Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Nowy NFS coraz bliżej :D (https://forum.cdrinfo.pl/f5/nowy-nfs-coraz-blizej-d-41445/)

Piotr4s 27.10.2004 19:13

Muszę powiedzieć, że gierka jest świetna. Jak już samo demo jest dobre to cała gra musi być wy***ista. Nie mogę się doczekać premiery ;)

B@rtek 27.10.2004 19:16

Cytat:

Napisany przez pppnet
Muszę powiedzieć, że gierka jest świetna. Jak już samo demo jest dobre to cała gra musi być wy***ista. Nie mogę się doczekać premiery ;)

Ja czekam, aż będzie na super stronce :D

Turboni 28.10.2004 00:49

ale po demie sadzac gierka bedzie :spoko:
ja juz chce pelna wersje :D

Kasprzak 28.10.2004 00:56

no po demie mozna sadzic ze bedzie jeszcze lepiej niz NFSU.Oby tak bylo.
To w koncu kiedy jest ta premiera?

ps.sorka za ot.A kiedy jest premiera SanAndreas?

B@rtek 28.10.2004 07:42

Cytat:

Napisany przez Kasprzak

ps.sorka za ot.A kiedy jest premiera SanAndreas?

Podobno w grudniu :D

andrzejj9 28.10.2004 13:45

Nawet nienajgorsze to demo. Gra rzeczywiście może być niezła, chociaż specjalnych różnic poza możliwością swobodnej jazdy po mieście to między jedynką nie widzę.

woitas 28.10.2004 13:52

zauważyliście, że zazwyczaj nie są wypuszczane dema gier, które nie spełniają pokładanych w nich nadziei?
sztandarowym przykładem jest doom ]I[.
jednak coś w tym jest.

masakra - w podobnym terminie wyjdzie kilka za***...tych gier :D
coś czuję, że zarwę kilka nocek :P

tengu 28.10.2004 14:09

Jak przed chwilą zagrałem w demko. (coś wolno się ściągało) to bym się nastawiał na miesiąc. Apropo czy wygranie obu wyścigów coś odblokowuje? (Na razie tylko wygrany circuit i 5:2 na niekorzyść mnie w Outrunach) Ale drift jest najbardziej za***istym kawałkiem (na razie nie mogę dogonić trzeciego). Mam nadzieję, że już nie będzie wyścigów po 6 okrążeń......

kodziu 28.10.2004 14:23

Cytat:

Napisany przez Bartek15
To jakie ty masz łącze, że w 25 minut :>

Ja mam neo 640 i ściagało mi 1godz. 10 min. :taktak:

DSL 2 MB :P

Mam z tym demem problem taki sam jak w nfsu 1
Otóż grając na padzie media techa zawiesza sie gra. Jak go odłącze to wszystko ok. Co z tym można zrobić?

I jak wam ta gra chodzi? Bo na śrenich to sie u mnie jeszcze chyba da jeździć ale ledwo....

PS Gta podobno dopiero w maju :(

Turboni 28.10.2004 14:57

ja mam pada manty dual shock2 i piknie sie gra :D

Pagerus 28.10.2004 15:04

Cytat:

Napisany przez tengu
Jak przed chwilą zagrałem w demko. (coś wolno się ściągało) to bym się nastawiał na miesiąc. Apropo czy wygranie obu wyścigów coś odblokowuje? (Na razie tylko wygrany circuit i 5:2 na niekorzyść mnie w Outrunach) Ale drift jest najbardziej za***istym kawałkiem (na razie nie mogę dogonić trzeciego). Mam nadzieję, że już nie będzie wyścigów po 6 okrążeń......

W jedynce był chyba nawet wyścig na 8 okrążeń :) Drift wygrałem, circuit podobnie - a outrun (o ile to to co myślę) fajnie się wygrywa jak się gościa wyprzedzi w okolicy tego wielkiego mostu - wówczas NOS i wygrana w kieszeni - o ile tylko coś nie wyleci z naprzeciwka :P

Kasprzak 28.10.2004 15:09

Cytat:

Napisany przez woitas
zauważyliście, że zazwyczaj nie są wypuszczane dema gier, które nie spełniają pokładanych w nich nadziei?
sztandarowym przykładem jest doom ]I[.
jednak coś w tym jest.

masakra - w podobnym terminie wyjdzie kilka za***...tych gier :D
coś czuję, że zarwę kilka nocek :P

ta teoria moze sie zgadzac...choc nie musi ;)

ps.jakie jeszcze gry wyjda? Oprocz HL2&CS2

Pagerus 28.10.2004 15:11

Ja tam czekam również na nowe Pirates! :) no i na Forgotten Realms: Demon Stone...

tengu 28.10.2004 15:26

Cytat:

Napisany przez Pagerus
W jedynce był chyba nawet wyścig na 8 okrążeń :) Drift wygrałem, circuit podobnie - a outrun (o ile to to co myślę) fajnie się wygrywa jak się gościa wyprzedzi w okolicy tego wielkiego mostu - wówczas NOS i wygrana w kieszeni - o ile tylko coś nie wyleci z naprzeciwka :P

Tak to ten tryb - te moje dwie wygrane to właśnie na tym moście - facet no chance, a co do jedynki to był na 7 chyba najwięcej - ale jak dla mnie najlepiej byłoby jakby ograniczyli się 3-4 bo piąte okrążenie było zawsze dla mnie krytyczne ||

Trzeba zacząć osczczędzać :kasa: :kasa: bo tym razem to się chyba szarpnę na oryginała

Morris 29.10.2004 06:10

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Hmmm, chyba coś kojarzę :) Chociaż dla mnie i tak ta lista zaczyna się i kończy na Toyocie Celice, a pozostałe pozycje nie mają najmniejszego znaczenia ;)

@

Lotus na Amigę, pamiętam do dziś :) A słowo Checkpoint! było jak miód dla uszu ;)

Zwłaszcza, gdy czas się skończył, a autko hamując przejechało linię i... CHECKPOINT :D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:23.