![]() |
Muszę powiedzieć, że gierka jest świetna. Jak już samo demo jest dobre to cała gra musi być wy***ista. Nie mogę się doczekać premiery ;)
|
Cytat:
|
ale po demie sadzac gierka bedzie :spoko:
ja juz chce pelna wersje :D |
no po demie mozna sadzic ze bedzie jeszcze lepiej niz NFSU.Oby tak bylo.
To w koncu kiedy jest ta premiera? ps.sorka za ot.A kiedy jest premiera SanAndreas? |
Cytat:
|
Nawet nienajgorsze to demo. Gra rzeczywiście może być niezła, chociaż specjalnych różnic poza możliwością swobodnej jazdy po mieście to między jedynką nie widzę.
|
zauważyliście, że zazwyczaj nie są wypuszczane dema gier, które nie spełniają pokładanych w nich nadziei?
sztandarowym przykładem jest doom ]I[. jednak coś w tym jest. masakra - w podobnym terminie wyjdzie kilka za***...tych gier :D coś czuję, że zarwę kilka nocek :P |
Jak przed chwilą zagrałem w demko. (coś wolno się ściągało) to bym się nastawiał na miesiąc. Apropo czy wygranie obu wyścigów coś odblokowuje? (Na razie tylko wygrany circuit i 5:2 na niekorzyść mnie w Outrunach) Ale drift jest najbardziej za***istym kawałkiem (na razie nie mogę dogonić trzeciego). Mam nadzieję, że już nie będzie wyścigów po 6 okrążeń......
|
Cytat:
DSL 2 MB :P Mam z tym demem problem taki sam jak w nfsu 1 Otóż grając na padzie media techa zawiesza sie gra. Jak go odłącze to wszystko ok. Co z tym można zrobić? I jak wam ta gra chodzi? Bo na śrenich to sie u mnie jeszcze chyba da jeździć ale ledwo.... PS Gta podobno dopiero w maju :( |
ja mam pada manty dual shock2 i piknie sie gra :D
|
Cytat:
|
Cytat:
ps.jakie jeszcze gry wyjda? Oprocz HL2&CS2 |
Ja tam czekam również na nowe Pirates! :) no i na Forgotten Realms: Demon Stone...
|
Cytat:
Tak to ten tryb - te moje dwie wygrane to właśnie na tym moście - facet no chance, a co do jedynki to był na 7 chyba najwięcej - ale jak dla mnie najlepiej byłoby jakby ograniczyli się 3-4 bo piąte okrążenie było zawsze dla mnie krytyczne || Trzeba zacząć osczczędzać :kasa: :kasa: bo tym razem to się chyba szarpnę na oryginała |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:23. |