![]() |
Cytat:
u mnie w pokoju to nawet cieplej bo +22 ale za oknem to o hoo (-20) :smutny: |
odpalałem już raz traktor, bo cały dzień stał - załapał za 1 razem tylko jak już wcześniej pisałem trzeba dłużej kręcić (jak już zaczyna łapać to kręcić dalej). odpalę jeszcze raz na 10 minut jak będę wybierał się spać, nie wiem czy to wiele pomoże, ale na pewno nie zaszkodzi, akumulator się trochę podładuje i paliwo przemiesza...
|
Cytat:
|
u mnie w tej chwili jest -15
|
Cytat:
|
Witam ...
Poznań (Rataje): - 13,5 za oknem I jest tendencja spadkowa :smutny: ro29 |
na podlasiu oj zimno brrrr
teraz -24 za oknem |
7.00 i tylko -15 na 3piętrze
|
Cholera.. we Wrocławiu jednak też chwyciło.. Teraz jest -16 i zastanawiam się, jak ja zaraz uruchomię samochód..
|
Cytat:
jutro lepiej będzie kręcił |
u mnie -22C za oknem :|
brrr |
Cytat:
|
heh... nieźle.. Do jednego samochodu się w ogóle nie dostałem - zamek był zamarznięty, a zapalniczki nie mogłem zapalić, żeby zogrzać kluczyk.. Może się zaraz jeszcze pobawię z butelką ze wrzątkiem, ale już chyba nie zdążę.. Biorę więc drugi, który stał w garażu, bo z tym nie ma problemu, ale jazda po ulicy to tragedia.. Cała ta chlapa wczorajsza zamarzła na kamień i teraz mamy kilkudziesięciocentymetrowe koleiny i bryły lodu.. Po tym się tylko czołgiem dałoby normalnie jeździć..
Sąsiad przed chwilą próbował samochód zapalić, nawet podłączał się do mojego (tego z garażu), ale nic.. A nowy akumulator.. Ciekawie jest :) |
i proszę ,parę dni mrozu
i mamy klęske paliwo zamarza,akumulatory siadają,komunikacja jezdzi ale słabo grzeje i pewnie grypa nas będzie brać ,ale to może po :piwo: dla rozgrzewki |
ja zaraz odpalam swojego, pogodynka na kompie pokazuje mi -20 a słońce walczy z mrozem od rana :hmm:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:02. |