![]() |
chyba mi sie skoczyl zakres w termometrze. szybko spadalo ale zatrzymalo sie i stoi od paru godzin na -29C. Cos mi sie wydaje ze jest mniej tylko konstruktorzy urzadzenia tego nie przewidzieli :ysz:
|
u mnie wlasnie wysiadly kaloryfery......
poszedlem do sklepu i nie ma tragedii bo nie wieje juz jest -25 Cytat:
|
Cytat:
|
u mnie 'tylko' -19 :)
|
i mnie też tylko -19 ;) Ruscy to przy takiej w podkoszulkach chodzą :D
|
Cytat:
|
u mnie jest teraz -22 brrr
|
Dobra... mylilem sie co do mojego termometru. W Lublinie wlasnie jest -30C. Mam nadzieje ze dalej nie spadnie.
|
-24 widziałem przed domem a termometr ma tendencję dodawania 1 stopnia (na plus :P)
jak półtorej godziny temu wsiadłem do samochpdu, to przednia szyba pokryła się od oddechu milimetrową warstwą szronu, walczyłem z tym skrobaczką przez prawie 10 kilometrów :| ślisko miejscami jest poważnie, a po***y zapierdalają po 120km/h (( (( (( nic nie dała do myślenia wczorajsza masakra... |
Witam ...
Poznań -19,5 Chyba trudno coś do tego jeszcze napisać ...choć z tego co widzę, to nie jest jeszcze w Poznaniu najgorzej ;) Trzymajcie się ciepło !!! ro29 P.S. W pokoju mam 21,5 przy kaloryferze na max (gorący że dotknąć nie można prawie ...) |
Na moim własnym podwórku -31.5, przed chwilą mierzyłem
Polesie, 150 km dokładnie na wschód od Warszawy Termometr atestowany, z lodówki sklepowej Ale nocka ładna, odgarniałem niedawno śnieg, lubię taką pogodę, lepsze to niż deszcz w Wigilię PS Nie było mnie na forum od 2003 roku, witam wszystkich kolegów ......... :) |
Nie widzę termometru bo mi szyby zamarzły :ysz: .Chciałem odwieźć brata do domu a samochód tylko popierdział i koniec,mimo że ako miałem w domu :podbite: .
Witam@Pali ,współczuje takich temperatur.Na rozgrzewkę THX. || |
-27
przewietrze pokoj i ide spac |
łeeeeeee - 30 i do szkoły :/
|
-27 rano ku**a!!! :klnie: dobrze, że moja Toyotka odpaliła :respect:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:11. |