![]() |
a ja nie wiem ile u mnie na lumumby w lodzi jest :P siedze w krotkim rekawku i jest mi cieplo. moze to wina woodeczki ktora wypilem?
|
Okolice Bydgoszczy -17
|
Szczecin tylko -5
Może trzeba zrobić format termometru ? ;) || |
-21 a w prognozie na noc -9 :haha:
codziennie w prognozie miało być w dzień -1, -2 stopnie a było -7, -9 :D sondaże jak zwykle :> |
W dzień było +11, teraz jest +5.
Jak irlandczycy usłyszeli, jakie w Polsce temperatury, to się za głowy łapali. Opowiadali, że jak tu doszło do minus pięciu, to cały kraj praktycznie przestał funkcjonować. :haha: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
u mnie nie wiem, bo termometr zza okna spadl i chyba nie musze pisac co sie z nim stalo jak zlecial z 3. pietra? :> ale cieplo nie jest.. :\ najnizsza temperature jaka pamietam to -27*C pozdro ;) |
Cytat:
|
-24; 120 km na północ od W-wy ;)
Samochodem dziś jechałem jakby nie miał wspomagania :/ |
w Warszawie nadal -21 i słońce :wow:
|
w lodzi to prawie codziennie kolo -10 jest. snieg to tak zmarzniety jest ze sie po nim jak po ziemi chodzi. fajnie to wyglada jak se taka zaspa 0,5-1 m wysokosci lezy gdzies na chodniku a ty zeby wejsc na chodnik musisz na nia wlezc. a jak na nia wlazisz to wogole sie nic nie dzieje. ot lezy se takie cos bardzo twardego :). o balwanach to juz tylko pomarzyc mozna. wogole sie ten snieg nie lepi bo nie ma jak.
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:02. |