada z tego co jest dostępne)
P.S. Fajnie się można bawić pneumatycznym zawieszeniem :D |
Cytat:
|
Tak to się chyba w ogóle bawić nie można ale może się mylę ??? a pneumatyki mają wszystkie podstawowy/ten ciemny/czerwony i żółty - znalazłem ten sklep ale wszystko locked :(
|
Cytat:
|
a ja mam pytanie z zupelnie innej beczki
czy warto mi sciagac to demko jak mam GeForce 2MX400 32MB SDR ??? bo jak mi sie ciac to chyba mi sie nie bedzie chcilao ;) |
Jak masz celerona 2.0 i 512MB RAMU (konfiguracja z pracy)to całkiem nieźle wymiata na 640 - 480 low detail :)
|
Ja na moim Athlonie 1800+ 512MB DDRAM i Radeon 9000Pro 64MB (128bit) gram na 640 x 480 na średnich detalach - na wyższych ustawieniach nie jest już za wesoło :|
Ale mimo wszystko gra ładnie wygląda :D |
Cytat:
ps: Kurcze, jeszcze trochę i zainstaluję sobie to demo, żeby zrobić jakiś porządny wynik :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:14. |