+++LeWaP+++ |
03.04.2003 19:06 |
Cytat:
Dawid Partyka - Koli napisa***322;(a)
Nie ponieważ one się dopieor miały uaktywaniać gdy aplikacja zostanie scrackowana i puszczona w net (czyli u autora cracka miało być ok a u osoyb korzytającej z cracka dopiero miał zamazywac zawartosć biosa (robiłęm to na podstawie czarnowbyla). problemy miał stwarzac na początku normalne jak scrackowana wersja (bład crc i takie tam śmieci) dopieor jak cracker usówac miał opcje sprawdzania crc to wtedy ma się wywalać i doprowadzac do różnych trzeczy. W tej chli zadziałą ta procedura tylko na starszych wersjach pyt głownych nie posiadajacych blokady antywirusowej i padajacyhc na cichu.) za niedługo zobaczymy czy przysworzy to komuś problemy.
|
Nie wiem czy pamiętasz ale robiłem dla ciebie testy Twojego programu na różnych napędach... Nie wiem jak jest z najnowszą wersją, ale ta co ją testowałam moim zdaniem miała bugi. Tego typu że np. czasami twój program wywalał mi komunikat (ta płyta testowa), że niby jest piracki. A prawda jest taka że przecież sam mi go wysłałeś...
Nie boisz się, że np. twój program ktoś kupi, zapłaci za niego a potem okaże się, że jednak czegoś niedopatrzyłeś i np. w jakimś urzędzie szlag trafi płytę główną... Nie boisz się, że ktoś ciebie zaskarży? Czy jak ktoś kupuje program to jest informowany o czymś takim (jeżeli to wogóle prawda... czego oczywiście nie wykluczam)... Każdy urząd ma cały oddział prawników i wystarczy że im niechcący zaszkodzisz, i co wtedy ?
...czysta ciekawość...
|