![]() |
Cytat:
mogłe¶ dolać denaturatu |
Zaraz idę przepalić samochód, potem wyci±gn±ć akumulator. Może rano DIESEL zapali. Dzisiaj rano podgrzałem z kumplem lutlamp± silnik i pomogło.
|
przeszedlem szybki kurs przeczyszczania instalacji gazowej....u babci leci gaz z woda.....
|
Witam !
Poznań - za oknem w kuchni tylko ;) ...- 13 Oczywi¶cie po ostatnich wielkich mrozach to już niewielka różnica - i tak wszystko jest zmarznięte strasznie - a jak jest poniżej - 10 to i tak jest fatalnie ... Kiedy się wreszcie ociepli ?? :smutny: ro29 |
cholera, musze wkoncu troche popiolu po pokoju sypnac, bo normalnie strach chodzic po tym zasranym lodzie he he
|
Cytat:
Zgadzam się z Tob± @Ormianin - o tych mrozach ładnie się mówi i sobie żartuje - ale jak się pomy¶li jakie to koszty id± - i jakie problemy mog± stworzyć (oprócz tego co napisałe¶ - to chociażby z samochodem :smutny:, a także z faktem, że może być wkrótce bardzo ¶lisko ponoć ), to tylko płakać się chce. Ja np. mam teraz w pokoju + 22 - ale kaloryfer był prawie cały dzień na max (teraz przykręciłem) - a te kreski na tym podzielniku w ostatnich dniach zaczęły ubywać zdecydowanie szybciej ... Cytat:
ro29 |
A teraz będzie kryptoreklama:
Mój AccessPoint (tryb Client antena -> LAN) pracuje podwieszony pod dachem, za cienk± szyb±, s± tam -23 stopnie. W instrukcji napisali, że minimum to zero stopni - to jest sprzęt pokojowy Na wszelki wypadek rozgrzewam go mułkiem :) Ten sprzęt to Lantech WL-790, polecam. |
To przestaje być zabawne (( .Auto od paru dni jest unieruchomione (( ,akumulatory wykupione (( ,węgiel prawie cały spalony (( ,odmroziłem sobie palec u nogi(lekko) (( ,lodowisko(jezioro)zasypane ¶niegiem , że jeĽdzić na łyżwach nie mogę (( ...Ja się tak nie bawię :nie:
|
-17 :D czyli ocieplenie... czas zdj±ć kurtkę :) (drug±) ;)
|
Cytat:
Go¶ć zobaczył tego accespointa i stwierdził, że już 2 takie dostał, bo zamarzły :D Ale mój leży sobie ładnie koło komputerka, temperaturka ok. 20 stopni, więc nic mu nie grozi || |
znaczace ocieplenie - na moim wywiejewie - 15 jak wstalem :D
generalnie - i tak zimno :D |
u mnie znów ok -30 ;(
kiedy to się skończy ? |
w sobote mamy bic z cala polska rekord zimna :D nie wiem czy to powod do dumy czy zmartwien (joke!) ale ja kibicuje jamajce :P
|
Cytat:
|
Krosno -27 we wtorek :) bleee Ľimno
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:32. |