![]() |
Cytat:
to jest jak suma kontrolna ? przeciez program można CHYBA tak scrackować że jego suma kontrolna się zgadza, nie ? chcociaż chyba nie bo jak ma się wersję scrackowaną gry to patche nie chcą się instalować ...:idea: |
Cytat:
No fiesz.Jeszcze 4 lata temu crackowanie np. gier polegala na zmianie skoku z jne na je :D Suma kontrolna byla ta jak w pierwowzorze i bylo wszystko ok.Oczywiscie sielanka się skończyła.Teraz praktycznie każde crackowanie = zmiana kodu itp. Za bardzo się nei znam ,ale podstawy crackingu mam ;) |
przeczytalem wszystko z tego topica i sie juz pogubilem totalnie nie wiem co sie dzieje :) hehe ale powolutku to sobie jakos ukladam jak puzzle ;p
taka mala afera widzem... |
Cytat:
Cytat:
|
hmmm Koli - z calym szacunkiem - ale robisz straszna glupote pakujac takie rzeczy w program - pozatym - po co ci asm do sprawdzania wielkosci pliku? to w zwyklym delphi sie robi (A ty chyba w tym piszesz to cudo) - jakos mi te twoje elaboraty na temat niecrackowalnosci programu i setek pulapek na crackersow nie przemawiaja do wyobrazni - a jesli zle to napisales (niewykluczone) i zwalisz komus kompa (pewnie w umowie zastrzegles sobie ze nie ponosisz zadnej odp. prawnej za szkody wynikajce z dzialania programu - 'twoj prawnik' powinien cie poinformowac ze ejst to belkot ktory nic nie znaczy - i sporo bedziesz sie musial nacierpiec w wyniku takich szkod)
powiem ci ze safelocka zablokowanego na miliony sposobow krackowalo juz pare osob - cracki regularnie pojawiaja sie na pewnej stronie - to ze nie jest to ostatnia wersja martwi chyba tylko ciebie dodam ze nie zabezpieczam plyt - ale mierzi mnie dzialalnosc gieldowych sk$%^#%& ktorzy zarabiaja na kradzionym i nie chca dac zarobic innym ps. wlasnie sie dowiedzialem ze jest juz loader do najnowszej wersji :) - {NIE udostepniam - prozne prosby} |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Wow
Nawet połowę z tego zrozumiałem :P ;) |
Cytat:
sam ukradles tak,tak ukradles jak ty to nazywasz "skryptowanie" :-) he,he Bez pytania autora dolaczyles maly programik do szyfrowania plikow exe (Mowa tu o programie PEX)Aha moze powinienes jeszcze dodac ze ten twoj safelock powstal tez dzieki uzytkownikom forum delphi (i nie tylko) A co do crackowania twego programu to pestka dla tych co sie znaja na "rzeczy".Ciekawe czy kupiles program PeCompact , ktorym byl wczesniej zabezpieczony twoj Safelock ? Bez urazy, ale twoje wypowiedzi troszke mnie zdenerwowaly. Pozdro... |
Cytat:
|
Cytat:
Ale jaja ! PS: GOLOMB jak tam u Ciebie z żarciem - bo mi sie chipsy tak +/- w połowie strony konczą;) Pozdro |
Cytat:
jesce pół coli mam...ale Chipsów brak ...:'( |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
www.collakesoftware.com |
Cytat:
|
Cytat: