![]() |
Ja jestem autorem tego programu! I oficjalna strona to:
tu był link / TOMMYx Destrukcyjnie? A mozesz dac na to jakis dowod, np. logi z monitorow dysku, rejestru windowsa, winsocka? Wciskajac ludziom taki kit, myslisz ze beda placili tobie za moj program, ktory faktycznie udostepniany jest za darmo? Klamstwo ma krotkie nogi, a to ze ukradles mi program i sprzedajesz go po 40zl, czy ile, niczego nie zmieni. SafeLock jest programem freeware i jesli ktos twierdzi inaczej, jest klamca! Koli |
Cytat:
|
Cytat:
|
Sluchaj patalachu, nie dosc ze sprzedajesz MOJ program, to robisz to jeszcze nielegalnie!!! Masz jakas firme? Masz to jak w banku, ze zglosze to do skarbowki i zobaczymy, kto sie komu do dupy dobierze!
|
co tu się dzieje?
Czyżby ktoś się pod Ciebie podszywał Dawid ? no ładnie safelock pro powiem tak -> obawiam się że będziesz pozamiatany (tłumaczenie dowolne)... to jest tylko kwetstia czasu... |
Co to się dzieje...
Dobry program stał się złym programem... :P ;) |
Podziekujcie koledze w nawiasach Dawidowi Partyce Drugiemu ;), nie dosc ze podszywa sie podemnie, to jeszcze mi wmawia, ze tak nie jest!!!
|
Cytat:
|
sprawa się pewnie szybko wyjaścni ||
Ja osobiście na miejscu prawdziwego D.P. skopałbym D... $%$#%$# temu fałszywemu za takie podszywanie się i wogóle... |
Co to się dzieje na tym świecie...
Jeden twierdzi, że mówi prawdę, a drugi znów twierdzi, że jest tym pierwszym i to on mówi prawdę... Oj ludzie, ludzie.......... Co to się dzieje........... |
maly sajgon :o :blee:
mody do roboty, wyjasnic sprawe i to szybko :cisza: |
Cytat:
|
Cytat:
|
K**** kocham to forum :D masakra ale cyrk robicie SHOCK :D :D :D :D ale mi sie to podoba ale KOGO W KOŃCU TEN PROGS JEST ? PS 60zł to nie duzo jak za taki bajerek. Ale jak był za darmu czy jak ?? to kOLI ukradł pomysł ?? NIc niejaże !
|
Oj, joj, jo...
Co to jest. Forum to nowy system prawny czy co ??? :P ;) :o :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:02. |