![]() |
takie pytanko :)
kupilem auto, troche w nie wladowalem. teraz kupilem nowe i czy jest jakis sposob na pozbycie sie sterego i wziecie kasy? |
Cytat:
|
Ja przed chwilką skończyłem NFSa - to znaczy historię opowiedzianą w grze - przy wyniku ok. 65% :) Teraz tylko zostały do przejechania pozostałe wyścigi - których całkiem sporo jeszcze przede mną :P
|
woitas : zgadzam sie. W jedynce byl duzo lepszy, ten jest zbyt banalny...
|
Ilość załączników: 1
jeszcze 20% do konca :)
|
Cytat:
|
drift to największy shit w tej grze.
nienawidzę tego badziewia... |
Cytat:
|
Pytanie kontrolne :D
Jak mozna sprawdfzic swoj proces zaawansowania albo ile przejechalismy my tras??? Chodzi mi o jakies statystyki :) |
Jeżeli chodzi o ankietę to najbardziej w grze przypasił mi Drift, po prostu jazda na maxa bez trzymanki, do tego w stylu na pijaka:) To to co polacy lubią najbardziej huehue...:D
|
Cytat:
Tak zrozumialem z jego wypowiedzi :P |
dziala - slasnie sprawdzilem :)
przegrywam pierwszy wyscig potem restert i wygrywam i jest kasiorka:) ale co sie okazalo mam jeszcze troche wyscigow do przejechania teraz mam zaliczonych juz 170 :) |
znalazłem na forum pclaba coś takiego:
Gdy przejedziecie wszystkie trasy z mapy (tej pod litera M) wejdzcie do garazu i tam jest mapa, na ktorej bedziecie mogli przejechac pozostale trasy, za ktore nie dostaniecie pieniedzy! Ale tak nie musi byc! Wystarczy ze w kazdym z tych dodatkowych rajdow przegracie za pierwszym razem i dacie "restart", a po wygraniu podczas drugiego przejazdu otrzymacie wynagrodzenie! co wy na to :D |
Ilość załączników: 2
Sorki, że post pod postem - ale chcę się pochwalić moimi autkami :D Co do podnoszonych drzwi to pewnie każdy co ma 10 gwiazdek na Rating to ma takie właśnie drzwi :) Ja pomału zbliżam się do finiszu gry - bo okazuje się, że nie trzeba mieć 100% przejścia aby skończyć "wątek fabularny" :(
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:38. |