![]() |
Smartek - to zemsta Rydzyka :D
|
u mnie teraz -28, ciekawe ile bylo rano? :\
|
Aż się przeszedłem do termometru, żeby zobaczyć. U mnie (Wrocław) -18. Za jakąś godzinę wychodzę, mam nadzieję, że jeszcze skoczy o kilka stopni, zwłaszcza, że słońce wyszło i trochę podgrzewa.
Ciekawe, jak będzie z samochodem.. |
Cytat:
na grabiszynku -20 na gądówce 21,4 bo "minus" zamarzl :D |
Cytat:
a u nas dzisiaj -23 stopnie jak rano patrzylem... |
rano sobie wstaje a tu minus 25 :D
i do pracy - mialem szron na rzesach - nie zartuje :D chyba z powodow braku gazu przeniesli nas w nocy do okregu syberyjskiego nie informujac polakow o tym :D |
Zimno wszedzie głucho wszedzie
- 24 Wrocław :O
|
-27 rano ku**a!!! :klnie: dobrze, że moja Toyotka odpaliła :respect:
|
łeeeeeee - 30 i do szkoły :/
|
-27
przewietrze pokoj i ide spac |
Nie widzę termometru bo mi szyby zamarzły :ysz: .Chciałem odwieźć brata do domu a samochód tylko popierdział i koniec,mimo że ako miałem w domu :podbite: .
Witam@Pali ,współczuje takich temperatur.Na rozgrzewkę THX. || |
Na moim własnym podwórku -31.5, przed chwilą mierzyłem
Polesie, 150 km dokładnie na wschód od Warszawy Termometr atestowany, z lodówki sklepowej Ale nocka ładna, odgarniałem niedawno śnieg, lubię taką pogodę, lepsze to niż deszcz w Wigilię PS Nie było mnie na forum od 2003 roku, witam wszystkich kolegów ......... :) |
Witam ...
Poznań -19,5 Chyba trudno coś do tego jeszcze napisać ...choć z tego co widzę, to nie jest jeszcze w Poznaniu najgorzej ;) Trzymajcie się ciepło !!! ro29 P.S. W pokoju mam 21,5 przy kaloryferze na max (gorący że dotknąć nie można prawie ...) |
-24 widziałem przed domem a termometr ma tendencję dodawania 1 stopnia (na plus :P)
jak półtorej godziny temu wsiadłem do samochpdu, to przednia szyba pokryła się od oddechu milimetrową warstwą szronu, walczyłem z tym skrobaczką przez prawie 10 kilometrów :| ślisko miejscami jest poważnie, a po***y zapierdalają po 120km/h (( (( (( nic nie dała do myślenia wczorajsza masakra... |
Dobra... mylilem sie co do mojego termometru. W Lublinie wlasnie jest -30C. Mam nadzieje ze dalej nie spadnie.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:11. |