![]() |
Cytat:
Wrocław -18 - nie jest tak źle :) |
polałem sobie dooobrą setę balsamu pomorskiego - podobne do żołądkowel gorzkiej i czekam na następny odpał diesla....
samochód rano jest KONIECZNY a ulepszaczy do paliwa w całym mieście brak.... jest minus 24 stopnie - zimniej oczywiście niż wczoraj o tej godzinie*&^%$&^%$^&^%$^&^%$&*&^%$&*^%$^&&^%$&*^%*( &^%$*()*&^%$(*&^%$(*&^%$# taki0 urok prognoz pogody, a samochód ****a musi rano zapalić, więc siedzę tu do rana. |
wez laptopa i idz siedziec do auta :P
|
Cytat:
jestem zdenerwowany - tak gdyby się ktoś nie połapał :D |
Cytat:
- ty tez sobie walnij kielona i ci przejdzie :D |
Cytat:
-25....odpalam zaraz... |
Witam !
Poznań (Rataje) - za oknem -18 - czyli baaaardzooo mroźno - ale chyba ciut lepiej (cieplej || ) niż wczoraj - choć w tym zakresie 2 czy 3 stopnie nierobią już jakieś większej różnicy ;) Na szczęście w pokoju mam 21,5 stopnia Pozdrawiam gorąco !!! ro29 |
Okolice Radomia. U mnie - 29 stopni. Dzisiaj mój Lanos odpalił mi bezproblemowo. Akumulator był w aucie całą nockę. A mówią, że daewoo to takie kiepskie. Stały dużo lepsze autka rozkraczone. A poza tym po prostu zgazowane autka, takie jak mój trzeba przy takiej temp. odpalać na bezynce a po osiągnięciu przyzwoitej temperatury w silniku na gaz przełączać. Inaczej tzw. parowniki pod wpływem zimnego z natury gazu zamarzną wam po 2 km, bo płyn się nie zdąży rozgrzać, żeby na to nie pozwolić. Życzę powodzenia w porannych odpalaniach swoich czworokołowych przyjaciół..... ;)
|
Cytat:
Po pierwsze Ty/ albo pewnie rodzice/ wiecej zaplaca za ogrzewanie, co sie odbije pozniej ze trzeba bedzie sobie omowic sobie o chocby jakas wazna czesc do komputera... po drugie uciazliwosc zycia bedzie powazna, przemarzanie scian, uszkodzenia instalacji wod-kan i inne.. no i odmrozenia, tak tak Ciebie powinni zabrac na syberie i tam zostawic na tydzien U mnie dzis w nocy zamarzla rura wodociagowa i nie mam wody, nie pisze juz ze piec C.O. pracuje na pelnych obrotach a w domu mam 16 stopni max, wiecie gdzie ja mam juz te mrozy? w 4 literach! :wsciekly: |
U mnie za oknem -21 stopni ||
Rano prądu nie było :) Mój Lanos również dzielnie znosi mrozy :) |
A u mnie rano -30 gradusów
Ale kalesonki noszę bo moje dziewcze powiedziało abym dbał o klejnoty rodzinne ;) Trzymajmy się ciepło, bo wczoraj gazeta.pl podała że na ten weekend przewidują -45 ;) |
23 ponizej jak wstalem
ja p. jak zimno! |
na razie nie zapalił :klnie:
było -26 a teraz -25 może odpali ??? :'( ****a ten samochód musi zapalić.... (( |
Masz rację ja też mam megankę pali jak smok ,ale prowadzi się dobrze (kombi)
|
-24, 6.40 rano... Toyotka odpaliła :D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:42. |