![]() |
Cytat:
|
chetnie, ale mam tylko aparat w telefonie :P
|
u mnie też -20.
robimy konkurs - wychodzimy przed dom i dotykamy jezykiem czegoś metalowego. zobaczymy kto pierwszy wróci. :balwan: :w00t: oczywiście, aby nie było lipy każdy bierze aparat i pstryka || |
a ja lubie mroz takze -30 mi nie straszne :P
|
U mnie +11 :P
|
-20 juz za oknem....a do nocy daleko..
|
Cytat:
|
Cytat:
|
dzisiaj to walonki i czapka z uszami są tym co powinno być modne :D
właśnie odpalałem po raz pierwszy dzisiaj diesla (z małymi oporami) i myślałem, że mnie szlag trafi, bo wyszedłem w polarze i letniej czapce z daszkiem. brrrrrrrrrrrrrrrrrrr.... |
Ja natomiast podziwiam ze zgroza nasze piekne panie :)
Dzis autentyk - laska kolo Makro w a jakze :serdusz: bialych kozaczkach do tego obowiazkowo obcisniete biodroweczki kusa kurteczka i uwaga !!! pepek na wierzchu !!!! autentyk az zaluje, ze nie mialem aparatu - ale w sumie wysiadala z samochodu obok wiec dlugo na zimnie nie przebywala no ale - niektorzy dla mody sa w stanie zrobic doslownie wszystko brrrrrr:bicz: |
clio odpalilo od kopa przy -18
obecnie jest -15 a drogi czarne i zdolne do jazdy |
Cytat:
Nie no, nie miałem na myśli wlewania wody do zamka, bo konsekwencje byłyby jeszcze gorsze. Bierze się butelkę ze wrzątkiem i przykłada do zamka (i do uszczelek). Przy mniejszych mrozach pomaga, przy tym dzisiejszym niestety trzeba się było posłużyć bardziej radykalnymi rozwiązaniami - cztery przedłużacze i suszarka do włosów z domu ;) W ogóle jak się dowiedziałem, to po moim odjeździe zaczęły się na ulicy dziać ciekawe sceny. Ojciec tą suszarką dostał się w końcu do mojego samochodu i wstawił go do garażu żeby odtajać (co ciekawe, zapalił bez problemu), potem podobnie pomógł się dostać do samochodu sąsiadowi. Drugi potem (sąsiadka) dała radę otworzyć tylko bagażnik, więc przez niego weszła do samochodu. Pojeździła trochę, żeby się rozgrzał i myślała, że da radę otworzyć drzwi, ale efekt był taki, że jak wróciła, to w ogóle nie mogła z niego wyjść ;) Potem w końcu jakoś puściło.. Generalnie jest interesująco :) |
Wczoraj byla taka odwilz i 2-3 stopnie ciepla... dzis - 15 za oknem, cale te bloto posniegowe zamarzlo na kosc, a widze ze nawet ponad - 30 przewiduja dla mojego regionu, chociaz to jest taka meteorologiczna ruletka bo sami nie wiedza jak sie te fronty cieple i zmine zetra, to Wroclaw moze miec zaraz ponowna odwilz
|
|
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:33. |