Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Nowy SafeLock Pro v1.0 FREEWARE (https://forum.cdrinfo.pl/f5/nowy-safelock-pro-v1-0-freeware-19360/)

TOMMYx 03.04.2003 16:43

Cytat:

safelockpro napisa***322;(a)
Ja jestem autorem tego programu! I oficjalna strona to:

tu był link / TOMMYx

Destrukcyjnie? A mozesz dac na to jakis dowod, np. logi z monitorow dysku, rejestru windowsa, winsocka? Wciskajac ludziom taki kit, myslisz ze beda placili tobie za moj program, ktory faktycznie udostepniany jest za darmo? Klamstwo ma krotkie nogi, a to ze ukradles mi program i sprzedajesz go po 40zl, czy ile, niczego nie zmieni. SafeLock jest programem freeware i jesli ktos twierdzi inaczej, jest klamca!

Koli

Nie podawaj więcej linków do tej stronki.

Chłopie jesteś już na celowniku nie tylko naszym ale też policji, proponuję Ci udać się po szybki bilet, gdzieś daleko - może Meksyk ? Może Australia ?

Tak czy inaczej, jesteś skończony.

GOLOMB 03.04.2003 16:44

Cytat:

TOMMYx napisa***322;(a)
Nie podawaj więcej linków do tej stronki.

Chłopie jesteś już na celowniku nie tylko naszym ale też policji, proponuję Ci udać się po szybki bilet, gdzieś daleko - może Meksyk ? Może Australia ?

Tak czy inaczej, jesteś skończony.

EEE tam nie dziel TOMMYx sjkóry na żywym niedźwiedziu... Ja jestem zamieszany ciekawe jak jest naprawde ... Osobiście będe śledził na bieżąco ten TOPIC :D

Y@nkee_PL 03.04.2003 16:46

safelockpro, cos krecisz, na stronie nawet cos sie dzieje z ikonka Kontakt

5 min. temu pod ikonka bylo safelockpro@.pl :D ^_^
a teraz jest info@safelockpro.prv.pl :o

oj krecisz ((

kraluk 03.04.2003 16:47

Cytat:

GOLOMB napisa***322;(a)
EEE tam nie dziel TOMMYx sjkóry na żywym niedźwiedziu... Ja jestem zamieszany ciekawe jak jest naprawde ... Osobiście będe śledził na bieżąco ten TOPIC :D
Ja też go będę śledzić... :P
Ciekawe jak się sprawa skończy...

GOLOMB 03.04.2003 16:48

Cytat:

Y@nkee_PL napisa***322;(a)
safelockpro, cos krecisz, na stronie nawet sie dzieje z ikonka Kontakt

5 min. temu pod ikonka bylo safelockpro@.pl :D ^_^
a teraz jest info@safelockpro.prv.pl :o

oj krecisz ((

Nooo.. fakt ... chyba jednak kolo wałki robi..... ciekawe czemu sam sie wkopuje .. Hmm.. będze dziś rozważał nad tym :)

GOLOMB 03.04.2003 16:50

Kolejny walek ...NIEDZIAŁAJĄ LINKI DO PROGRAMU ...>>NIEMOŻNA SCIĄGNĄC<<< Kolejna wpadka ...

TOMMYx 03.04.2003 16:52

Cytat:

GOLOMB napisa***322;(a)
Nooo.. fakt ... chyba jednak kolo wałki robi..... ciekawe czemu sam sie wkopuje .. Hmm.. będze dziś rozważał nad tym :)
Po prostu koleś złamał soft, lub zrobił jakiś fake, podrobił stronkę "firmową" i wszystko.

Szkoda tylko, że na podrobionej stronce w dziale "linki" jest link do stronki z *****'ami a nie tak jak na oryginale - do stronki CDRinfo.pl

Jest też wiele innych niedopatrzeń. Ech, szkoda gadać.

kizio 03.04.2003 16:54

hmmm... teraz to już nie wiem który jest który i co jest co!? Hmmm... Ale wiem że Dawid Partyka-Koli jest na 99.9% (nigdy się nie ma pewności ;p ) prawdziwy i jest wykonawcą programu (choć moge się mylić ;p ) safelock bez PRO!!!

mati1700 03.04.2003 17:01

uuuuu Chłopak szybko pozmieniał stronkę :( TEraz to mu możecie co najwyzej ze tak powiem obcią... ekhm nic mu nie możecie zrobić.Kolo zrobil przyslugę umieszczając stronę w innym miejscu.To jest dodatkowa reklama ;)

Dawid Partyka - Koli 03.04.2003 17:02

Cytat:

kizio napisa***322;(a)
hmmm... teraz to już nie wiem który jest który i co jest co!? Hmmm... Ale wiem że Dawid Partyka-Koli jest na 99.9% (nigdy się nie ma pewności ;p ) prawdziwy i jest wykonawcą programu (choć moge się mylić ;p ) safelock bez PRO!!!
Na pewno się nie mylisz. Ja jetsem ja i porgram ejst w 100% mój. A taka informacja dla safelockpro. Ciekawe czy ABUSE ci odłaczy internet?? Wiemn że w regulaminie tpsa istnieje taki punkt i moga ci na tej podstawie odciąć internet :)

Zeus 03.04.2003 17:07

Cytat:

mati1700 napisa***322;(a)
uuuuu Chłopak szybko pozmieniał stronkę :( TEraz to mu możecie co najwyzej ze tak powiem obcią... ekhm nic mu nie możecie zrobić[..]
Witam
Cos Ci sie chyba pokrecilo strona wyglada caly cas tak samo, nic nie zmienil.
Ps. nawet pliki mozna pociagnac.
Pozdrawiam

mati1700 03.04.2003 17:07

Cytat:

Dawid Partyka - Koli napisa***322;(a)
Na pewno się nie mylisz. Ja jetsem ja i porgram ejst w 100% mój. A taka informacja dla safelockpro. Ciekawe czy ABUSE ci odłaczy internet?? Wiemn że w regulaminie tpsa istnieje taki punkt i moga ci na tej podstawie odciąć internet :)
HAhaha.Odciąć net? Dobre hasło.Hmmm pwoiedzmy że dzierżawiłbyś łącze
za 1000zł.Miałbys 10 userów którzy by płacili po 100zł.Odłączyłbyś któregoś z nich ?Musiałbyś pakowaćz własnej kieszeni.Ja w każdym razie bym nie odłączał ;) Swoją drogą niezły ubaff z tym safelockiem :D

kraluk 03.04.2003 17:10

Cytat:

HAhaha.Odciąć net? Dobre hasło.Hmmm pwoiedzmy że dzierżawiłbyś łącze
za 1000zł.Miałbys 10 userów którzy by płacili po 100zł.Odłączyłbyś któregoś z nich ?Musiałbyś pakowaćz własnej kieszeni.Ja w każdym razie bym nie odłączał ;) Swoją drogą niezły ubaff z tym safelockiem :D

Masz racje... komu by się to opłacało???

Dawid Partyka - Koli 03.04.2003 17:10

A i jeszcze jedno skoro ty jesteś niby pełnoprawnym włascicielem programu i niby się nazywasz dawid partyka to czemu na końcu pliku exe wpisałes "Dawid Partyka to Leszcz a safelock to gniot"??? Wiec zaczyna ci się powoli pętla wokuł gardła przyciagac.

TOMMYx 03.04.2003 17:13

Cytat:

uuuuu Chłopak szybko pozmieniał stronkę :( TEraz to mu możecie co najwyzej ze tak powiem obcią... ekhm nic mu nie możecie zrobić.Kolo zrobil przyslugę umieszczając stronę w innym miejscu.To jest dodatkowa reklama ;)
Nic nie pozmieniał, wszystko jest, jak było, a poza tym są zrobione screenshot'y i inne takie :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:50.