![]() |
Cytat:
Chłopie jesteś już na celowniku nie tylko naszym ale też policji, proponuję Ci udać się po szybki bilet, gdzieś daleko - może Meksyk ? Może Australia ? Tak czy inaczej, jesteś skończony. |
Cytat:
|
safelockpro, cos krecisz, na stronie nawet cos sie dzieje z ikonka Kontakt
5 min. temu pod ikonka bylo safelockpro@.pl :D ^_^ a teraz jest info@safelockpro.prv.pl :o oj krecisz (( |
Cytat:
Ciekawe jak się sprawa skończy... |
Cytat:
|
Kolejny walek ...NIEDZIAŁAJĄ LINKI DO PROGRAMU ...>>NIEMOŻNA SCIĄGNĄC<<< Kolejna wpadka ...
|
Cytat:
Szkoda tylko, że na podrobionej stronce w dziale "linki" jest link do stronki z *****'ami a nie tak jak na oryginale - do stronki CDRinfo.pl Jest też wiele innych niedopatrzeń. Ech, szkoda gadać. |
hmmm... teraz to już nie wiem który jest który i co jest co!? Hmmm... Ale wiem że Dawid Partyka-Koli jest na 99.9% (nigdy się nie ma pewności ;p ) prawdziwy i jest wykonawcą programu (choć moge się mylić ;p ) safelock bez PRO!!!
|
uuuuu Chłopak szybko pozmieniał stronkę :( TEraz to mu możecie co najwyzej ze tak powiem obcią... ekhm nic mu nie możecie zrobić.Kolo zrobil przyslugę umieszczając stronę w innym miejscu.To jest dodatkowa reklama ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
Cos Ci sie chyba pokrecilo strona wyglada caly cas tak samo, nic nie zmienil. Ps. nawet pliki mozna pociagnac. Pozdrawiam |
Cytat:
za 1000zł.Miałbys 10 userów którzy by płacili po 100zł.Odłączyłbyś któregoś z nich ?Musiałbyś pakowaćz własnej kieszeni.Ja w każdym razie bym nie odłączał ;) Swoją drogą niezły ubaff z tym safelockiem :D |
Cytat:
|
A i jeszcze jedno skoro ty jesteś niby pełnoprawnym włascicielem programu i niby się nazywasz dawid partyka to czemu na końcu pliku exe wpisałes "Dawid Partyka to Leszcz a safelock to gniot"??? Wiec zaczyna ci się powoli pętla wokuł gardła przyciagac.
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:50. |