![]() |
Cytat:
ja wczoraj swojego diesla przy - 20 za 5 razem odpaliłem, jak się ma dobry akumulator to trzeba dłużej pokręcić i zajara. ja się cykałem, bo by odpalił pewnie za 1 podejściem. |
http://weather.icm.edu.pl i wybierzcie wodzisław śl :blee:
|
Cytat:
@ Burt Dokładnie - wspomniany już silikon w sprawy'u. Raz zapomniałem użyć to pół godziny się do samochodu dostawałem.. (Inna rzecz, że 10 minut z tego to rozgrzewanie zamka, żeby włożyć klucz..). |
Legnica- deszcz pada :)
|
Cytat:
|
Dokładnie - słaby deszczyk we Wrocku ale ohydne drogi i chodniki - wszystko pokryte ciapą i błockiem. Na jutro zapowiada Gazeta Wyborcza -19 stopni w naszym mieście. Mam nadzieję,że KŁAMIE.... Nabrałem benzyny, musze jeszcze potem zejść ze sprayem do zamków i posmarować też uszczelki.... Modlę się aby mój Cienias odpalał przy dużym zimnie :( .
|
Cytat:
|
u mnie -8 (rawa mazowiecka). wyciagam kapielowki i ide sie opalac. normalnie sie idzie udusic
|
Olsztyn -17, a zeby tego bylo malo, kaloryfery zimne, bo ogrzewanie wysiadlo. Zapowiada sie nieciekawe popoludnie:|
|
Cytat:
to jeszcze gorsze od ciaglego sluchania radio maryja :| |
@Andrzejj9 - Do poniedziałku mam wolne ale do pracy muszę we wtorek. A dojazd spory bo z Legnickiej na Karkonoską. Jak to wszystko szlag trafi to nie wiem co będzie. Przeciez autobusy tez nie pojadą (zamarzną). Matula też do roboty musi dojechać - bliżej ale co z tego jak nie będzie autobusów ? No cóż, zobaczymy co nas czeka w ciągu najblizszych godzin...
|
Cytat:
|
Gdynia : w tej chwili jest - 16
, ale rano było - 20 , chyba lato nadchodzi bo się ociepla . :) |
A umnie dziś po połódniu było koło -2 stopni,ciepło nie ;)
|
Dziś po południu:
+11 i piękne słońce teraz: +8 i ciemno. :mruga: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:06. |