![]() |
w moim przypadku to wina paliwa, które zatyka filtr. (zamiast diesla zsiadłe mleko)
podmuchałem ciepłym powietrzem i odpalił. chodzi nierówno, ale za chwilę może mu przejdzie jak się zagrzeje... |
Cytat:
|
Mam pytanie ,może głupie ale zapytam !
Czy kabel antenowy do TV może zamarznąc w temp -30 stopni ? |
Nadal nie wiem jaka temperatura bo termometr niewidoczny za zamarzniętą szybą. Cinquecento 700 odpala. Do benzyny wlałem nieco spirytusu. Uszczelki posmarowane. Odpala za 3 razem, ale nie kręci słabo tylko dość energicznie.
|
- 23 :|
|
Cytat:
zreszta! Przeciez sam pisales ze masz ochote na takie super syberyskie mrozy, wiec co tam dla Ciebie kanel antenowy :nie: |
nie wiem jaka jest temperatura, ale nie jest tragicznie wyszlam na dwor:) i zabardzo nie zmarzlam
|
jak zmarzniesz to zawsze moge pomoc ci sie rozgrzac :D
|
Cytat:
edit: a za daleko mam a za zimno jest a jestem za mlody:) |
Krowa która dużo ryczy, mało mleka daje ||
|
Cytat:
ma ktos pomysl na nude??a w takie zimno na spacer nie pojde. po za sprzataniem i jedzeniem??? |
Cytat:
- lubie mrozy wiec to tym bardziej odpada - tego tez bym nie powiedzial :P a tak wogole mowilem o drinku na rozgrzanie - no ale glodnemu chleb na mysli.... :P |
Cytat:
|
ja już dość mam mrozu dzisiaj ledwo mi się udało odpalić mego diessla służbowego
a na dodatak po sprawdzeniu okazało się,że dwie świece żarowe nie grzeją i trzeba było wymienić zobaczymy jak jutro odpali obecnie - 16 za oknem |
Moj komentarz do tej sprawy jest nastepujacy-od soboty nie wychodze z domu,nawet na krok a powinienem codziennie.Troche nudnawo wiec jutro chociaz sie przejde do miejsca w ktorym zdobywa sie wiedze :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:24. |