Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Nowy SafeLock Pro v1.0 FREEWARE (https://forum.cdrinfo.pl/f5/nowy-safelock-pro-v1-0-freeware-19360/)

safelockpro 03.04.2003 15:59

Ja jestem autorem tego programu! I oficjalna strona to:

tu był link / TOMMYx

Destrukcyjnie? A mozesz dac na to jakis dowod, np. logi z monitorow dysku, rejestru windowsa, winsocka? Wciskajac ludziom taki kit, myslisz ze beda placili tobie za moj program, ktory faktycznie udostepniany jest za darmo? Klamstwo ma krotkie nogi, a to ze ukradles mi program i sprzedajesz go po 40zl, czy ile, niczego nie zmieni. SafeLock jest programem freeware i jesli ktos twierdzi inaczej, jest klamca!

Koli

Dawid Partyka - Koli 03.04.2003 15:59

Cytat:

+++LeWaP+++ napisa***322;(a)
a już kiedys mówiłem

"nie ma haka na robaka... " -> jest ^_^

dawid :glaszcze: ze twoj program zostal scrackowany... juz wiesz jak czuje sie bill g. p. norton i wielu innych ... moje kondolencje

Dobrze że nie crackował najnowszej wersji. bo w starej na szczęsice było dużo niekompatybilności z windowsem seii 9x.

Dawid Partyka - Koli 03.04.2003 16:06

Cytat:

safelockpro napisa***322;(a)
Ja jestem autorem tego programu! I oficjalna strona to:

http://www.safelockpro.prv.pl

Destrukcyjnie? A mozesz dac na to jakis dowod, np. logi z monitorow dysku, rejestru windowsa, winsocka? Wciskajac ludziom taki kit, myslisz ze beda placili tobie za moj program, ktory faktycznie udostepniany jest za darmo? Klamstwo ma krotkie nogi, a to ze ukradles mi program i sprzedajesz go po 40zl, czy ile, niczego nie zmieni. SafeLock jest programem freeware i jesli ktos twierdzi inaczej, jest klamca!

Koli

Pajacu czemu się podpisujesz jako koli??? I czemu wyżej się podpisałeś jako Daiwd Partyka?????? dodtakowo ci powiem że będziesz mieć kłopoty nie tylko zemną ale także z autorem tego profila strony internetowej gdyż ja strony nie robiłe a ją robił mi greffi. Zobaczymy kto na tym ucierpi bardziej ja czy ty.

safelockpro 03.04.2003 16:12

Sluchaj patalachu, nie dosc ze sprzedajesz MOJ program, to robisz to jeszcze nielegalnie!!! Masz jakas firme? Masz to jak w banku, ze zglosze to do skarbowki i zobaczymy, kto sie komu do dupy dobierze!

+++LeWaP+++ 03.04.2003 16:14

co tu się dzieje?
Czyżby ktoś się pod Ciebie podszywał Dawid ?

no ładnie

safelock pro

powiem tak -> obawiam się że będziesz pozamiatany (tłumaczenie dowolne)... to jest tylko kwetstia czasu...

kraluk 03.04.2003 16:20

Co to się dzieje...
Dobry program stał się złym programem... :P ;)

safelockpro 03.04.2003 16:22

Podziekujcie koledze w nawiasach Dawidowi Partyce Drugiemu ;), nie dosc ze podszywa sie podemnie, to jeszcze mi wmawia, ze tak nie jest!!!

mati1700 03.04.2003 16:31

Cytat:

Podziekujcie koledze w nawiasach Dawidowi Partyce Drugiemu ;), nie dosc ze podszywa sie podemnie, to jeszcze mi wmawia, ze tak nie jest!!!
Safelock gratulacje ;) Jak sam scrackowałeś safelocka to jestem pełen podziwu ;) Hmmm ,ale to nie zmienia faktu ,że kopiesz sobie dół.Jakieś dwa miechy temu byla sprawa wokół Bartosza Danowskiego.Nie chciałbym być w twojej skórze. Enjoy :D

+++LeWaP+++ 03.04.2003 16:34

sprawa się pewnie szybko wyjaścni ||

Ja osobiście na miejscu prawdziwego D.P. skopałbym D... $%$#%$# temu fałszywemu za takie podszywanie się i wogóle...

kraluk 03.04.2003 16:35

Co to się dzieje na tym świecie...
Jeden twierdzi, że mówi prawdę,
a drugi znów twierdzi, że jest
tym pierwszym i to on mówi prawdę...

Oj ludzie, ludzie..........
Co to się dzieje...........

Y@nkee_PL 03.04.2003 16:35

maly sajgon :o :blee:

mody do roboty, wyjasnic sprawe i to szybko :cisza:

kraluk 03.04.2003 16:35

Cytat:

+++LeWaP+++ napisa***322;(a)
sprawa się pewnie szybko wyjaścni ||

Ja osobiście na miejscu prawdziwego D.P. skopałbym D... $%$#%$# temu fałszywemu za takie podszywanie się i wogóle...

Ale który to który??? ??? ???

Dawid Partyka - Koli 03.04.2003 16:36

Cytat:

Gosciu masz pecha. Ja się nazwyam Daiwd Partykai kropka. Mój email to safelock@CDrinfo.pl a nie taki jak twój jakiś z prv.pl no i na stronce niemasz nawet najnowszej wersji. Dodatkowo dodam że do Piotrkowa Trybunalskiego zostało już wysłane o udostepnienie mi twoich dancyh osobowych i rozpoczęło się postępowanie cywilno-prawne wobec ciebie (mój prawnik został juz powiadomiony o tej sprawie). Zobaczymy kto się będzie śmiac ostani ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^

GOLOMB 03.04.2003 16:38

K**** kocham to forum :D masakra ale cyrk robicie SHOCK :D :D :D :D ale mi sie to podoba ale KOGO W KOŃCU TEN PROGS JEST ? PS 60zł to nie duzo jak za taki bajerek. Ale jak był za darmu czy jak ?? to kOLI ukradł pomysł ?? NIc niejaże !

kraluk 03.04.2003 16:39

Oj, joj, jo...

Co to jest. Forum to nowy system prawny czy co ???
:P ;) :o :D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:02.