Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   ogromne mrozy (https://forum.cdrinfo.pl/f5/ogromne-mrozy-61271/)

ksviper 25.01.2006 13:11

@radosio:

Widziałem tego pana z artykułu - mieszkam w Klimontowie. Strach pomyśleć co będzie jak temperatura spadnie w okolice 50 lub niżej. Żal mi tego człowieka, ale on sam nie chce aby mu bezinteresownie pomóc. Taki wybrał swój los.

**mondeo** 25.01.2006 13:00

Cytat:

Napisany przez radosio
ups. chyba link nie działał chwilowo. sprawdzałem jeszcze raz i działa ;)

poprawiłeś i działa
to jednak człowiek jest twardszy niż stal
oj podziwiać tych panów :respect:

radosio 25.01.2006 12:32

Cytat:

Napisany przez **mondeo**
a co tam ma niby być??? :haha:

ups. chyba link nie działał chwilowo. sprawdzałem jeszcze raz i działa ;)

**mondeo** 25.01.2006 12:05

Cytat:

Napisany przez radosio
nie dla wszystkich zima jest, aż tak sroga. proponuje ten
artykuł :|

a co tam ma niby być??? :haha:

radosio 25.01.2006 10:59

Twardziele

nie dla wszystkich zima jest, aż tak sroga. proponuje ten artykuł :|

Zetoxa 25.01.2006 09:40

... no, w Krakowie dzisiejsza noc była upalna, całe -18 stopni termometr pokazał.

Kris 25.01.2006 09:17

Cytat:

Napisany przez Ormianin
Wody nadal nie mam, bo zamarzlo cale przylacze, rozsadzilo przy tym zawory, wiec te do wymiany, rozryli caly teren i nic nie zrobili a to wcale nie jest smieszne, bo wode nosze od rodzicow w 5 litrowych plastikach (po 4-6 butli), a to zyc sie specjalnie tak na dluzsza mete nei da... do tego wszystkie pomieszczenia sie tak wychladzaja mimo maksymalnego poboru czynnika grzewczego, a to zwyczajnie sie odbije na moich funduzach i nie teraz, ale na wiosne, czyli to co sobie zaplanowalem trzeba bedzie pewnie wydac na gaz :wsciekly:

Ja pier...le... współczuję... trzymajcie się ciepło... My w tym roku docieplamy dom, bo się ku...a nie da wytrzymać.

dariusz46 25.01.2006 09:16

Krosno -27 we wtorek :) bleee źimno

Ormianin 25.01.2006 09:03

Cytat:

Napisany przez ro29
Witam !
Zgadzam się z Tobą @Ormianin - o tych mrozach ładnie się mówi i sobie żartuje - ale jak się pomyśli jakie to koszty idą - i jakie problemy mogą stworzyć (oprócz tego co napisałeś - to chociażby z samochodem :smutny:, a także z faktem, że może być wkrótce bardzo ślisko ponoć ), to tylko płakać się chce.
ro29

Wody nadal nie mam, bo zamarzlo cale przylacze, rozsadzilo przy tym zawory, wiec te do wymiany, rozryli caly teren i nic nie zrobili a to wcale nie jest smieszne, bo wode nosze od rodzicow w 5 litrowych plastikach (po 4-6 butli), a to zyc sie specjalnie tak na dluzsza mete nei da... do tego wszystkie pomieszczenia sie tak wychladzaja mimo maksymalnego poboru czynnika grzewczego, a to zwyczajnie sie odbije na moich funduzach i nie teraz, ale na wiosne, czyli to co sobie zaplanowalem trzeba bedzie pewnie wydac na gaz :wsciekly:

nimal 25.01.2006 09:01

w sobote mamy bic z cala polska rekord zimna :D nie wiem czy to powod do dumy czy zmartwien (joke!) ale ja kibicuje jamajce :P

ksviper 25.01.2006 08:59

u mnie znów ok -30 ;(
kiedy to się skończy ?

nimal 25.01.2006 08:53

znaczace ocieplenie - na moim wywiejewie - 15 jak wstalem :D
generalnie - i tak zimno :D

Mich@ł 25.01.2006 08:20

Cytat:

Napisany przez pali
A teraz będzie kryptoreklama:

Mój AccessPoint (tryb Client antena -> LAN) pracuje podwieszony pod dachem, za cienką szybą, są tam -23 stopnie.

W instrukcji napisali, że minimum to zero stopni - to jest sprzęt pokojowy

Na wszelki wypadek rozgrzewam go mułkiem :)

Ten sprzęt to Lantech WL-790, polecam.

Ja mam WL-1120AP.. Poszedłem z reklamacją, że coś nie łączy styk do przykręcania anteny...
Gość zobaczył tego accespointa i stwierdził, że już 2 takie dostał, bo zamarzły :D
Ale mój leży sobie ładnie koło komputerka, temperaturka ok. 20 stopni, więc nic mu nie grozi ||

Kris 25.01.2006 08:09

-17 :D czyli ocieplenie... czas zdjąć kurtkę :) (drugą) ;)

Burt 25.01.2006 03:33

To przestaje być zabawne (( .Auto od paru dni jest unieruchomione (( ,akumulatory wykupione (( ,węgiel prawie cały spalony (( ,odmroziłem sobie palec u nogi(lekko) (( ,lodowisko(jezioro)zasypane śniegiem , że jeździć na łyżwach nie mogę (( ...Ja się tak nie bawię :nie:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:49.